Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya ben kalori sayma proğramı indirdim sen yapmıyodun, sıkıldım sildim, sen yine başladın.. Napsam tekrar mı başlasam indrip proğramı, seni gördükçe iştaha geliyorum.
Ya bir ara uzaklaştım mecburen işsizdim, evdeydim kızımdan dolayı internete de giremiyordum.
Şimdi yeniden işe başladım ve artık eski rutinime döndüm, hadi beraber yeniden kalori saymaya

Ya bir ara uzaklaştım mecburen işsizdim, evdeydim kızımdan dolayı internete de giremiyordum.
Şimdi yeniden işe başladım ve artık eski rutinime döndüm, hadi beraber yeniden kalori saymaya
Hangisini kullanıyosun diyetkolikmiydi, ben diğer telefonumda fat secret di galiba onu indirmiştim.. Bir arkadaş da bi proğramdan bahsediyordu zayıf hale getiren bi proğramdı sanırım..

Hangisini kullanıyosun diyetkolikmiydi, ben diğer telefonumda fat secret di galiba onu indirmiştim.. Bir arkadaş da bi proğramdan bahsediyordu zayıf hale getiren bi proğramdı sanırım..
Zayıf hale getiren programı hiç bilmiyorum aaa nasıl birşey ki acaba?
Diyetkolik kullanıyorum ama ücretli, fat secrette güzel çok kullanan var ama ben alışamadım.

dünkü menüm
kahvaltı
iki yumurta
peynir
tost makinesinde pişmiş biber
az bal ve tere yağı
kurutulmuş tandır ekmeği
ara öğün hurma
150 gr kısır
çokça marul
çay
akşam külah dondurma
bir saat yürüyüş
bol su.
doyuyoruz şükür :)

acıktıkça yiyorum. bu aralar pek de acıkmıyorum sıcaktan olsa gerek. o yüzden yazın ideal bedenime ulaşmam daha kolay olcak inşallaaahhh... akışına bırakınca herşey yoluna girer

Arkadaşlar haftalık tartilmak yerine ben kendime engel olamayıp hergün tartiliyorum ve sanirim bu kötü bişey dimi ¿¿
ben de her sabah tartıyla bi merhabalaşıyorum ama sonuç beni hiç etkilemiyor. çünkü ben diyet yapmıyorum zayıflamaya çabalamıyorum...sadece doğru beslenmeye hareketli olmaya çalışıyorum tartıda da misafirlerin gittiğini görmek ekstra mutluluk oluyo.ama artmış olsa da takılmıyorum... geldikleri gibi giderler sorun yok biliyorum. kasmaya gerek yok

ben de fatsecret kullanıyorum üç hafta oldu gayet faydalı yediklerimin ne olduğunu görüyorum.gözü kapalı beslenmiyorum...

Bugünkü menüm:
Sabah: 3 dilim tam buğday ekmeği ve melemen

Ara:şekersiz Türk kahvesi ve 2 tane kuru kayısı

Öğlen: 1 dilim kavun ve tuzsuz peynir

Akşam:1 tabak fasülye ve 1 kase yoğurt

Su:3 litreyi biraz geçti

Bugunku menum
Kahvalti
Suzme peynir
Tereyag bal( tadimlik, cok agir geliyo fazlasi)
Ceviz
Domates salatalik (yarim yeterli oluyo)
Pismis biber. Tavsiye ederim kozde biber gibi yagsiz susuz oooh mis
Aa nasil unuttum olmazsa olmazim iki yumurtam.canlarim benim
Ara
Hurma
Ogle
150 gr Kisir ve cok marul
Ara
Sadece cay
Aksam
Firinda tavuk gogsu
Roka
Ayran
E daha ne olsun 1222 kalori toplam.
Yuf bayagi yemisim...oh yarasin kan olsun sac olsun tirnak olsun...inanc onemli...ayy cok yedim yag olcaak dersen yag olur demiycez oyleee

Sabah
2dilim ekmek
1kozlenmis kırmızı biber
1 zeytin
Yarım k.k peynir
Az Tereyağı bal

Öğle
1 kase corba

Ara
Ay Çekirdeği

Akşam
Izgara tavuk
Salata

Ara
Sütlü kahve

Su
3 litre

Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

Çok yememişsinki benim gördüğüm:sıkı bir kahvaltı v sonrasında giderek kalorisi düşen menüler.hurmayı diyetisyenim çok tavsiye etmişti.hem vitamin değeri açısından hem tok tutması açısından tüketmemiz gerekn bir meyve.kısır da abartılmadığı sürece yenebilecek bi yemek, tavuğun göğsünde zaten yağ yok gibi bir şey.e daha ne olsun

Özellikle öğle menüsü biraz az olmamış mı canım?

gecekumrusu, hangi ekmeği tüketiyorsun kahvaltıda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…