Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2. Takım 473. Etap ***

akrep33 ( 71,60 / / / % )
krakker ( 66 / / / % ) İzne ayrıldı
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.8 %)
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,40 / 2,23% )
zuhal32 (64,1 /64 /0,10 /0,16 %)
gecekumrusu(60.1/58.8/1.3/2.16%)
2. Takım ortalaması: %

Canım senin takıma geliş tarihin ne ?

Etaplar birleşince kiloları ikiye bölüyomuşuz kızlar

merhaba canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama biz de evliliğin ilk iki yılında çok sıkıntılar verdik birbirimize evliliğimiz oturana kadar zor bir süreç geçirdik...sonrasında ise çok şükür sınavımızı vermiş gibi birbirimize çok farklı bakıyoruz... yani diyeceğim o ki ufak tefek şeyleri büyütmeyin gerçek bi sorun yoksa geçici sıkıntılar için yanlış kararlar vermeyin. Rabbim huzur mutluluk versin.amin

Benim biraz işim var kızlar..
Yeni gelen arkadaşlar, buraya geliş tarihleri ile, geliş kilolarını, şu anki kilolarını ve hedef kilolarını yazsınlar.

bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
süzme peynir
damates salatalık
iki yumurta
nane maydanoz
az tandır ekmeği
çay
ara
1 armut
yine bi ara öğün(sıcak yemek istemedi canım)
10 gr kuru dut
7 gr ceviz
ülker altın başak 2 adet
fesleğenli kraker 15 gr
çay
akşam 17 gibi
tavuk
yoğurt
arkadaşlar günün başında günümü planlıyorum ve genel olarak onları yiyorum hem böylece yediklerime önceden genel bi bakış atıyorum.genelde evde olduğumdan rahat oluyor şu an tatildeyiz malum.dışarı çıkacak uzun kalacak olursam ya da dışarıda yiyecek olursam evde yiyeceğime eş değer bişi yemeye çalışıyorum ve illa ki çantamda yıllardır hurma fındık ceviz kuru dut kayısı kraker süt veya meyve vs bulundururum... söylemiş miydim öğretmenim ben ve okuldan gelen bi alışkanlık her teneffüst bişi atıştırrm.sağlıklı atıştrmalıklar böylece öğrencilerime de örnek olurum kantinden uzak dururlar onlar da... amma uzun oldu

Etaplar birleşince kiloları ikiye bölüyomuşuz kızlar

Benim biraz işim var kızlar..
Yeni gelen arkadaşlar, buraya geliş tarihleri ile, geliş kilolarını, şu anki kilolarını ve hedef kilolarını yazsınlar.

Kaptanım sana yardımcı olayım.

akrep33 ( 71,60 / / / % )
krakker ( 66 / / / % ) İzne ayrıldı
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %) Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,40 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,10 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
gecekumrusu(60.1/58.8/1.3/1,08%)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü

gecekumrusu U ummandakises ecii Kızlar buraya geliş tarihlerinizi, geliş kilolarınızı, şu anki kilolarınızı ve hedef kilolarınızı yazar mısınız?

Giriş tarihi: 7 Temmuz

Başlangıç kilo: 74.2

Güncel kilo: 72.8

Hedef kilo: 55
Biliyor musun bende 74 kilo ile başladım ilk hedefimi 57 belirlemiştim ama 55 olarak düşünüyorum şimdi.

Yalnız çok iyi kilo vermişsin tebrikler

Meslektaşız hatta bi meslektaşımız daha var jenemy o da öğretmen
En iyi örnek önce aile sonra öğretmendir, bu yüzden tebrik ederim iyi örnek olduğun için

Gece kumrusu
Ayni gun baslamisiz canim ve bende ogretmenim ve bende 3 aylik anneyim :))
Canim dogru ya ayni gun baslamistik hatirliyom.ogretmensin demek memnun oldum canim...uc ay once dogum yaptik o da tamam tam dogum tarihin ne?birlikte kilo disinda da paylasimlarimiz olur insallah ne dersin

Efenim ben
7 temmuzda araniza katildim
60.1kg baslangic kilom.
58.8 bu sabahki kilom
50 kg hedef kilom

Burayla ilgisi yok ama 21 haziranda ilk karar verip basladim saglikli beslenmeye 61,7 kg ile...yani boyle iste

Canim dogru ya ayni gun baslamistik hatirliyom.ogretmensin demek memnun oldum canim...uc ay once dogum yaptik o da tamam tam dogum tarihin ne?birlikte kilo disinda da paylasimlarimiz olur insallah ne dersin
13 nisan canim ama benimki kiz :) olur inşallah. Ama benim kilom fazla

akrep33 ( 71,6 / 74,4 / -2,8 / -1,96% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %)
Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,4 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,1 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü

@Dilakzn canım sen kaptan yardımcım olurmusun?

rukgus gelmezse izne ayırıyoruz onu..

Ben gelirim ama gelemezsem toplam yüzdemizi yazıp paylaşıma götürebilirsin.

Yeni gelen kızlar, bir haftanız daha kalmış 15 gününüzün dolmasına, haftaya aramızdasınız inşallah listede.

OTE="Dilakzn, post: 47287105, member: 511696"]Biliyor musun bende 74 kilo ile başladım ilk hedefimi 57 belirlemiştim ama 55 olarak düşünüyorum şimdi.

Yalnız çok iyi kilo vermişsin tebrikler [/QUOTE]
Bana umut oldun tatlim yaa. Kac ayda verdin bu kadar kiloyu.. darisi basima insallah yaa..

Ayy tabiki de olurum kaptanım memnuniyetle
Tamamdır takipteyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…