Adanalı değilim canım, Mersinliyim ama Adana baba memleketi.. Annem Mersin, Çukurova çocuğuyum işteEllssa sen adanali misin canım yuksuk çorbası görünce buarada menünü begendim acı biber cok iyi olmus güzel metabolizma çalıştırıyor.
Canım su içmekten yemeye fırsat olmuyor, canım da istemiyor zaten.iradene hayran kaldım
oruçtan çıkıp nasıl başarıyosun bu kadar az yemeyi
sen ne yapptınnnnnn
arayı çok açtın amaaaaaa
yürüyüşte yapılmış maşallah
süs biberini nasıl yiyorsun ekmeksiz ,iştah açmıyormu
bizim bahçedeki süs biberleride oldu o kadar lezzetli ve acıkii çok iştahımı açıyo benim
hiç sorma
yüksük çorbası
sıkma
yanlış hatırlamıyorsam adana yada mersin
tantunileri yazıp bizim canımızı çektiriyoo,olsada yesek
Bu haftaki listemizzz, haydi kızlar kilo bildiriminee ;
***2. Takım 472. Etap ***etap
akrep33 ( 73,3 / / / % )
krakker ( 66,1 / / / % )
rukgus ( 81,7 / / / % )
jenemy ( 63,3 / / / %)
Dilakzn ( 64 / 63 / 1,00 / 1,57% )
zuhal32 (64,3 / / / %)
Teşekkür ederim canımkaptanım tebrik ederimmmm :)
Evet canım aynen öyle.. Etaplar birleşti.
İyi yaptın tabi canım.Slmmmmmherkeslere simdiden hayirli bayramlar insallah ben geri dondüm dicem ama dönemicem kilomu yazmaktan utaniyorum aklima geldikce kahroluyorum ama malesef bu sabah itibariyle 70.2 kiloyum biliyosunuz hamilelik yuzunden ayrilmistim 72 kiloya kadr ciktim ve sonra düsük yaptim 1 ay oldu kilo vermeye calisiyorum hala adapte olamadim zuhal32 sayesinde biraz motive oldum 68 kadr indim ama snra misafirlikler derken 70 yine ciktim ve motivem kayboldu tekrar canlanmam lazm belki takima girersem canlanirim diye dusundum hem baktim eski grup arkadaslarim kraker hedef akrep ve zuhalcimde burdaymis eee bende eksik kalmim dedim iyi yapmisimdir insallahhh
Hadi bakalım, sahalarBu arada 449. Etapta 65.0 kiloyla izne ayrilmisim insallah 65 kiloyla güzel bi dönüs yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?