Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bana umut oldun tatlim yaa. Kac ayda verdin bu kadar kiloyu.. darisi basima insallah yaa..

[QU"gecekumrusu, post: 47287699, member: 689892"]Canim Allah bagislasin. Bizimki 10 nisan. Ben hamilelikte on kilo aldim.sen cok mu aldin kilo fazlaligin boyun uzunsa cok degil bence.[/QUOTE]
15 kilo aldım canim ben. Boyum 155

***2. Takım 473. Etap ***

akrep33 ( 71,6 / 74,4 / -2,8 / -1,96% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %)
Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,4 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,1 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü

2. Takım ortalaması: %

@Dilakzn canım sen kaptan yardımcım olurmusun?

rukgus gelmezse izne ayırıyoruz onu..

Ben gelirim ama gelemezsem toplam yüzdemizi yazıp paylaşıma götürebilirsin.

Yeni gelen kızlar, bir haftanız daha kalmış 15 gününüzün dolmasına, haftaya aramızdasınız inşallah listede.

Kaptanim ben ne zaman listeye girebilecegim

Bana umut oldun tatlim yaa. Kac ayda verdin bu kadar kiloyu.. darisi basima insallah yaa..
3 ayda 10 kilo verdim sonra iş hayatımda talihsizlikler yaşadım, çok dikkat edemedim sporumu da aksattım yaklaşık 1-1,5 ay kilom sabit kaldı. Sonra da 2-3 kilo arası daha verdim işte şu son 2 haftada

Ama ben doğum yaptığım ilk zamanlar veremedim kilolarımı taa 1 sene sonra verebildim nerdeyse..

Sen de daha yenisin ya o yüzden acele etme zamanla gidiyor o fazlalıklar dikkat edince

GünaydınKızlar,

Menülerimi paylaşamadım, dün kız kardeşimin kına gecesi vardı üzerimden tır geçmiş gibiyim

Kilo bildirimimi yapayım vee tabikiiii 61,60 kg

Yani toplamda 1,40 kg gitmiş

Hayirli olsun canim tebrikler

Ayy insallah canim yaa bende verebilseydim bi.

Kaptanim pardon ya zaten sorumun cevabini vermissin

aaa doğru ya biz yarışmaya giremiyoruz tuffff bee

Dilakzn, post: 47288120, member: 511696"]Emzirdiğin için kesin verirsin, hatta benden daha hızlı verirsin ben inanıyorum sana [/QUOTE]

Sagol tatlim umudum oldun:)) esimle de iddiaya girdim verecemmm kilolari ve alacam onun paraciklarini

Dilakzn, post: 47288120, member: 511696"]Emzirdiğin için kesin verirsin, hatta benden daha hızlı verirsin ben inanıyorum sana

Sagol tatlim umudum oldun:)) esimle de iddiaya girdim verecemmm kilolari ve alacam onun paraciklarini [/QUOTE]
Hahahaaa neyine iddiaya girdiniz?
Süre var mı süre?

***2. Takım 473. Etap ***

akrep33 ( 71,6 / 74,4 / -2,8 / -1,96% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
rukgus ( 83 / / / / % )İzne ayrıldı
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %) Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,4 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,1 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü

2. Takım ortalaması: % - 0,2320

Bu arada ben şok oldum Akrep kaptanım 74 mü? Amanın çok fazla olmuş hadi bakalım inşallah haftaya gider. Bu arada ben ne yapayım tatile çıkıyoruz 2-3 hafta yokum

Dilakzn .!.:
Sagol tatlim umudum oldun:)) esimle de iddiaya girdim verecemmm kilolari ve alacam onun paraciklarini
Hahahaaa neyine iddiaya girdiniz?
Süre var mı süre?[/QUOTE]

Motive olayim diye asamali iddiaya girdik. Once 65 olunca 1000 sonra 55 i gorursek 2000 lirasini alacam. Bide yaklasik 2-3 binde ayriyeten gardrop yenileme war. Yani anlayacagin en az 5-6 bin canim :)) sure yok:)) cunku verebilecegime inanmiyor kendisi. Ama gorecek o.. bu kez siz varsiniz we iddialiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…