Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aman sakın ha yürüyüş bandı vs bunlar hep vücudun su kaybına sebep olacak sütü azaltacak aktiviteler, evde hafif egzersizler senin için ideal olanı..

Ben doğum kilolarimi vermeye calisiyorum. Sizce aceleci miyim???. su an 74 kiloyum ve 55 olmak istiyorum
Aceleci değilsin aslında..
Sağlıklı beslenerek, bol su içerek ve spor yaparak tabi ameliyatlı değilsen, çok güzel kilolar verirsin. Emzirdiğin için daha kolay verirsin..

Ahaaa 18 sonrası yemeyen bir arkideş buldum kendime

Hadi Bismillah deyip başlıyorum. İnşallah sütüm etkilenmez ve güzel güzel kilo veririz hep birlikte
Etkilenmez canım aksine kilo verip mutlu oldukça sütün çoğalır..Sütü en çok stres etkiler..
Sen aç kalmicaksın, sağlıklı besleniceksin unutma bunu..

Ayy çok sevindim, darısı benim başıma, hepimizin başına olsun inşallah

Nefis görünüyor hem de sağlıklı..
Ellerine sağlık canım

Haftaya cuma canım evet.

Ooo enteresan, telefonumu yenileme sürecindeyim, yeni telefonumla hemen denicem, acaip motive eder kesin..

Canım kendini fazla yormayan hafif sporlar olur..Mesela günlük 40 dk yürüyüş.. Mekik de ameliyatlı değilsen belli bi sayıda yapabilirsin..
Günlük koşturmalar var ise yürüyüş bandına gerek yok zaten..
Spora takılmana gerek yok, yediklerine dikkat et, sağlıklı beslen yeter. Sen emzirerek sporunu yapıyosun zaten.. Ekstra spora gerek yok..

:)) acaip motive oldum hepinize Teşekkürler kizlar. Cok şükür ameliyatli degilim canim normal dogumdu benimkisi o yüzden mekik cekmeyede basladim hafiften

Merhabalar, ben de bugünden itibaren aranızdayım inşallahbu sabah tartıldım ve 72 kiloyu gördüm.aslında bu kilo hamileliklerim haricinde asla görmediğim rakamlar.bu işi tek başıma başaramayacağımı anlayınca da aranıza katılmak istedim.umarım hep birlikte istediğimiz vücutlara kavuşuruz✌

Bugünden başlamak üzere akşamları 18'den sonra yememekle işe başlıyorum.1 hafta böyle gideceğim, tabi sabah ve öğlenzamanlarında da dikkat etmek kaydıylabakalım neler olacak?

Slm kızlar 23 yaşında 1.64 boyunda 61 kiloyum kurban Bayramına kadar 12 kilo verip 49 kilo olmak istiyorum sadece ekmek tüketmeden 14 kilo verdim artık spor ile beraber devam edeceğim

Slm kızlar 23 yaşında 1.64 boyunda 61 kiloyum kurban Bayramına kadar 12 kilo verip 49 kilo olmak istiyorum sadece ekmek tüketmeden 14 kilo verdim artık spor ile beraber devam edeceğim
Ekmek olmasa da vücudumuzun ekmek grubundan gıdaları az da olsa alması gerekiyor. yoksa yağdan değil kastan kaybederiz. ben bi diyetisyenden böyle olduğunu dinlemiştim

Ekmek olmasa da vücudumuzun ekmek grubundan gıdaları az da olsa alması gerekiyor. yoksa yağdan değil kastan kaybederiz. ben bi diyetisyenden böyle olduğunu dinlemiştim
Tabii öyle karbonhidrat ihtiyacımı alıyorum ben düzenli her hafta 1 kilo veriyorum kastan kaybetsem yavaşlama olurdu

bugünkü yediklerim
sabah
labne peynir
haşlanmış yumurta
tost makinesinde pişmiş biber
çok az doğal kaymak doğal dut pekmezi
ekmek olarak diyet tandır ekmeği (memleket ekmeği)
ara
çay ve bir dilim hurmalı mozaik
öğle
az fırın sebze
makarna
ev yoğurdu
ara
iki hurma
akşam
tavuk
nar ekşili roka
aralıklarla bol bol da su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…