- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
Aslında acıktım ama sabah tartıda o kiloyu görünce bi hırs geldiInsallah ac degilsinizdir :)
Afiyet olsun canımcım,Benim menüm de
Sabah: 2dilim kepek ekmegi 5 zeytin 3 dilim peynir 1biber 1bardak şekersiz Çay
Ara:1 bardak ballı süt
Öğle: 2 parca Çökelekli gözleme ve 1 bardak şekersiz Çay
Akşam: bi tabak sarma dolma ve yoğurt
offf az kalori tüketme hususunda benden çılgınları da varmışşBen de menümü yazayım .sabah:bir tabak müsli, öğle: 1 şeftali ve dondurma, akşam peynirli salata
Evet kaynar suya koyup tuzunu tamamen birakmasini saglayip yiyin.ben de oyle kullanirim.normalde de ben sifir tuz severim yemeklerde bile.Arkadaşlar ben hellim peyniri çok seviyorum ama malumunuz çok tuzlu bir peynir.acaba suda bekletip yesem zararı olur mu?
aç kalmak da doğru değil ama siz bilirsinizAslında acıktım ama sabah tartıda o kiloyu görünce bi hırs geldi
Diyet dedim ama ben öyle şok diyet yapıp kendimi aç koymuyorum hem öyle şartlasam kendimi daha çok yiyorum ben mesela Birgün çok yiyorsam diğer gün daha az yemeye dikkat edip dengeliyorum. Benim sorunum abur cuburu bırakamıyorum. herşeyden yiyorum ama daha az miktarda yemeye dikkat ediyorumNe guzel yazmissiniz. Diyet demek birakinca kilo aldiran beslenme demek... o yuzden ben diyete karsiyim. Amacimiz kalici kilo vermek ideal bedende yasamak ise diyet yapmayacagiz. Beslenme kulturumuzu degistirecegiz vucudumuz icin beslenecegiz beynimiz icin degil...sonuc olarak hayat boyu uygulayamayacagimiz bi diyete baslamak bi kisir dongu icine girmek demek...
evet abur cuburu ben de eskiden çok yerdim severdim. çaya şeker atmaz yanında tatlı tuzlu çikolata kraker cip arardı elim... artık kuruyemiş kuru meyve ve evde yaptığım sağlıklı atıştırmalıkları tercih ediyorum. marketlere gidince canım isterdi artık aç kalmamaya markete aç gitmemeye özen gösterdim istemiyordum ve almıyordum evde bulundurmamak da bi seçenek... yani isterseniz abur cuburn yerne doğal ve el yapımı daha az kalorili ama besleyici atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz...hem uğraşmak eğlenceli oluyo hem de ne yediğinizi biliyorsunuz... işlenmiş gıdalardan ne kadar uzak dursak o kadar iyi... vücudumuz sadece doğalı ister...diğerlerini görüp tanıyan beynimiz istyo...o yüzden hep savunduğum bedeni besleme beyni değil...Diyet dedim ama ben öyle şok diyet yapıp kendimi aç koymuyorum hem öyle şartlasam kendimi daha çok yiyorum ben mesela Birgün çok yiyorsam diğer gün daha az yemeye dikkat edip dengeliyorum. Benim sorunum abur cuburu bırakamıyorum. herşeyden yiyorum ama daha az miktarda yemeye dikkat ediyorum
jAfiyet olsun canımcım,
Gözleme ve sabah ki 3 dilim peynir diyet için ağır geldi sanki.. Bunlar kalorisi çok yüksek besinler hani diyeyim dedim
Akşamki pilav dışında çok güzel geçmiş gününBugünkü menüm
Sabah
5zeytin
1,5 p.k.peynir
Sekersiz cay
2dilim kepek ekmegi
4-5 ince dilim patates kizartmasi
Öğle
Yarim tabak sebze yemegi
3 kasik pilab
Salata
Akşam
1 kase corba
Yarim tabak pilav
1 tabak sebze yemegi
Su
3 litre
Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik
Aslında çılgınlık değil de ilk günün babayiğitliği diyelim biz onaofff az kalori tüketme hususunda benden çılgınları da varmışş
Aslında çılgınlık değil de ilk günün babayiğitliği diyelim biz ona
Balık ekmek bence süper ama salamı pek tevsiye etmiyorum.kilo almak değil de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum... alışkanlıklar tabi saygı duyarımBugünkü menüm sabahatlıcan ve biber közlemesi, 2 dilim salam 3 dilim örgü peynir ve çay ara:yeşil çay ve 3 tane form bisküvi akşam: ne yazık ki balık ekmek...aslında günüm iyi gidiyordu ama hafta sonu diye dışarı çıktım halt ettim
kesinlikle haklısın canım, benim de tükettiğim bir şey değil aslında.öyle ayda yılda denk gelirseBalık ekmek bence süper ama salamı pek tevsiye etmiyorum.kilo almak değil de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum... alışkanlıklar tabi saygı duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?