CAnim kisir yedigim icin o da gunluk ekmrk grubum oluyo kahvaltida ekmek yemedim cok aramiyom nedense.ama yersem genelde kurutulmus tandir ekmegi var memleketten gelen ondan bi parca islatip yiyom ya da buzluga tam bugday ekmek attim ondan bir dilim cikariyom.ekmegi kesmedim gunluk tuketecegim karbonhidrat yoksq sabah yiyom.yok polav makarna vs yiyeceksem yemiyom.oyle istegecekumrusu, hangi ekmeği tüketiyorsun kahvaltıda?
Hadi bakalım kızlar sizlere güveniyorum..kaptanım bende varım hatta iddalıyım da :)
Misafir haben de her sabah tartıyla bi merhabalaşıyorum ama sonuç beni hiç etkilemiyor. çünkü ben diyet yapmıyorum zayıflamaya çabalamıyorum...sadece doğru beslenmeye hareketli olmaya çalışıyorum tartıda da misafirlerin gittiğini görmek ekstra mutluluk oluyo.ama artmış olsa da takılmıyorum... geldikleri gibi giderler sorun yok biliyorum. kasmaya gerek yok
Durmuyoruz tabiki deeeekendi adıma konuşmak gerekirse:::: ne duruyoruzzzz? :))))
Ben tekrardan indirdim bugün, evet haklısın en azından sınırlama konusunda epey etken oluyor.ben de fatsecret kullanıyorum üç hafta oldu gayet faydalı yediklerimin ne olduğunu görüyorum.gözü kapalı beslenmiyorum...
Ay ben de yeni üye geldi sandımdı bir anhepinize iyi akşamlar rakip takımın fıstıkları :) yarışmada bol şans
Yok canım, iki takım aramızda yarışıcaz, hangi takımın toplam yüzdesi fazla olursa o yenicek. Tabi ne kodar çok kilo verirsek o kadar yüksek olucak yüzdemiz.Kaptanım, cehaletimi mazur görün ama bu yarışma nasıl oluyor?tüm grup üyelerinin verdiği kilolar mı toplanıyor?
Çok güzel dengelemişsin canım.ben de bu tüyoyla artık sabahtan bütün günün menüsünü kafamda oluşturup ekmeği ona göre ayarlayayım.CAnim kisir yedigim icin o da gunluk ekmrk grubum oluyo kahvaltida ekmek yemedim cok aramiyom nedense.ama yersem genelde kurutulmus tandir ekmegi var memleketten gelen ondan bi parca islatip yiyom ya da buzluga tam bugday ekmek attim ondan bir dilim cikariyom.ekmegi kesmedim gunluk tuketecegim karbonhidrat yoksq sabah yiyom.yok polav makarna vs yiyeceksem yemiyom.oyle iste
Menün var ya mükemmel, tam ideal SüpersinBugünkü menüm:
Sabah: 3 dilim tam buğday ekmeği ve melemen
Ara:şekersiz Türk kahvesi ve 2 tane kuru kayısı
Öğlen: 1 dilim kavun ve tuzsuz peynir
Akşam:1 tabak fasülye ve 1 kase yoğurt
Su:3 litreyi biraz geçti
Teşekkür ederim canımMenün var ya mükemmel, tam ideal Süpersin
gelin beklerizAy ben de yeni üye geldi sandımdı bir an
Bööle takım arası takılmaca da vardı dimiiie biz de geliriz tabikii takılmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?