Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun canımcım,
Gözleme ve sabah ki 3 dilim peynir diyet için ağır geldi sanki.. Bunlar kalorisi çok yüksek besinler hani diyeyim dedim

Günaydın Kızlar,

Dün ki menüm;

Sabah 09:00 : yarım paket form mısır ve pirinç patlağı
Ara 11:00 : 1 fincan limonlu yeşil çay
Öğle 13:00 : yarım tabak yoğurtlu mantı
Akşam 20:00 : 4 kaşık domatesli makarna, 1 adet zeytinyağlı biber dolması, bir kase yoğurt

Su : 3-4 litre arası
Spor : 110 dakika tempolu yürüyüş (işe yürüyerek gidip geliyorum)
Kitap : Kürk Mantolu Madonna

Gün içinde aldığım kalori 770 kcl, harcadığım aktif kalori, 560 kcl.

Diyet dedim ama ben öyle şok diyet yapıp kendimi aç koymuyorum hem öyle şartlasam kendimi daha çok yiyorum ben mesela Birgün çok yiyorsam diğer gün daha az yemeye dikkat edip dengeliyorum. Benim sorunum abur cuburu bırakamıyorum. herşeyden yiyorum ama daha az miktarda yemeye dikkat ediyorum

evet abur cuburu ben de eskiden çok yerdim severdim. çaya şeker atmaz yanında tatlı tuzlu çikolata kraker cip arardı elim... artık kuruyemiş kuru meyve ve evde yaptığım sağlıklı atıştırmalıkları tercih ediyorum. marketlere gidince canım isterdi artık aç kalmamaya markete aç gitmemeye özen gösterdim istemiyordum ve almıyordum evde bulundurmamak da bi seçenek... yani isterseniz abur cuburn yerne doğal ve el yapımı daha az kalorili ama besleyici atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz...hem uğraşmak eğlenceli oluyo hem de ne yediğinizi biliyorsunuz... işlenmiş gıdalardan ne kadar uzak dursak o kadar iyi... vücudumuz sadece doğalı ister...diğerlerini görüp tanıyan beynimiz istyo...o yüzden hep savunduğum bedeni besleme beyni değil...

Ha
Afiyet olsun canımcım,
Gözleme ve sabah ki 3 dilim peynir diyet için ağır geldi sanki.. Bunlar kalorisi çok yüksek besinler hani diyeyim dedim
j
Haklisin tatlim biraz agir ama ozellikle peyniri fazla tuketmeye calisiyorum emzirdigim icin

Bugünkü menüm

Sabah
5zeytin
1,5 p.k.peynir
Sekersiz cay
2dilim kepek ekmegi
4-5 ince dilim patates kizartmasi

Öğle
Yarim tabak sebze yemegi
3 kasik pilab
Salata

Akşam
1 kase corba
Yarim tabak pilav
1 tabak sebze yemegi

Su
3 litre

Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

Akşamki pilav dışında çok güzel geçmiş günün

kahvaltı yeniden yazmıyorum
kahvaltıdan sonra yediklerim
ara
hurma
öğle
birşey yemedim
akşama doğru
150 gr köfte ve yoğurt
kapanış çay hurma ve 20 gr patlamış mısır.
saat 17:30da yedim son lokmamı :)
daha sonra bir saat yürüyüş
ve fırsat buldukça su.
bu arada kitap okuma diye bir kural varmış
annelik ve bebek ile ilgili kitaplar okuyorum ilerleyen zamanlarda paylaşımda bulunacağım inşallah.

Bugünkü menüm sabahatlıcan ve biber közlemesi, 2 dilim salam 3 dilim örgü peynir ve çay ara:yeşil çay ve 3 tane form bisküvi akşam: ne yazık ki balık ekmek...aslında günüm iyi gidiyordu ama hafta sonu diye dışarı çıktım halt ettim

Arkadaşlar bu arada kitap okuma şartı nasıl hoşuma gitti anlatamam:)bugün fırsatım olmadı ama dün 225 sayfa okudum(Ahmet Ümit- kavim).yarın yeni bir kitaba başlayacağım inşallah.sporumu da 50 mekik olmak üzere şimdi yapacağım.

Balık ekmek bence süper ama salamı pek tevsiye etmiyorum.kilo almak değil de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum... alışkanlıklar tabi saygı duyarım

Menüm

Sabah
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1, 5 k.k.peynir
1 haslanmis yumurta
Sekersiz cay

Öğle
Mantı
2 kaşık pilav

Ara
Sütlü kahve

Akşam
3 parça ızgara tavuk
Semizotu salata
1dilim karpuz

Ara
1 Dilim kek

Su
3 litre

Spor
20 dk kalca hareketi
50 yarim mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…