Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benim menüm de
Sabah: 2dilim kepek ekmegi 5 zeytin 3 dilim peynir 1biber 1bardak şekersiz Çay
Ara:1 bardak ballı süt
Öğle: 2 parca Çökelekli gözleme ve 1 bardak şekersiz Çay
Akşam: bi tabak sarma dolma ve yoğurt

Maşallah canım sana. Ben bu menüle asla doymazdim.bide su an emziriyorum ya inanılmaz acikiyorum.

UOTE="ummandakises, post: 47211319, member: 450308"]Ben de menümü yazayım .sabah:bir tabak müsli, öğle: 1 şeftali ve dondurma, akşam peynirli salata[/QUOTE]
Ma

Sana da afiyet olsun canım

Hosgeldin canim. Kilolarimiz yakinmis.Insallah istedigimiz kiloya ulasiriz.

Hoşgeldin canım.. Deneme süremiz 15 gün.. Kurallarımız ilk sayfamızda..
Son cümleni çok sevdim inşallah canım.

Bugünden başlamak üzere akşamları 18'den sonra yememekle işe başlıyorum.1 hafta böyle gideceğim, tabi sabah ve öğlenzamanlarında da dikkat etmek kaydıylabakalım neler olacak?
Ben de bugün itibari ile başladım canım.. Bi arkadaşımız daha var akşam 6 sonrası yemeyen.. Birbirimize full destek olucaz, incecik çıtır kızçeler olucaz inşallah

Slm kızlar 23 yaşında 1.64 boyunda 61 kiloyum kurban Bayramına kadar 12 kilo verip 49 kilo olmak istiyorum sadece ekmek tüketmeden 14 kilo verdim artık spor ile beraber devam edeceğim
Waaooovvv sadece ekmek tüketmeden 14 kiloo bu ekmek bu kadarmı fazlalık bize yahu
Tebrik ediyorum canım.. Boyuna göre 49 kilo çok az dimi

Evet boyle daha hafif ve rahat hissediyorum kendimi.vucut biz uyurken sindirimle mi ugrassin hucreleri yenilemeyle mi. Di mi?
Di mi amaaa ama şu an kocaman bi boşluk içindeyim bir aydır ramazan düzenine alıştım şimdi tam tersi olunca alışmam lazım, alışmalıyımmm

Ekmek olmasa da vücudumuzun ekmek grubundan gıdaları az da olsa alması gerekiyor. yoksa yağdan değil kastan kaybederiz. ben bi diyetisyenden böyle olduğunu dinlemiştim
Faydalı karbonhidratlar almak lazım.. Sebzeler, meyveler, bakliyat, tahıllar faydalı karbonhidrat içeriyor zaten.

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim karpuz

Öğle
4 lahmacun
2 bardak ayran
4 süs biberi

Akşam
Kuşbaşı et 10 şiş
Sumaklı soğan
İnce lavaş
Salata
Süs biberi
Acılı şalgam

Ara
1 maden suyu

Kitap
Silah tüccarı

Spor
1saat yürüyüş

su
2,5 litre
hala içmeye devam

Menüm
Sabah Zeytin peynir domates salatalık bir tane közlenmiş patlıcan
Öğlen 3 tane pişi
Akşam 1 buçuk balık salata
Kitap okumak şartmı?

Waaooovvv sadece ekmek tüketmeden 14 kiloo bu ekmek bu kadarmı fazlalık bize yahu
Tebrik ediyorum canım.. Boyuna göre 49 kilo çok az dimi
Aslında 54 olmak istiyordum ama diyeti bıraktığımız zaman birkaç kilo geri alıyoruz o yüzden 49 olsun alırsam yine fazlam olmasın diye düşündüm

Aslında 54 olmak istiyordum ama diyeti bıraktığımız zaman birkaç kilo geri alıyoruz o yüzden 49 olsun alırsam yine fazlam olmasın diye düşündüm
Ne guzel yazmissiniz. Diyet demek birakinca kilo aldiran beslenme demek... o yuzden ben diyete karsiyim. Amacimiz kalici kilo vermek ideal bedende yasamak ise diyet yapmayacagiz. Beslenme kulturumuzu degistirecegiz vucudumuz icin beslenecegiz beynimiz icin degil...sonuc olarak hayat boyu uygulayamayacagimiz bi diyete baslamak bi kisir dongu icine girmek demek...

Arkadaşlar ben hellim peyniri çok seviyorum ama malumunuz çok tuzlu bir peynir.acaba suda bekletip yesem zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…