Kaptanım ben varım!Kızlar 4. takım yarış öneriyor bu cuma için ne dersiniz, yapalımmı, girelimmi yarışa
Ya bir ara uzaklaştım mecburen işsizdim, evdeydim kızımdan dolayı internete de giremiyordum.Ya ben kalori sayma proğramı indirdim sen yapmıyodun, sıkıldım sildim, sen yine başladın.. Napsam tekrar mı başlasam indrip proğramı, seni gördükçe iştaha geliyorum.
Hadi yaa..Kaptanım ben varım!Kendime aşırı güveniyorum yüzünü kara çıkarmam
Eksileri yeniden görmeye başladım bile
Hangisini kullanıyosun diyetkolikmiydi, ben diğer telefonumda fat secret di galiba onu indirmiştim.. Bir arkadaş da bi proğramdan bahsediyordu zayıf hale getiren bi proğramdı sanırım..Ya bir ara uzaklaştım mecburen işsizdim, evdeydim kızımdan dolayı internete de giremiyordum.
Şimdi yeniden işe başladım ve artık eski rutinime döndüm, hadi beraber yeniden kalori saymaya
Zayıf hale getiren programı hiç bilmiyorum aaa nasıl birşey ki acaba?Hangisini kullanıyosun diyetkolikmiydi, ben diğer telefonumda fat secret di galiba onu indirmiştim.. Bir arkadaş da bi proğramdan bahsediyordu zayıf hale getiren bi proğramdı sanırım..
kaptanım bende varım hatta iddalıyım da :)Kızlar 4. takım yarış öneriyor bu cuma için ne dersiniz, yapalımmı, girelimmi yarışa
ben de her sabah tartıyla bi merhabalaşıyorum ama sonuç beni hiç etkilemiyor. çünkü ben diyet yapmıyorum zayıflamaya çabalamıyorum...sadece doğru beslenmeye hareketli olmaya çalışıyorum tartıda da misafirlerin gittiğini görmek ekstra mutluluk oluyo.ama artmış olsa da takılmıyorum... geldikleri gibi giderler sorun yok biliyorum. kasmaya gerek yokArkadaşlar haftalık tartilmak yerine ben kendime engel olamayıp hergün tartiliyorum ve sanirim bu kötü bişey dimi ¿¿
kendi adıma konuşmak gerekirse:::: ne duruyoruzzzz? :))))Kızlar 4. takım yarış öneriyor bu cuma için ne dersiniz, yapalımmı, girelimmi yarışa
ben de fatsecret kullanıyorum üç hafta oldu gayet faydalı yediklerimin ne olduğunu görüyorum.gözü kapalı beslenmiyorum...Hangisini kullanıyosun diyetkolikmiydi, ben diğer telefonumda fat secret di galiba onu indirmiştim.. Bir arkadaş da bi proğramdan bahsediyordu zayıf hale getiren bi proğramdı sanırım..
Kaptanım, cehaletimi mazur görün ama bu yarışma nasıl oluyor?tüm grup üyelerinin verdiği kilolar mı toplanıyor?Kızlar 4. takım yarış öneriyor bu cuma için ne dersiniz, yapalımmı, girelimmi yarışa
Ben de tam bilmiyom aslinda yarisiKaptanım, cehaletimi mazur görün ama bu yarışma nasıl oluyor?tüm grup üyelerinin verdiği kilolar mı toplanıyor?
Çok yememişsinkiBugunku menum
Kahvalti
Suzme peynir
Tereyag bal( tadimlik, cok agir geliyo fazlasi)
Ceviz
Domates salatalik (yarim yeterli oluyo)
Pismis biber. Tavsiye ederim kozde biber gibi yagsiz susuz oooh mis
Aa nasil unuttum olmazsa olmazim iki yumurtam.canlarim benim
Ara
Hurma
Ogle
150 gr Kisir ve cok marul
Ara
Sadece cay
Aksam
Firinda tavuk gogsu
Roka
Ayran
E daha ne olsun 1222 kalori toplam.
Yuf bayagi yemisim...oh yarasin kan olsun sac olsun tirnak olsun...inanc onemli...ayy cok yedim yag olcaak dersen yag olur demiycez oyleee
Özellikle öğle menüsü biraz az olmamış mı canım?Sabah
2dilim ekmek
1kozlenmis kırmızı biber
1 zeytin
Yarım k.k peynir
Az Tereyağı bal
Öğle
1 kase corba
Ara
Ay Çekirdeği
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ara
Sütlü kahve
Su
3 litre
Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik
gecekumrusu, hangi ekmeği tüketiyorsun kahvaltıda?Bugunku menum
Kahvalti
Suzme peynir
Tereyag bal( tadimlik, cok agir geliyo fazlasi)
Ceviz
Domates salatalik (yarim yeterli oluyo)
Pismis biber. Tavsiye ederim kozde biber gibi yagsiz susuz oooh mis
Aa nasil unuttum olmazsa olmazim iki yumurtam.canlarim benim
Ara
Hurma
Ogle
150 gr Kisir ve cok marul
Ara
Sadece cay
Aksam
Firinda tavuk gogsu
Roka
Ayran
E daha ne olsun 1222 kalori toplam.
Yuf bayagi yemisim...oh yarasin kan olsun sac olsun tirnak olsun...inanc onemli...ayy cok yedim yag olcaak dersen yag olur demiycez oyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?