Aman sakın ha yürüyüş bandı vs bunlar hep vücudun su kaybına sebep olacak sütü azaltacak aktiviteler, evde hafif egzersizler senin için ideal olanı..Daha 2 gün önce mekik cekmeye baslamistim bu da mi onerilmiyor canim emzirirken.. benim koşu bandim kendi evimde kaldi ve bende yaz tatili dolayısıyla kayinvalidemlerdeyim ve burada yürüyüş imkanim yok( hemde 2 ay burdayiz. Öğretmenim ben ve yaz boyunca buradayız
Oldu o zaman haftaya bildiririm inşallah sağlıkla gider kilolarımız.Bu hafta yapmayacağız, bayramdan dolayı etaplar birleşti, önümüzdeki hafta yapacağız inşaallah
Bebeğiniz ne kadarlık?
Hoş geldin canım..Merhaba kızlar bende araniza katilmak istiyorum ancakk ben 3 aylık emziren bi anneyim ve sütümün kesilmesinden korkuyorum
Aceleci değilsin aslında..Ben doğum kilolarimi vermeye calisiyorum. Sizce aceleci miyim???. su an 74 kiloyum ve 55 olmak istiyorum
Ahaaa 18 sonrası yemeyen bir arkideş buldum kendimeBugunku yediklerimi yazarak baslayayim
Sabah
Önce iki bardak su
Labne peyniri
Kepek ekmegi
Domates kurusu
Roka
Yumurta
1 tatli kasigi kaymak ve pekmez
Sekersiz cay
Ara
Hurmali yulafli mozaik pasta
Labne kepek ekmegi
Misir patlagi 6gr
Aksam
firinda sebze
Makarna
Yogurt
18.00dan sonra su ve cay disinda bisi yiyip icmiyorum.
Etkilenmez canım aksine kilo verip mutlu oldukça sütün çoğalır..Sütü en çok stres etkiler..Hadi Bismillah deyip başlıyorum. İnşallah sütüm etkilenmez ve güzel güzel kilo veririz hep birlikte
Ayy çok sevindim, darısı benim başıma, hepimizin başına olsun inşallahHerkesin geçmiş Bayramını Kutlarım Canlarım
Bayramda aşırı dikkat ederek kilomu korudum ve şimdi tam gaz kilo vermeye, kalori saymaya ve bol bol yürüyüş yapmaya devam.
Araya Ramazan girince çok ama çok geride kaldım kilo verme hususunda, şimdiye 60'ın altına düşmüş olmalıydım
Amaaaa olsunnnn en azından hedeflerimden birini başardım, teeee nişanlık abiyeme ve kına gecemde giydiğim abiyelerime rahatlıkla sığdımNerden nereye 44-46 giyerken sen kalk hırs yap 38-40 bedene gir iyi mi
Çoook mutluyum şekerler inşaallah şu kalan son 8 kiloyu da sağlıkla vereceğim inşaallah
Nefis görünüyor hem de sağlıklı..Arkadaşlar dünkü menümdeki tatlıyı paylaşmak istiyorum. Rafine şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. O yüzden çok hoşuma giden bir tatlı oldu.
hurmalı mozaik pasta
malzemeler:
10 adet hurma
yarım çay bardağı harnup pekmezi
bir çay bardağı ılık su
dört yemek kaşığı kakao
sekiz öğütülmüş ceviz (badem fındık da olabilir)
120 gr yulaf ezmesi
vanilya
yulafın yarısı hariç tüm malzemeleri robotta çekiyoruz. en son yulafın kalanını karıştırıp normal mozaik pasta gibi poset içinde şekil verip buzluğa atıyoruz.Eki Görüntüle 1856173
Haftaya cuma canım evet.Öncelikle hoş buldum. İnşallah birlikte güzel paylaşımlar yaparız ve birlikte ideal bedenlerimize kavuşuruz.
neden bilmiyorum ama birçok uygulama kullandım bana çok uygun geldi fatsecret özellikle telefonda hafızasında yediklerimi kalıp olarak tutması işimi kolaylaştırıyor ve toplulukta paylaşımlar hoşuma giidiyor.neyse size uymamış olabilir. bu arada bugün kilo bildirimi yapacak mıyız haftaya cuma mı yapacağız?
Ooo enteresan, telefonumu yenileme sürecindeyim, yeni telefonumla hemen denicem, acaip motive eder kesin..Arkadaşlar bilmem ilginizi çeker mi ''model my diet'' adında yabancı bir site var. Orada kendi boy kilo ve olmak istedginz kilo vs yazarak simülasyonunuzu oluşturabiliyorsunuz. kendinizi ideal bedeninizde hayal etmeniz kolaylaşıyor. Hatta ben telefon ekranıma kaydettim ve bakıp motive oluyorum.
Canım kendini fazla yormayan hafif sporlar olur..Mesela günlük 40 dk yürüyüş.. Mekik de ameliyatlı değilsen belli bi sayıda yapabilirsin..Daha 2 gün önce mekik cekmeye baslamistim bu da mi onerilmiyor canim emzirirken.. benim koşu bandim kendi evimde kaldi ve bende yaz tatili dolayısıyla kayinvalidemlerdeyim ve burada yürüyüş imkanim yok( hemde 2 ay burdayiz. Öğretmenim ben ve yaz boyunca buradayız
Evet boyle daha hafif ve rahat hissediyorum kendimi.vucut biz uyurken sindirimle mi ugrassin hucreleri yenilemeyle mi. Di mi?Ahaaa 18 sonrası yemeyen bir arkideş buldum kendime
Ekmek olmasa da vücudumuzun ekmek grubundan gıdaları az da olsa alması gerekiyor. yoksa yağdan değil kastan kaybederiz. ben bi diyetisyenden böyle olduğunu dinlemiştimSlm kızlar 23 yaşında 1.64 boyunda 61 kiloyum kurban Bayramına kadar 12 kilo verip 49 kilo olmak istiyorum sadece ekmek tüketmeden 14 kilo verdim artık spor ile beraber devam edeceğim
Tabii öyle karbonhidrat ihtiyacımı alıyorum ben düzenli her hafta 1 kilo veriyorum kastan kaybetsem yavaşlama olurduEkmek olmasa da vücudumuzun ekmek grubundan gıdaları az da olsa alması gerekiyor. yoksa yağdan değil kastan kaybederiz. ben bi diyetisyenden böyle olduğunu dinlemiştim
oldu o zamaan sağlıkla kalıcı kilo verelim inşallahTabii öyle karbonhidrat ihtiyacımı alıyorum ben düzenli her hafta 1 kilo veriyorum kastan kaybetsem yavaşlama olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?