- 4 Temmuz 2015
- 171
- 188
- 103
Canım senin takıma geliş tarihin ne ?***2. Takım 473. Etap ***
akrep33 ( 71,60 / / / % )
krakker ( 66 / / / % ) İzne ayrıldı
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.8 %)
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,40 / 2,23% )
zuhal32 (64,1 /64 /0,10 /0,16 %)
gecekumrusu(60.1/58.8/1.3/2.16%)
2. Takım ortalaması: %
merhaba canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama biz de evliliğin ilk iki yılında çok sıkıntılar verdik birbirimize evliliğimiz oturana kadar zor bir süreç geçirdik...sonrasında ise çok şükür sınavımızı vermiş gibi birbirimize çok farklı bakıyoruz... yani diyeceğim o ki ufak tefek şeyleri büyütmeyin gerçek bi sorun yoksa geçici sıkıntılar için yanlış kararlar vermeyin. Rabbim huzur mutluluk versin.aminGunaydin kizlar. Bayram dönüşü bu ilk bildirimim cunku evime ancak gelebildim annemlerden sonra koye gitmek aklimizda yoktu. Orada da internet çekmiyor cekse de zaten paketim bitti evden uzan kalınca. Bayrami biraz kilo alarak bitirenlerdenimEllssa bugunku kilom 63.5 listeye yazarim simdi . Bi de su aralar canım cok sıkkın evlilik hayatimda bazi zor donemlerden geciyorum karar oncesi karar asamasindayim diyebilirim. Allah ım hayirlisini versin insallah.
Etaplar birleşince kiloları ikiye bölüyomuşuz kızlar
Benim biraz işim var kızlar..
Yeni gelen arkadaşlar, buraya geliş tarihleri ile, geliş kilolarını, şu anki kilolarını ve hedef kilolarını yazsınlar.
Biliyor musun bende 74 kilo ile başladım ilk hedefimi 57 belirlemiştim ama 55 olarak düşünüyorum şimdi.Giriş tarihi: 7 Temmuz
Başlangıç kilo: 74.2
Güncel kilo: 72.8
Hedef kilo: 55
bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
süzme peynir
damates salatalık
iki yumurta
nane maydanoz
az tandır ekmeği
çay
ara
1 armut
yine bi ara öğün(sıcak yemek istemedi canım)
10 gr kuru dut
7 gr ceviz
ülker altın başak 2 adet
fesleğenli kraker 15 gr
çay
akşam 17 gibi
tavuk
yoğurt
arkadaşlar günün başında günümü planlıyorum ve genel olarak onları yiyorum hem böylece yediklerime önceden genel bi bakış atıyorum.genelde evde olduğumdan rahat oluyorşu an tatildeyiz malum.dışarı çıkacak uzun kalacak olursam ya da dışarıda yiyecek olursam evde yiyeceğime eş değer bişi yemeye çalışıyorum ve illa ki çantamda yıllardır hurma fındık ceviz kuru dut kayısı kraker süt veya meyve vs bulundururum... söylemiş miydim öğretmenim ben ve okuldan gelen bi alışkanlık her teneffüst bişi atıştırrm.sağlıklı atıştrmalıklar böylece öğrencilerime de örnek olurum kantinden uzak dururlar onlar da... amma uzun oldu
Canim dogru ya ayni gun baslamistik hatirliyom.ogretmensin demek memnun oldum canim...uc ay once dogum yaptik o da tamam tam dogum tarihin ne?birlikte kilo disinda da paylasimlarimiz olur insallah ne dersinGece kumrusu
Ayni gun baslamisiz canim ve bende ogretmenim ve bende 3 aylik anneyim :))
13 nisan canim ama benimki kiz :) olur inşallah. Ama benim kilom fazlaCanim dogru ya ayni gun baslamistik hatirliyom.ogretmensin demek memnun oldum canim...uc ay once dogum yaptik o da tamam tam dogum tarihin ne?birlikte kilo disinda da paylasimlarimiz olur insallah ne dersin
Canim Allah bagislasin. Bizimki 10 nisan. Ben hamilelikte on kilo aldim.sen cok mu aldin kilo fazlaligin boyun uzunsa cok degil bence.13 nisan canim ama benimki kiz :) olur inşallah. Ama benim kilom fazla
***2. Takım 473. Etap ***
akrep33 ( 71,6 / 74,4 / -2,8 / -1,96% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %) Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,4 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,1 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
2. Takım ortalaması: %
@Dilakzn canım sen kaptan yardımcım olurmusun?
rukgus gelmezse izne ayırıyoruz onu..
Ben gelirim ama gelemezsem toplam yüzdemizi yazıp paylaşıma götürebilirsin.
Yeni gelen kızlar, bir haftanız daha kalmış 15 gününüzün dolmasına, haftaya aramızdasınız inşallah listede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?