Ben çok beğendim canım, böyle devam edebilrisin
krakker gecmen lazim beni. Haftasonu bildirim yapamadim hic ama h. Sonu pek patlak gecmedi benim +500 gr ile 63.9 um su an. Hadi yakala beniii
Aksama iftara davetlyiz daha simdiden aksamki tatlilari dusunuyorum ama hurmalari gordukce bir iki hurmayla gecistirmeyi istedim pkom oldugu icin şeker bana cok zarar veriyo
selam kızlar
kiloma bakmaya korkuyorum
diyet anlamında gene istikrarlı bişey yapamıyorum
nolacam ben böyle...
zuhal32 geri geliyor
krakker vermiş kiloları
az size bakayım da motive olayım
Plates yap canım Ramazan sonrası, acaip sıkılaştırıyor.krakker onceden ustum duruma göre değişse de genelde large/40 olurdu. Bazrn 42 bile olurdu hafif likrali seylerde. Pantolon bedenim ise 42/44 idi. Simdingecen hafta yeni alisveris yaptim kaliplari normal olan bi magaza ne dar ne geniş yani. Ustum bluzda 38 gömlekte 36 aldım. 40 beden omuzlardan düştü yanlardan yarasa kol gibi durdu. Alt bedende ise bi etek bi pantolon aldım 2 si de 38. Aslinda soyle su an tam ara beden kalmis alt tarafım yani 38 belden tam oluyor ama giyerken basenden biraz zor geçiyor. 40 alsam basenden rahat geçiyor beli cok bol kalıyor. Yani 39 beden olsa tam olacak aslinda
Benim vucudum cok orantisiz değil ama gobegim yok karnim düz , bel oyuntum da var ama basendr ve tam kalca ustu yan simitkerim var. Bi de bu aralar etim cok cıvıdı ramazandan sonra hemen sikilasmam lazim.
ahh canım sorma aylarca 67 lerdeydim.sinirlerim bozuldu inan kıyafetler olmaz oldu.veee şükür motive oldum kilo verdim hatta cuma eksi olarak dönmek istiyorum ama regl dönemindeyim inşallah cuma aranızdayım.hedef 52 sende gel hadiii belki azaydidem de gelir aramıza...selam kızlar
kiloma bakmaya korkuyorum
diyet anlamında gene istikrarlı bişey yapamıyorum
nolacam ben böyle...
zuhal32 geri geliyor
krakker vermiş kiloları
az size bakayım da motive olayım
Gelsin gelsinahh canım sorma aylarca 67 lerdeydim.sinirlerim bozuldu inan kıyafetler olmaz oldu.veee şükür motive oldum kilo verdim hatta cuma eksi olarak dönmek istiyorum ama regl dönemindeyim inşallah cuma aranızdayım.hedef 52 sende gel hadiii belki azaydidem de gelir aramıza...
Hoşgeldin canım.merhaba ben önceden yarışmıştım tekrar katılabilir miyim
ayrılırken 70 ksürdüm herhalde şimdide oyleyım
Merhaba canımmerhaba krakker hedef52 kaptan tanıdık isimler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?