- 4 Temmuz 2015
- 171
- 188
- 103
mübarek olsun.bizde geçen yıl yaptırdık.çok çabuk iyileşti.benim ki 7 aylıktı sizin nekadarlık??Arkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.
Tesekkurler. 3 aylik oldu.mübarek olsun.bizde geçen yıl yaptırdık.çok çabuk iyileşti.benim ki 7 aylıktı sizin nekadarlık??
o zaman çok çabuk iyileşir.3 günde :) ben iyi ki yaptırmışım dedimmTesekkurler. 3 aylik oldu.
Insallah canim ya...cok sag ol.o zaman çok çabuk iyileşir.3 günde :) ben iyi ki yaptırmışım dedimm
Emziren ve hamile annellere yeşil çay uygun değil canım, içme tabiki.Canlarım ben yeşil çay içmek istiyorum ama emzirirken icilmez deniliyo sizlerin bi fikri yada tecrübesi war mı ¿¿¿
Ooo hayırlı olsun canım.. Çabuk iyileşir inşallah merak etme rahat ol sen.Arkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.
Hayırlı olsun canım, çabucak iyileşir merak etmeben de oğluma niyetlendim ama seneye kaldı bizimki.ne güzel siz kurtuldunuzArkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.
Ay arkadaşlar ne kadar küçükmüş sünnetli bebişler.ben de oğlum 3 yaşında diye seneye kalsın küçüktür dedim.e artık baltayla gireriz olaya biz deTesekkurler. 3 aylik oldu.
Tesekkur ederim.insallah hayirlisiyla gecer. Anne olmanin en zor yanlari bebeginin cani acirken elinden bisi gelmemesi...cok zor geldi bana...Ooo hayırlı olsun canım.. Çabuk iyileşir inşallah merak etme rahat ol sen.
Sag ol canim sukur kurtulduk insallah Rabbim pisman etmesin.ya ben cok duygusal biri degildim ama evlat baska bisiymis kucucuk bi can ve onun cani yanarsa sen bitiyorsun...neyse gececek insallah...darisi basiniza.Hayırlı olsun canım, çabucak iyileşir merak etmeben de oğluma niyetlendim ama seneye kaldı bizimki.ne güzel siz kurtuldunuz
: 47265149, member: 689892"]Arkadaşlar bugun bebegim sunnet oldu. Cok yorgunum acayip oldum ne yedim ne ictim bilmiyom o yuzden bisi yazamiycam...insallah sorun olmaz...cok gerildim insallah cabuk iylesir bebegim. iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?