- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
Öğlen mantı ve pilav biraz fazla olmamış mı?bence öğlen öğünü haricinde gayet güzel bir menüMenüm
Sabah
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1, 5 k.k.peynir
1 haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Öğle
Mantı
2 kaşık pilav
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 parça ızgara tavuk
Semizotu salata
1dilim karpuz
Ara
1 Dilim kek
Su
3 litre
Spor
20 dk kalca hareketi
50 yarim mekik
Canim emzirdigim icin kendime ayri yemek yapmayip az az yiyorum menude ne varsa. Bi de ben baslayali 4 gün oldu baktim 1 kiloya yakın gitmis bile. Öyle olunca hızlı verip de sütümün kesilmesinden de korktum açıkçasıÖğlen mantı ve pilav biraz fazla olmamış mı?bence öğlen öğünü haricinde gayet güzel bir menü
Tatlim doyuyo musun peki bu menuyleSabah:şeftali
Öğlen: 1 tabak erişte çorbası
Akşam:10 tane yaprak sarma ve yarım kabak dolması ve 1 dilim baklava
Su: 3 lt
Spor:50 tane mekik
Kitap:14 sayfa(ruhun ihtirasları-descartes)
İyi geceler hızlı hızlı tüm mesajları okudum. Yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :) içinizde benim gibi bayramda kilo alan var mı? Hadi bakalım sabah diyet ve spora başlayalım Vee cuma aldığımızı vermiş olalım bana eşlik edecek var mı?
Kuzu hepimiz eşlik ediyoruz zatenİyi geceler hızlı hızlı tüm mesajları okudum. Yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :) içinizde benim gibi bayramda kilo alan var mı? Hadi bakalım sabah diyet ve spora başlayalım Vee cuma aldığımızı vermiş olalım bana eşlik edecek var mı?
menünde yediklerin az gibi görünüyor ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş...Sabah:şeftali
Öğlen: 1 tabak erişte çorbası
Akşam:10 tane yaprak sarma ve yarım kabak dolması ve 1 dilim baklava
Su: 3 lt
Spor:50 tane mekik
Kitap:14 sayfa(ruhun ihtirasları-descartes)
arkadaşım ve şu anda bu mesajı okuyan arkadaşlar... diyet olayı toplumumuzda kilo vermek için bir numaralı kural gibi görülse de tecrübelerimden ve birçok yaşanmış tecrübelerden okuduğum kitaplardan dinlediğim hayat hikayelerinden çıkardığım sonuç şu: Diyet yaparsak verdiğimiz kiloları geri alırız...beynimiz diyeti açlık olarak algılar ve ne zaman normal düzenimize dönersek hızla kilo alırız.aldınız...aldım...sizlerde kim bilir kaç kez diyet yaptınız...İyi geceler hızlı hızlı tüm mesajları okudum. Yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :) içinizde benim gibi bayramda kilo alan var mı? Hadi bakalım sabah diyet ve spora başlayalım Vee cuma aldığımızı vermiş olalım bana eşlik edecek var mı?
Canımcım o kişinin kilosuna ve bünyesine göre değişiklik gösteriyor.Deneyimli olan arkadaşlar haftada kac kilodan fazla verilmemesi gerekiyor
fidünkü menüm Eki Görüntüle 1856919 Eki Görüntüle 1856920 ara öğünlerde kuru kayısı ve leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?