3 ayda 10 kilo verdim sonra iş hayatımda talihsizlikler yaşadım, çok dikkat edemedim sporumu da aksattım yaklaşık 1-1,5 ay kilom sabit kaldı. Sonra da 2-3 kilo arası daha verdim işte şu son 2 haftadaBana umut oldun tatlim yaa. Kac ayda verdin bu kadar kiloyu.. darisi basima insallah yaa..
GünaydınKızlar,
Menülerimi paylaşamadım, dün kız kardeşimin kına gecesi vardı üzerimden tır geçmiş gibiyim
Kilo bildirimimi yapayım vee tabikiiii 61,60 kg
Yani toplamda 1,40 kg gitmiş
3 ayda 10 kilo verdim sonra iş hayatımda talihsizlikler yaşadım, çok dikkat edemedim sporumu da aksattım yaklaşık 1-1,5 ay kilom sabit kaldı. Sonra da 2-3 kilo arası daha verdim işte şu son 2 haftada
Ama ben doğum yaptığım ilk zamanlar veremedim kilolarımı taa 1 sene sonra verebildim nerdeyse..
Sen de daha yenisin ya o yüzden acele etme zamanla gidiyor o fazlalıklar dikkat edince
Emzirdiğin için kesin verirsin, hatta benden daha hızlı verirsin ben inanıyorum sanaAyy insallah canim yaa bende verebilseydim bi.
***2. Takım 473. Etap ***
akrep33 ( 71,6 / 74,4 / -2,8 / -1,96% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %) Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,4 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,1 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
2. Takım ortalaması: %
@Dilakzn canım sen kaptan yardımcım olurmusun?
rukgus gelmezse izne ayırıyoruz onu..
Ben gelirim ama gelemezsem toplam yüzdemizi yazıp paylaşıma götürebilirsin.
Yeni gelen kızlar, bir haftanız daha kalmış 15 gününüzün dolmasına, haftaya aramızdasınız inşallah listede.
aaa doğru ya biz yarışmaya giremiyoruz tuffff bee***2. Takım 473. Etap ***
akrep33 ( 71,6 / 74,4 / -2,8 / -1,96% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
rukgus ( 83 / / / / % )
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %) Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,4 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,1 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
2. Takım ortalaması: %
@Dilakzn canım sen kaptan yardımcım olurmusun?
rukgus gelmezse izne ayırıyoruz onu..
Ben gelirim ama gelemezsem toplam yüzdemizi yazıp paylaşıma götürebilirsin.
Yeni gelen kızlar, bir haftanız daha kalmış 15 gününüzün dolmasına, haftaya aramızdasınız inşallah listede.
hımm. benim de 151 boyum canım.55 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyla tamamladım.15 kilo aldım canim ben. Boyum 155
hımm. benim de 151 boyum canım.55 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyla tamamladım.
Dilakzn, post: 47288120, member: 511696"]Emzirdiğin için kesin verirsin, hatta benden daha hızlı verirsin ben inanıyorum sana
Bu arada bende sınıf öğretmeniyim :) ne çokmuşuz maşallahMeslektaşızhatta bi meslektaşımız daha var @jenemy o da öğretmen
En iyi örnek önce aile sonra öğretmendir, bu yüzden tebrik ederim iyi örnek olduğun için
Ama ben hem öğretmenin hem de özel şirkette çalışıyorumBu arada bende sınıf öğretmeniyim :) ne çokmuşuz maşallah
Hahahaaa neyine iddiaya girdiniz?Dilakzn .!.:Sagol tatlim umudum oldun:)) esimle de iddiaya girdim verecemmm kilolari ve alacam onun paraciklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?