Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[QUOTEmandakises, post: 47252970, member: 450308"]Özellikle öğle menüsü biraz az olmamış mı canım?[/QUOTE]
Zaten bugün ogleden sonra başım ağrıdı. Sanirim o yüzdendi...

gecekumrusu, hangi ekmeği tüketiyorsun kahvaltıda?
CAnim kisir yedigim icin o da gunluk ekmrk grubum oluyo kahvaltida ekmek yemedim cok aramiyom nedense.ama yersem genelde kurutulmus tandir ekmegi var memleketten gelen ondan bi parca islatip yiyom ya da buzluga tam bugday ekmek attim ondan bir dilim cikariyom.ekmegi kesmedim gunluk tuketecegim karbonhidrat yoksq sabah yiyom.yok polav makarna vs yiyeceksem yemiyom.oyle iste

Misafir ha ilginç bi yaklaşım ama sevdimm

ben de fatsecret kullanıyorum üç hafta oldu gayet faydalı yediklerimin ne olduğunu görüyorum.gözü kapalı beslenmiyorum...
Ben tekrardan indirdim bugün, evet haklısın en azından sınırlama konusunda epey etken oluyor.

Kaptanım, cehaletimi mazur görün ama bu yarışma nasıl oluyor?tüm grup üyelerinin verdiği kilolar mı toplanıyor?
Yok canım, iki takım aramızda yarışıcaz, hangi takımın toplam yüzdesi fazla olursa o yenicek. Tabi ne kodar çok kilo verirsek o kadar yüksek olucak yüzdemiz.

Bugünkü menüm

Sabah
1 adet sigara böreği(fırın)

Ara
8 kiraz,3 erik,4 hurma

Öğle
Yüksük çorbası
Pide

Ara
1 kase karpuz

Akşam
Bulgur pilavı
Tavuk ızgara
Salata
az pide

Su
2 litre

Spor
1 saat yürüyüş

Çok güzel dengelemişsin canım.ben de bu tüyoyla artık sabahtan bütün günün menüsünü kafamda oluşturup ekmeği ona göre ayarlayayım.

Günaydın Kızlar,

Dün ki menüm;

Sabah 09:00 = 1 adet çavdarlı yağsız tost,
Öğle 13:00 = yarım tabak taze fasülye, yarım tabak sade makarna, yarım porsiyon salata
Ara 15:00 = 1 fincan latte kahve, 1 adet piko çikolata
Ara 16:00 = 4 adet mısır ve pirinç patlağı
Akşam 21:00 = yarım porsiyon yoğurtlu mantı (çok acıkmıştım ve yiyecek başka hiçbirşey yoktu )

Su : 2-3 litre arası
Spor : 30 dakika yürüyüş
Kitap okuyamadım malum yarın kız kardeşimin kına gecesi var ona hazırlık yapıyorum.

Aldığım kalori 1100 kcl, harcadığım kalori 180 kcl.

Dün ki menümü ve yediklerimi hiç ama hiç beğenmedim, neden böyle saçma sapan beslendim anlamış değilim, sanırım yiyecek başka birşey bulamadım ondan..
İşyerinde yemek berbat ne çıkarsa azıcık yemeye çalışıyorum, akşam eve geç gidiyorum ve bu yüzden yemek olayım çok sıkıntılı hem geç yiyorum hem de ne bulursam ya da kolay olan neyse onu hızlıca yapıp azcık yiyorum. Bu da beslenme düzenimi kötü etkiliyor.

kızlar ben 7.takıma geçicem kusura bakmayın ama buedada sızı takıp edıcem inş hepinize bol eksili günler diliyorum

"akrep, post: 47244738, member: 94262"]Kızlar 4. takım yarış öneriyor bu cuma için ne dersiniz, yapalımmı, girelimmi yarışa [/QUOTE]
Kaptanim ben katilabiliyor muyum bilmiyorum ama bendede durumlar gayet guzel :))

Kaptanim ben katilabiliyor muyum bilmiyorum ama bendede durumlar gayetguzel :))

Sabah
1 kapya biber
4 zeytin
Yarım k.k peynir
1 dilim ekmek
Şekersiz Çay

Ara
Sütlü kahve

Öğle
1 tabak sarma dolma

Ara
Karpuz
Şeftali

Akşam
Yarim porsiyon et sote
Yarim porsiyon bulgur pilavı
1 kase Çorba

Su
3 litre

Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

Canlarım ben yeşil çay içmek istiyorum ama emzirirken icilmez deniliyo sizlerin bi fikri yada tecrübesi war mı ¿¿¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…