Hoşgeldin canım..Merhabalar.ben geldim. 151cm 60.1kg ile basliyorum 50~48 kilo olmak istyorum.cunku daha once bu kilolarda kendimi mutlu hissediyordum...aslinda iki hafta once basladim saglikli beslenmeye vs..simdi neler yapmam gerekiyo oncelikle.?
MErhaba ben de uc aylik anneyim.hamilelikte fazla kilo almadim ama lohusalik doneminde ozel bazi durumlardan dolayi psikolojim fenaydi ve sadece yedim o zaman kilo aldim. Bebisi emziriyorsaniz saglikli dengeli beslenin hamur isi ve tatli yemeyin bence kilo verebilirsiniz. Vucudunuza gerekli protein yag meyve sebze vs gerekli olan besinleri alirsaniz tatli abur cubur vs yemezseniz bence kilo verrsiniz.emzirmek yaklasik 600 700 kalori diye biliyorum.gerekli besinlerden kesmeyin ama.Ben doğum kilolarimi vermeye calisiyorum. Sizce aceleci miyim???. su an 74 kiloyum ve 55 olmak istiyorum
Merhaba kızlar bende araniza katilmak istiyorum ancakk ben 3 aylık emziren bi anneyim ve sütümün kesilmesinden korkuyorum
Ben doğum kilolarimi vermeye calisiyorum. Sizce aceleci miyim???. su an 74 kiloyum ve 55 olmak istiyorum
Hadi Bismillah deyip başlıyorum. İnşallah sütüm etkilenmez ve güzel güzel kilo veririz hep birlikte
Merhabalar.ben geldim. 151cm 60.1kg ile basliyorum 50~48 kilo olmak istyorum.cunku daha once bu kilolarda kendimi mutlu hissediyordum...aslinda iki hafta once basladim saglikli beslenmeye vs..simdi neler yapmam gerekiyo oncelikle.?
Bugunku yediklerimi yazarak baslayayim
Sabah
Önce iki bardak su
Labne peyniri
Kepek ekmegi
Domates kurusu
Roka
Yumurta
1 tatli kasigi kaymak ve pekmez
Sekersiz cay
Ara
Hurmali yulafli mozaik pasta
Labne kepek ekmegi
Misir patlagi 6gr
Aksam
firinda sebze
Makarna
Yogurt
18.00dan sonra su ve cay disinda bisi yiyip icmiyorum.
merhaba ben de kalori sayıyorum dengeli bir şekilde beslenmeye çalışıyorum. hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? ben FatSecret adlı uygulamayı kullanıyorum çok işe yarıyor. tavsiye ederim.Herkesin geçmiş Bayramını Kutlarım Canlarım
Bayramda aşırı dikkat ederek kilomu korudum ve şimdi tam gaz kilo vermeye, kalori saymaya ve bol bol yürüyüş yapmaya devam.
Araya Ramazan girince çok ama çok geride kaldım kilo verme hususunda, şimdiye 60'ın altına düşmüş olmalıydım
Amaaaa olsunnnn en azından hedeflerimden birini başardım, teeee nişanlık abiyeme ve kına gecemde giydiğim abiyelerime rahatlıkla sığdımNerden nereye 44-46 giyerken sen kalk hırs yap 38-40 bedene gir iyi mi
Çoook mutluyum şekerler inşaallah şu kalan son 8 kiloyu da sağlıkla vereceğim inşaallah
Fatsecret uygulamasını bi süre kullandım ama pek kafama yatmadı, diyetkolik programını kullanıyorum alışkanlık oldu bende, bir de adımsayar programım var oradan da harcadığım kalorilere bakıyorum :)merhaba ben de kalori sayıyorum dengeli bir şekilde beslenmeye çalışıyorum. hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? ben FatSecret adlı uygulamayı kullanıyorum çok işe yarıyor. tavsiye ederim.
Öncelikle hoş buldum. İnşallah birlikte güzel paylaşımlar yaparız ve birlikte ideal bedenlerimize kavuşuruz.Fatsecret uygulamasını bi süre kullandım ama pek kafama yatmadı, diyetkolik programını kullanıyorum alışkanlık oldu bende, bir de adımsayar programım var oradan da harcadığım kalorilere bakıyorum :)
Öncelikle hoş buldum. İnşallah birlikte güzel paylaşımlar yaparız ve birlikte ideal bedenlerimize kavuşuruz.
neden bilmiyorum ama birçok uygulama kullandım bana çok uygun geldi fatsecret özellikle telefonda hafızasında yediklerimi kalıp olarak tutması işimi kolaylaştırıyor ve toplulukta paylaşımlar hoşuma giidiyor.neyse size uymamış olabilir. bu arada bugün kilo bildirimi yapacak mıyız haftaya cuma mı yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?