Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.

Arkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.
mübarek olsun.bizde geçen yıl yaptırdık.çok çabuk iyileşti.benim ki 7 aylıktı sizin nekadarlık??

Canlarım ben yeşil çay içmek istiyorum ama emzirirken icilmez deniliyo sizlerin bi fikri yada tecrübesi war mı ¿¿¿
Emziren ve hamile annellere yeşil çay uygun değil canım, içme tabiki.

Ooo hayırlı olsun canım.. Çabuk iyileşir inşallah merak etme rahat ol sen.

Çarşamba menüm

Sabah
Az sahanda Yumurta
1 dilim Peynir
1 kase Yoğurt
Az Çilek reçeli
Pide
1 Zeytin
1 kase Karpuz
Şekersiz çay

Öğle
3 küçük parça karpuz
1 dilim beyaz peynir

Akşam
1 porsiyon kıymalı makarna
1 kase cacık
Süs biberi

Su
2 litre

Spor
1,5 saat yürüyüş

Toplam kalori 1326
Yakılan kalori 2298

Hayırlı olsun canım, çabucak iyileşir merak etmeben de oğluma niyetlendim ama seneye kaldı bizimki.ne güzel siz kurtuldunuz

Dün nete giremedim ben de, evden de çıkamadım.dünkü menüm:
Sabah: 2kk yağsız peynir
5 tane yeşil zeytin
Dere otu
Maydanoz
2 küçük yeşil biber
Kayısı çayı

Ara: şekersiz Türk kahvesi
Küçük magnum(bunu 5 kg verene kadar bir daha asla yapmayacağım, çok kaloriliymiş)

Öğlen:1 tabak fasülye
1 kase yoğurt

Ara:yeşil çay

Akşam:tavuklu salata

Dün hiç ekmek tüketmedim
Su: 3 lt

: 47265149, member: 689892"]Arkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.[/QUOTE]

Hayirli olsun tatlim. Allah bagislasin bebisini

merhaba hanımlar bende menü bildireyim :)
sabah :1 bardak süt 1 tane muz
ara :1 domates 7 tane kiraz
öğle:1 tabaktan az taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı
akşam:çorba salata düşünüyorum
3l su bitki çayı

Sabah
2 parça gözleme
Sekersiz çay
3 zeytin

Ara
Sütlü kahve

Öğle
4 küçük köfte
Salata

Ara
3 kayısı
1 hurma

Akşam
Yeşil fasulye
Bulgur pilavı

Su
3 litreden fazla

Spor
30 dk yürüyüş
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

Hayırlı olsun canım, çabucak iyileşir merak etmeben de oğluma niyetlendim ama seneye kaldı bizimki.ne güzel siz kurtuldunuz
Sag ol canim sukur kurtulduk insallah Rabbim pisman etmesin.ya ben cok duygusal biri degildim ama evlat baska bisiymis kucucuk bi can ve onun cani yanarsa sen bitiyorsun...neyse gececek insallah...darisi basiniza.

: 47265149, member: 689892"]Arkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.

Hayirli olsun tatlim. Allah bagislasin bebisini[/QUOTE]
teşekkürler canım

bugün yediklerim
sabah
yumurta,süzme peynir, domates, salatalık, zeytin, tereyağı, pekmez, nane, semizotu.çay. az ekmek.
ara
üç hurma çay
akşama doğru
fırında tavuk, ayran,semizotu
17:30 külahta maraş dondurması
bol su 40 dk yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…