Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünümü gayet iyi değerlendirdim.menüm:
Sabah:2 kuru kayısı
5 tane yeşil zeytin
2 kk light peynir
Domates, salatalık
2 dilim tb ekmeği

Ara: 5 tane çiğ badem
1 orta boy şeftali

Öğlen: 1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
Salata

Ara: 1 tane küçük armut

Akşam: yarım kase çorba
Yarım tabak fasülye
Yoğurt

Su:2 lt
Kitapkuyamadım
Spor:70 mekik

Menün pilav ve makrna olmasaymış çok iyi olurmuş canım.kalça hareketlerini nasıl yapıyorsun?ben de bacak kalça çalıştırmaya geçicem de plates mi yapsam yoksa daha kolay, ilk etapta sıkmayacak hareketler mi bulsam diye düşünüyorum.

nün pilav ve makrna olmasaymış çok iyi olurmuş canım.kalça hareketlerini nasıl yapıyorsun?ben de bacak kalça çalıştırmaya geçicem de plates mi yapsam yoksa daha kolay, ilk etapta sıkmayacak hareketler mi bulsam diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Canim ben yeni dogum yaptigim icin kalcanin yani sira ic bacak da calistirmam gerekiyor onun icin şimdi kolay hareketlerle basladim sonradan zorlara gecicem. Sırt üstü uzanip 300 defa sıkı sıkı kasıp birakiyorum. Sikilasmak icin

Canim ben yeni dogum yaptigim icin kalcanin yani sira ic bacak da calistirmam gerekiyor onun icin şimdi kolay hareketlerle basladim sonradan zorlara gecicem. Sırt üstü uzanip 300 defa sıkı sıkı kasıp birakiyorum. Sikilasmak icin

Kizlar ya menümü gonderdikten sonra bi küçük dilim kek yedim
Kendime ceza verdimmm
Ekstradan 50 mekik cekecem bugun 100 mekik olacak

Günaydın Kızlar,
Dün ki menüm;

Sabah 09:00 = 1 yemek kaşığı kadar krem peynir, 1 adet çavdarlı grissini
Ara 11:00 = 1 fincan türk kahvesi
Öğle 13:30 = 1 küçük dilim pizza
Ara 17:00 = 1 fincan yeşil çay
Akşam 20:00 = 1 porsiyon zeytinyağlı sarma
Veeee bugünlük kaçamağım bir dondurma mmmhhhh pişman değilim kendime ödül verdim

Su : 2-3 litre arası
Spor : Yaklaşık 1 saat tempolu yürüyüş
Kitap : Kürk Mantolu Madonna

Aldığım kalori 715 kcl, harcadığım aktif kalori 280 kcl

Menünü çok çok beğendim

Menünü beğendim tatlım, kendini aç bırakmaman da çok güzel sonuçta emziren bir annesin
Ama sanki azcık karbonhidratlardan kısıp protein ağırlıklı beslenebilirsin gibi geldi

Dilakzn .!.:
Menünü beğendim tatlım, kendini aç bırakmaman da çok güzel sonuçta emziren bir annesin
Ama sanki azcık karbonhidratlardan kısıp protein ağırlıklı beslenebilirsin gibi geldi
Cok haklisin tatlim bugun buna dikkat edicem

Arkadaşlar haftalık tartilmak yerine ben kendime engel olamayıp hergün tartiliyorum ve sanirim bu kötü bişey dimi ¿¿

seni zevkle takip ediyorum canım

Kızlar 4. takım yarış öneriyor bu cuma için ne dersiniz, yapalımmı, girelimmi yarışa

Kizlar ya menümü gonderdikten sonra bi küçük dilim kek yedim
Kendime ceza verdimmm
Ekstradan 50 mekik cekecem bugun 100 mekik olacak
Canım emziriyosun, mekik yerine su içebilirsin.. çok zorlama kendini.

Ya ben kalori sayma proğramı indirdim sen yapmıyodun, sıkıldım sildim, sen yine başladın.. Napsam tekrar mı başlasam indrip proğramı, seni gördükçe iştaha geliyorum.

Arkadaşlar haftalık tartilmak yerine ben kendime engel olamayıp hergün tartiliyorum ve sanirim bu kötü bişey dimi ¿¿
Bende de var o huy yaa, ama kaçamaklarım varsa uzak duruyorum tartıdan ve bayramdan bu yana uzağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…