Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cok tesekkur ederim.38 yasindyim boyum 1.59 101 kiloyum az once tartildim hayatimda ilk kez 100 kiloyu gordum onun sokunu yasiyorum bu ara ayrica da pkoluyum sayesinde ergenligimden beri obezim

Aksama iftara davetlyiz daha simdiden aksamki tatlilari dusunuyorum ama hurmalari gordukce bir iki hurmayla gecistirmeyi istedim pkom oldugu icin şeker bana cok zarar veriyo

Ben çok beğendim canım, böyle devam edebilrisin

krakker gecmen lazim beni. Haftasonu bildirim yapamadim hic ama h. Sonu pek patlak gecmedi benim +500 gr ile 63.9 um su an. Hadi yakala beniii

canım ya sen arayı çok açmışsınnn
elimden geleni yapıcam ama emin olabilirsin
senin adına çok sevindim ayrıca ,kaç beden giyiyorsun şimdi

Aksama iftara davetlyiz daha simdiden aksamki tatlilari dusunuyorum ama hurmalari gordukce bir iki hurmayla gecistirmeyi istedim pkom oldugu icin şeker bana cok zarar veriyo

hoşgeldin

canım hurmayla geçiştir gerçeketn tatlı ihtiyacını ,yemekleride ekmeksiz yedinmi tamamdır

selam kızlar
kiloma bakmaya korkuyorum
diyet anlamında gene istikrarlı bişey yapamıyorum
nolacam ben böyle...
zuhal32 geri geliyor
krakker vermiş kiloları

az size bakayım da motive olayım

e ... hadi dön artık
burada aktif alduğun sürece kilo verirsin

merak ettim kilonu şimdi

dünkü menümü yazayım

dün çok zor geçti,sürekli atıştırmaya alışmışım 1 aydır ,çok zorlandım sürekli midem kazındı durdu .çok mücadele ettim yememek için

dünkü menüm

sabah
yazmıştım

ara
1 şekersiz türk kahvesi
2 hurma ,donut vardı yememek için nasıl mücedele verddiimmmm

öğle

2 yumurtalı çılbır
az yoğurt

ara

çay
az leblebi ,1 dilim tavukgöğsü

akşam
az yağlılı semizotu yemeği2 parça et,,mantının sadece yoğurdunu yeddimm

ay çok zordu ,iftardsan sonra tatlı yemek için ,semizotunun kalın saplarını kemirdim durdum bu gün daha rahatım

bu günkü menümü yazayım

sabah

2 yumurta
1 dilim ekmek
az peynir
4 zeytin ,yeşillk yemedim dün çok yedim midem almadı

ara

kahve,2 hurma

öğlen

yemedim

ara

2 bardak ısırgan çayı

akşam

ne yesem bilemedim
semizotu yada çılbır yiycem

krakker onceden ustum duruma göre değişse de genelde large/40 olurdu. Bazrn 42 bile olurdu hafif likrali seylerde. Pantolon bedenim ise 42/44 idi. Simdingecen hafta yeni alisveris yaptim kaliplari normal olan bi magaza ne dar ne geniş yani. Ustum bluzda 38 gömlekte 36 aldım. 40 beden omuzlardan düştü yanlardan yarasa kol gibi durdu. Alt bedende ise bi etek bi pantolon aldım 2 si de 38. Aslinda soyle su an tam ara beden kalmis alt tarafım yani 38 belden tam oluyor ama giyerken basenden biraz zor geçiyor. 40 alsam basenden rahat geçiyor beli cok bol kalıyor. Yani 39 beden olsa tam olacak aslinda
Benim vucudum cok orantisiz değil ama gobegim yok karnim düz , bel oyuntum da var ama basendr ve tam kalca ustu yan simitkerim var. Bi de bu aralar etim cok cıvıdı ramazandan sonra hemen sikilasmam lazim.

Iyi geceler kızçeler hepinize.. cuma dan beri yazamadim hic buraya . Hafta sonu hic vaktim olmadi. Hep iftarfa Bi yerlere davetliydik. Ve ben cumartesi pazar da tutamadim kendimi. Bir de cuma 63.4 çıkınca tartida simardim malesef. Hafta sonu biraz kacamakli oldu. Uzun uzun menu yazmicam ama sahurda borekler aksam yemeginde pideler pilavlar derken ipin ucu kacti. Ustune ustluk bu hafta regl bekliyorum hem vucudum odem yapiyor hem de istahim acik ama tutmaya ve toparlamaya çalışıyorum.
.
Pazartesi sahurda 1 bardak süt + müsli.
Iftarda kabizlik sorunuma bir care olsun diye dovmr bugday li ayran aşı corbasi yapmıştım 1 kase ondan ictim dolu dolu. 1 tabak da taze barbunya yedim. 1 tane de kayisili activia yedim saat 10 gibi.

Sali gunu sahurda 1 haslanmis yumurta 1 bardak da organik şekersiz ( kendim yaptim) visne suyu ictim.
Iftarflds yine 1 kase ayran aşı ictim ( faydasini gördüm cunku bugdayin) 2 lokma kepek ekmegi ve 4 kasik taze fasulye yedim.

Carsambayi artik yarın yazarim. Ama bu hafta tek derdim 63.4 u tekrar yakalamak persembe aksams kadar. Zor gibi ama wc olursa imkansiz değil yine de.

Bu da 3. 5 günlük raporum. ( s.s sabah saatleri ya da sahurdan sonra, i.ö iftarfan once. )

16 Haziran: s.s 64.1 - i.ö 63.4
17 Haziran: s.s 64.4 - i.ö 64
18 Haziran: s.s 64.2 - i.ö 63.8
19 Haziran: s.s 64.3 - i.ö 63.8
20 Haziran: s.s 64.5 - i.ö 63.9

Plates yap canım Ramazan sonrası, acaip sıkılaştırıyor.

İftar menüm

Söğürme
Pide
Cacık
Salata
Süs biberi
2 kerebiç
2 dilim baklava

Ara
1 kupa beşibiyerde çayı

Su: 3 litreyi bulmuştur sanırım..
Burda hava sıcaklığı 45 dereceyi buluyor kızlar..3 gündür dışarı çıkınca buharlaştığımı hissediyorum..Özellikle klimalı ortamlardan çıkınca kaynar kazana giriyorum sanki..

Spor:
30 dk yürüyüş

Kitap:
Karanlık Düşler ve Hızır Dokunsun Dualarına

Sahur:
2 erik
1 nektari
1 kaşık yoğurt
Bol su

İşte bu kadar krakker cim

selam kızlar
kiloma bakmaya korkuyorum
diyet anlamında gene istikrarlı bişey yapamıyorum
nolacam ben böyle...
zuhal32 geri geliyor
krakker vermiş kiloları

az size bakayım da motive olayım
ahh canım sorma aylarca 67 lerdeydim.sinirlerim bozuldu inan kıyafetler olmaz oldu.veee şükür motive oldum kilo verdim hatta cuma eksi olarak dönmek istiyorum ama regl dönemindeyim inşallah cuma aranızdayım.hedef 52 sende gel hadiii belki azaydidem de gelir aramıza...

Gelsin gelsin azaydidem de gelsin @hedef52 de gelsin... Biz incecik kızlar olalım hepbirlikte

merhaba ben önceden yarışmıştım tekrar katılabilir miyim
ayrılırken 70 ksürdüm herhalde şimdide oyleyım
Hoşgeldin canım.
Sen de gel tabiki de.. Ayrıldığın zamanın kilosunda isen listeye girebiliyorsun canım..
Hepimize bol paylaşımlar

İftar menüm
1 hurma
mercimek çorbası
4 inegöl köfte
domates biber ve patates kızartması
az pide
cacık
salata
süs biberi
1 dilim baklava
1,5 kerebiç (çok şükür tatlılar bitti dün)

Ara
2 kupa beşibiyerde çayı

Sahur
1 hurma
1 haşlanmış yumurta
1 kase mercimek çorbası
süs biberi

Su
3 litre

Kitap
Karanlık düşler

Spor
50 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…