- 4 Temmuz 2015
- 171
- 188
- 103
Bilmiyorum ama etsek güzel olurkitap tavsiye edebilir miyiz??
Menün pilav ve makrna olmasaymış çok iyi olurmuş canım.kalça hareketlerini nasıl yapıyorsun?ben de bacak kalça çalıştırmaya geçicem de plates mi yapsam yoksa daha kolay, ilk etapta sıkmayacak hareketler mi bulsam diye düşünüyorum.Sabah
Yarim adet haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. peynir
Çok az tereyağı bal
Şekersiz Çay
2ince dilim ekmek
Ara
1dilim karpuz
5 adet kiraz
1 küçük erik
Öğle
Yarim porsiyon fırın makarna
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 kaşık pilav
Salata
Yarım kase çorba
Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik
Su
3 litre
Canim ben yeni dogum yaptigim icin kalcanin yani sira ic bacak da calistirmam gerekiyor onun icin şimdi kolay hareketlerle basladim sonradan zorlara gecicem. Sırt üstü uzanip 300 defa sıkı sıkı kasıp birakiyorum. Sikilasmak icinMenün pilav ve makrna olmasaymış çok iyi olurmuş canım.kalça hareketlerini nasıl yapıyorsun?ben de bacak kalça çalıştırmaya geçicem de plates mi yapsam yoksa daha kolay, ilk etapta sıkmayacak hareketler mi bulsam diye düşünüyorum.
Evet tatlım, biz burada birbirimize tavsiye de bulunabiliyoruzkitap tavsiye edebilir miyiz??
Bugünümü gayet iyi değerlendirdim.menüm:
Sabah:2 kuru kayısı
5 tane yeşil zeytin
2 kk light peynir
Domates, salatalık
2 dilim tb ekmeği
Ara: 5 tane çiğ badem
1 orta boy şeftali
Öğlen: 1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
Salata
Ara: 1 tane küçük armut
Akşam: yarım kase çorba
Yarım tabak fasülye
Yoğurt
Su:2 lt
Kitapkuyamadım
Spor:70 mekik
Menünü beğendim tatlım, kendini aç bırakmaman da çok güzel sonuçta emziren bir annesinSabah
Yarim adet haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. peynir
Çok az tereyağı bal
Şekersiz Çay
2ince dilim ekmek
Ara
1dilim karpuz
5 adet kiraz
1 küçük erik
Öğle
Yarim porsiyon fırın makarna
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 kaşık pilav
Salata
Yarım kase çorba
Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik
Su
3 litre
Cok haklisin tatlim bugun buna dikkat edicemDilakzn .!.:Menünü beğendim tatlım, kendini aç bırakmaman da çok güzel sonuçta emziren bir annesin
Ama sanki azcık karbonhidratlardan kısıp protein ağırlıklı beslenebilirsin gibi geldi
HahahaArkadaşlar haftalık tartilmak yerine ben kendime engel olamayıp hergün tartiliyorum ve sanirim bu kötü bişey dimi ¿¿
arkadaşım ve şu anda bu mesajı okuyan arkadaşlar... diyet olayı toplumumuzda kilo vermek için bir numaralı kural gibi görülse de tecrübelerimden ve birçok yaşanmış tecrübelerden okuduğum kitaplardan dinlediğim hayat hikayelerinden çıkardığım sonuç şu: Diyet yaparsak verdiğimiz kiloları geri alırız...beynimiz diyeti açlık olarak algılar ve ne zaman normal düzenimize dönersek hızla kilo alırız.aldınız...aldım...sizlerde kim bilir kaç kez diyet yaptınız...
çözüm şu: Bedensel beslenme.... beyinle beslenmeme
yasak koymama midemizin yumruğumuz kadar olduğunu unutmama
beden işlenmiş gıdayı bilmze abur cuburu bilmez istemez beden doğalı ister su ister uyku ister
abur cuburu isteyen beynimiz.... yanlış alışkanlıklar oluşturduğumuz için beyin alıştığı şeyi ister fayda zarar gözetmez...diyet kelimesini açlık olarak algılar....
yapmamız gereken doğal besinlere yönelmek ihtyacımız kadar yemek... kilo ve yemek odaklı değil hareket odaklı bi hayat sürmek...
Tabiki okuduğumuz kitapları tavsiye edebiliriz canım..kitap tavsiye edebilir miyiz??
Canım emziriyosun, mekik yerine su içebilirsin.. çok zorlama kendini.Kizlar ya menümü gonderdikten sonra bi küçük dilim kek yedim
Kendime ceza verdimmm
Ekstradan 50 mekik cekecem bugun 100 mekik olacak
Ya ben kalori sayma proğramı indirdim sen yapmıyodun, sıkıldım sildim, sen yine başladın.. Napsam tekrar mı başlasam indrip proğramı, seni gördükçe iştaha geliyorum.Günaydın Kızlar,
Dün ki menüm;
Sabah 09:00 = 1 yemek kaşığı kadar krem peynir, 1 adet çavdarlı grissini
Ara 11:00 = 1 fincan türk kahvesi
Öğle 13:30 = 1 küçük dilim pizza
Ara 17:00 = 1 fincan yeşil çay
Akşam 20:00 = 1 porsiyon zeytinyağlı sarma
Veeee bugünlük kaçamağım bir dondurmammmhhhh pişman değilim kendime ödül verdim
Su : 2-3 litre arası
Spor : Yaklaşık 1 saat tempolu yürüyüş
Kitap : Kürk Mantolu Madonna
Aldığım kalori 715 kcl, harcadığım aktif kalori 280 kcl
Bende de var o huy yaa, ama kaçamaklarım varsa uzak duruyorum tartıdan ve bayramdan bu yana uzağımArkadaşlar haftalık tartilmak yerine ben kendime engel olamayıp hergün tartiliyorum ve sanirim bu kötü bişey dimi ¿¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?