Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hahahaaa neyine iddiaya girdiniz?
Süre var mı süre?

Motive olayim diye asamali iddiaya girdik. Once 65 olunca 1000 sonra 55 i gorursek 2000 lirasini alacam. Bide yaklasik 2-3 binde ayriyeten gardrop yenileme war. Yani anlayacagin en az 5-6 bin canim :)) sure yok:)) cunku verebilecegime inanmiyor kendisi. Ama gorecek o.. bu kez siz varsiniz we iddialiyim[/QUOTE]
Ouffff benden sana hep destek tam destek

Bu arada ben şok oldum Akrep kaptanım 74 mü? Amanın çok fazla olmuş hadi bakalım inşallah haftaya gider. Bu arada ben ne yapayım tatile çıkıyoruz 2-3 hafta yokum
Sorma canım bayram ve sonrası yenen baklavalar, tırmaladı işte bööle
Aslında 75 dim ama bi kaçgündür anca böle oldu.

Abooo seni kesin zayıflatmalıyız o zaman, sonuna kadar destekçiniz tatlım

Kızlar 4. takımla yarışımız devam ediyor, haftaya cuma ya birinci olmak için şimdiden başlıyoruz çalışmalara

Beni destekleyen tüm arkadaslarima çoook Teşekkürler. . İnşallah yüzünüzü kara cikarmayacagim canlarim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Tereyağı ve bal
2dilim ekmek
Şekersiz Çay

Ara
Kuru kayısı ve hurma

Ara
Sütlü kahve

Akşam
Çorba
Yeşil fasulye
Bulgur pilavı

Ara
1 avuç kuruyemiş

Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

Su
2,5 litre

selam kızlarrrr

yeni gelenlere kocaman sevgidolu hoşgeldiniz

bu hafta dökülmüşsünüzzzz
@Dilakzn hariç
seni tebrik ederim canım çok iyi gidiyosun

ben eski halime döndüm sonunda
bayramda yedim tatlıları ,yemekleri doydum ibıkktım bile
5 gündür dikkat ediyorum hiç tartılmadım bayram sonrası ,bu sabah tartıldım -500
günde 3.-3.3 litre su içiyorum benim sıırım bu galiba
suyu az içince yemekelre saldırıyorum

şimdilik evdeyim ama daha takıma dönmeme var ,eşimin aklı bahçede kaldı tatile ara verdik
arada gelip menülerimi yazarım fazla yememk için
bne yazın az yemek daha kolay zannediyordum ama değilmiş

siz nasıl başa çıkıyorsunuz
günler uzun en son akşam 5 te yemek yiyorum ama bütün gece midem kazınıyor az da olsa atıştırıyorum bişeyler

birde dondurma krizlrerini nasıl atlatıyorsunuz ,evde herkez dondurma yiyor gece ben bkıyorum ama çok zorrr

merhabalar hoş bulduk...
akşam ben de altıdan sonra yemeyenlerdenim. aksine ben de kışın kendini daha çok aç hissedenlerdenim.yazın iştahım kesiliyor sıcaktan.... genelde akşam protein ağırlıklı beslenirim sabaha kadar tutsun diye. :) dondurmayı akşam değil ara öğün yaparsanız bence sorun olmaz.gece çok geç saat birşey yememek rahat uyku ve sabah dinç kalkmak için bire bir.

ah canım benimmm,güzelimm

hakkında hayırlısı olur inşallah
henüz çocuğun yoktu galiba ,bu bir şans senin için
iyi değerlendir ,çok uzun bir yolun başındasın bir ömür geçirmek istediğim kişi eşin mi ,buna karar ver önce
çok zor bir süreç tahmin edebiliyorum ,seni çok iyi anlıyorum
kızım gibi olamn yeğenim bile bile sorunlu bir evliliğe adım attı 8 ay önce ,3 haftalık evliyken pişman oldu evlendiğine ama bitiremiyor oda çok zormuş seni anlayabiliyorum ama arafta klamak en zoru
önceden evlenmeyi zor ayrılmayı kolay zannederdim ama öyle değilmiş

canım benim Allah yardımcın olsun ,inşallah en doğru kararı verirsin

dondurmayı bende ara öğün yapıyorum ama herkez yerken zor oluyo

akşam protein ağırlıklı yemek iyi fikir evet ,ben niye akıl edemedim ,teşekkürlerr
ben genelde öğle protein akşam sebze yoğurt yapıyordum ,yarından itibaren proteini akşama alıyorum

Hosbulduk tatlim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…