Canım onlar kişilerin sitedeki aktiflik durumuna ve aldığı beğeni sayılarına göre verilen apoletlerArkadaşlar bazı üyelerin yaninda ''aktif üye'' ''pro üye'' ''popüler üye'' gibi şeyler yaziyo. Bunlar ne anlama geliyoo
tebrikler çok güzel vermişsin nasıl verdin ? ben o kadar dikkat edip yürüyüş yaptım ama çok az gitti.Bayramda almadın anlaşılan :)GünaydınKızlar,
Menülerimi paylaşamadım, dün kız kardeşimin kına gecesi vardı üzerimden tır geçmiş gibiyim
Kilo bildirimimi yapayım vee tabikiiii 61,60 kg
Yani toplamda 1,40 kg gitmiş
***2. Takım 473. Etap ***
akrep33 ( 71,60 / / / % )
krakker ( 66 / / / % ) İzne ayrıldı
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.8 %)
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,40 / 2,23% )
zuhal32 (64,1 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
Teşekkür ederim canım, yok bayramda almadım. Bu ay kız kardeşimin düğünü var o yüzden dikkat ettim.tebrikler çok güzel vermişsin nasıl verdin ? ben o kadar dikkat edip yürüyüş yaptım ama çok az gitti.Bayramda almadın anlaşılan :)
Canım yaa hayır olsun inşaallah, inşaallah bir an önce düzelir lütfen geçiş aşamasında olun...Gunaydin kizlar. Bayram dönüşü bu ilk bildirimim cunku evime ancak gelebildim annemlerden sonra koye gitmek aklimizda yoktu. Orada da internet çekmiyor cekse de zaten paketim bitti evden uzan kalınca. Bayrami biraz kilo alarak bitirenlerdenim @akrep33 bugunku kilom 63.5 listeye yazarim simdi . Bi de su aralar canım cok sıkkın evlilik hayatimda bazi zor donemlerden geciyorum karar oncesi karar asamasindayim diyebilirim. Allah ım hayirlisini versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?