Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhabalar.ben geldim. 151cm 60.1kg ile basliyorum 50~48 kilo olmak istyorum.cunku daha once bu kilolarda kendimi mutlu hissediyordum...aslinda iki hafta once basladim saglikli beslenmeye vs..simdi neler yapmam gerekiyo oncelikle.?

Merhabalar.ben geldim. 151cm 60.1kg ile basliyorum 50~48 kilo olmak istyorum.cunku daha once bu kilolarda kendimi mutlu hissediyordum...aslinda iki hafta once basladim saglikli beslenmeye vs..simdi neler yapmam gerekiyo oncelikle.?
Hoşgeldin canım..
15 günlük deneme süremiz var.. Kurallarımız da ilk sayfamızda..
Umarım listemize girmeyi hak kazanırsın ve birlikte kilo veririz..

Merhaba kızlar bende araniza katilmak istiyorum ancakk ben 3 aylık emziren bi anneyim ve sütümün kesilmesinden korkuyorum

Ben doğum kilolarimi vermeye calisiyorum. Sizce aceleci miyim???. su an 74 kiloyum ve 55 olmak istiyorum

Bugunku yediklerimi yazarak baslayayim
Sabah
Önce iki bardak su
Labne peyniri
Kepek ekmegi
Domates kurusu
Roka
Yumurta
1 tatli kasigi kaymak ve pekmez
Sekersiz cay
Ara
Hurmali yulafli mozaik pasta
Labne kepek ekmegi
Misir patlagi 6gr
Aksam
firinda sebze
Makarna
Yogurt
18.00dan sonra su ve cay disinda bisi yiyip icmiyorum.

Ben doğum kilolarimi vermeye calisiyorum. Sizce aceleci miyim???. su an 74 kiloyum ve 55 olmak istiyorum
MErhaba ben de uc aylik anneyim.hamilelikte fazla kilo almadim ama lohusalik doneminde ozel bazi durumlardan dolayi psikolojim fenaydi ve sadece yedim o zaman kilo aldim. Bebisi emziriyorsaniz saglikli dengeli beslenin hamur isi ve tatli yemeyin bence kilo verebilirsiniz. Vucudunuza gerekli protein yag meyve sebze vs gerekli olan besinleri alirsaniz tatli abur cubur vs yemezseniz bence kilo verrsiniz.emzirmek yaklasik 600 700 kalori diye biliyorum.gerekli besinlerden kesmeyin ama.

Hadi Bismillah deyip başlıyorum. İnşallah sütüm etkilenmez ve güzel güzel kilo veririz hep birlikte

Herkesin geçmiş Bayramını Kutlarım Canlarım

Bayramda aşırı dikkat ederek kilomu korudum ve şimdi tam gaz kilo vermeye, kalori saymaya ve bol bol yürüyüş yapmaya devam.
Araya Ramazan girince çok ama çok geride kaldım kilo verme hususunda, şimdiye 60'ın altına düşmüş olmalıydım

Amaaaa olsunnnn en azından hedeflerimden birini başardım, teeee nişanlık abiyeme ve kına gecemde giydiğim abiyelerime rahatlıkla sığdım Nerden nereye 44-46 giyerken sen kalk hırs yap 38-40 bedene gir iyi mi
Çoook mutluyum şekerler inşaallah şu kalan son 8 kiloyu da sağlıkla vereceğim inşaallah

Merhaba kızlar bende araniza katilmak istiyorum ancakk ben 3 aylık emziren bi anneyim ve sütümün kesilmesinden korkuyorum

Hadi Bismillah deyip başlıyorum. İnşallah sütüm etkilenmez ve güzel güzel kilo veririz hep birlikte

Günaydın tatlım, aramıza hoşgeldin Bebişini Allah bağışlasın

Ben de doğumdan sonra 78 kiloydum ve hemen diyete başlamıştım.
Emziren anneler için çok güzel diyet önerileri var muhakkak faydalanmalısın, sütünün kesilmemesi için en önemlisi bol bol su içmek ve sakın spor yapma, emziren annelere asla spor tavsiye edilmiyor.
Yürüyüş yapmaya çalış mesela, sebze sütü arttırır bol bol sebze tüketebilirsin. Heee bu arada tatlı sütü arttırır palavrasına da inanıp sakın tatlıya dadanma, enerjinden düşmemek için senin en sağlıklı yapabileceğin diyet sık sık az yemek ve bol sıvı tüketmek ama şekersiz
İnşaallah bol bol eksili günlere kavuşursun ki bence başaracaksın

Hoşgeldin aramıza

Senin de bebeğini Allah bağışlasın
Menünü çok beğendim, ancak emziren anne için kepek ekmeği pek tavsiye edilmiyor tatlım sana çavdar ekmeğini öneririm, hem faydalı hem de lezzetli

Şimdiden bol eksiler

merhaba ben de kalori sayıyorum dengeli bir şekilde beslenmeye çalışıyorum. hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? ben FatSecret adlı uygulamayı kullanıyorum çok işe yarıyor. tavsiye ederim.

merhaba ben de kalori sayıyorum dengeli bir şekilde beslenmeye çalışıyorum. hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? ben FatSecret adlı uygulamayı kullanıyorum çok işe yarıyor. tavsiye ederim.
Fatsecret uygulamasını bi süre kullandım ama pek kafama yatmadı, diyetkolik programını kullanıyorum alışkanlık oldu bende, bir de adımsayar programım var oradan da harcadığım kalorilere bakıyorum :)

Arkadaşlar dünkü menümdeki tatlıyı paylaşmak istiyorum. Rafine şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. O yüzden çok hoşuma giden bir tatlı oldu.
hurmalı mozaik pasta
malzemeler:
10 adet hurma
yarım çay bardağı harnup pekmezi
bir çay bardağı ılık su
dört yemek kaşığı kakao
sekiz öğütülmüş ceviz (badem fındık da olabilir)
120 gr yulaf ezmesi
vanilya
yulafın yarısı hariç tüm malzemeleri robotta çekiyoruz. en son yulafın kalanını karıştırıp normal mozaik pasta gibi poset içinde şekil verip buzluğa atıyoruz.

Fatsecret uygulamasını bi süre kullandım ama pek kafama yatmadı, diyetkolik programını kullanıyorum alışkanlık oldu bende, bir de adımsayar programım var oradan da harcadığım kalorilere bakıyorum :)
Öncelikle hoş buldum. İnşallah birlikte güzel paylaşımlar yaparız ve birlikte ideal bedenlerimize kavuşuruz.
neden bilmiyorum ama birçok uygulama kullandım bana çok uygun geldi fatsecret özellikle telefonda hafızasında yediklerimi kalıp olarak tutması işimi kolaylaştırıyor ve toplulukta paylaşımlar hoşuma giidiyor.neyse size uymamış olabilir. bu arada bugün kilo bildirimi yapacak mıyız haftaya cuma mı yapacağız?

Arkadaşlar bilmem ilginizi çeker mi ''model my diet'' adında yabancı bir site var. Orada kendi boy kilo ve olmak istedginz kilo vs yazarak simülasyonunuzu oluşturabiliyorsunuz. kendinizi ideal bedeninizde hayal etmeniz kolaylaşıyor. Hatta ben telefon ekranıma kaydettim ve bakıp motive oluyorum.

Bu hafta yapmayacağız, bayramdan dolayı etaplar birleşti, önümüzdeki hafta yapacağız inşaallah

Bebeğiniz ne kadarlık?

Tüm iyi dileklerin icin tesekkur ederim hoş buldum :)
DahaOTE="Dilakzn, post: 47206599, member: 511696"]Günaydın tatlım, aramıza hoşgeldin Bebişini Allah bağışlasın

Ben de doğumdan sonra 78 kiloydum ve hemen diyete başlamıştım.
Emziren anneler için çok güzel diyet önerileri var muhakkak faydalanmalısın, sütünün kesilmemesi için en önemlisi bol bol su içmek ve sakın spor yapma, emziren annelere asla spor tavsiye edilmiyor.
Yürüyüş yapmaya çalış mesela, sebze sütü arttırır bol bol sebze tüketebilirsin. Heee bu arada tatlı sütü arttırır palavrasına da inanıp sakın tatlıya dadanma, enerjinden düşmemek için senin en sağlıklı yapabileceğin diyet sık sık az yemek ve bol sıvı tüketmek ama şekersiz
İnşaallah bol bol eksili günlere kavuşursun ki bence başaracaksın [/QUOTE]
Tum

Daha 2 gün önce mekik cekmeye baslamistim bu da mi onerilmiyor canim emzirirken.. benim koşu bandim kendi evimde kaldi ve bende yaz tatili dolayısıyla kayinvalidemlerdeyim ve burada yürüyüş imkanim yok ( hemde 2 ay burdayiz. Öğretmenim ben ve yaz boyunca buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…