Ya mobilden falan da girip bildirim de mi yapamazsın?Bu arada ben şok oldum Akrep kaptanım 74 mü? Amanın çok fazla olmuş hadi bakalım inşallah haftaya gider. Bu arada ben ne yapayım tatile çıkıyoruz 2-3 hafta yokum
Hahahaaa neyine iddiaya girdiniz?
Süre var mı süre?
BenBu arada ben şok oldum Akrep kaptanım 74 mü? Amanın çok fazla olmuş hadi bakalım inşallah haftaya gider. Bu arada ben ne yapayım tatile çıkıyoruz 2-3 hafta yokum
Bu arada bende sınıf öğretmeniyim :) ne çokmuşuz maşallah
Bu arada bende sınıf öğretmeniyim :) ne çokmuşuz maşallah
Bildirim yaparım sorun değil tartılmam zor olacak ve tabi tatilde kilo vermek :)Ya mobilden falan da girip bildirim de mi yapamazsın?
Sorma canım bayram ve sonrası yenen baklavalar, tırmaladı işte bööleBu arada ben şok oldum Akrep kaptanım 74 mü? Amanın çok fazla olmuş hadi bakalım inşallah haftaya gider. Bu arada ben ne yapayım tatile çıkıyoruz 2-3 hafta yokum
Tamam canım ellerine sağlık, ben kontrol ederim şimdi paylaşımdaa
Abooo seni kesin zayıflatmalıyız o zaman, sonuna kadar destekçiniz tatlımHahahaaa neyine iddiaya girdiniz?
Süre var mı süre?
Motive olayim diye asamali iddiaya girdik. Once 65 olunca 1000 sonra 55 i gorursek 2000 lirasini alacam. Bide yaklasik 2-3 binde ayriyeten gardrop yenileme war. Yani anlayacagin en az 5-6 bin canim :)) sure yok:)) cunku verebilecegime inanmiyor kendisi. Ama gorecek o.. bu kez siz varsiniz we iddialiyim
Seni de izne ayıralım o zaman canım olurmu? Tatil sonrası girersin listeye.Bildirim yaparım sorun değil tartılmam zor olacak ve tabi tatilde kilo vermek :)
ben de sınıf öğretmeniyim :)))Bu arada bende sınıf öğretmeniyim :) ne çokmuşuz maşallah
biz katılamayacağız di mi? yarışmaya dahil olmadan hedefime ulaşıp gidersem çok üzülürümKızlar 4. takımla yarışımız devam ediyor, haftaya cuma ya birinci olmak için şimdiden başlıyoruz çalışmalara
yanındayım ben dee... nasıl gidiyo misafir kilolar gösterelimmmmBeni destekleyen tüm arkadaslarima çoook Teşekkürler. . İnşallah yüzünüzü kara cikarmayacagim canlarim
***2. Takım 473. Etap ***
akrep33 ( 71,6 / 74,4 / -2,8 / -1,96% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
rukgus ( 83 / / / / % )İzne ayrıldı
jenemy ( 63 / 63.5/ -0.5 / -0.4 %) Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
Dilakzn ( 63 / 61,60 / 1,4 / 1,12% )Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
zuhal32 (64,1 /64 /0,1 /0,08 %)Etaplar birleşti, yüzdeler ikiye bölündü
2. Takım ortalaması: % - 0,2320
merhabalar hoş bulduk...selam kızlarrrr
yeni gelenlere kocaman sevgidolu hoşgeldiniz
bu hafta dökülmüşsünüzzzz
@Dilakzn hariç
seni tebrik ederim canım çok iyi gidiyosun
ben eski halime döndüm sonunda
bayramda yedim tatlıları ,yemekleri doydum ibıkktım bile
5 gündür dikkat ediyorum hiç tartılmadım bayram sonrası ,bu sabah tartıldım -500
günde 3.-3.3 litre su içiyorum benim sıırım bu galiba
suyu az içince yemekelre saldırıyorum
şimdilik evdeyim ama daha takıma dönmeme var ,eşimin aklı bahçede kaldı tatile ara verdik
arada gelip menülerimi yazarım fazla yememk için
bne yazın az yemek daha kolay zannediyordum ama değilmiş
siz nasıl başa çıkıyorsunuz
günler uzun en son akşam 5 te yemek yiyorum ama bütün gece midem kazınıyor az da olsa atıştırıyorum bişeyler
birde dondurma krizlrerini nasıl atlatıyorsunuz ,evde herkez dondurma yiyor gece ben bkıyorum ama çok zorrr
Gunaydin kizlar. Bayram dönüşü bu ilk bildirimim cunku evime ancak gelebildim annemlerden sonra koye gitmek aklimizda yoktu. Orada da internet çekmiyor cekse de zaten paketim bitti evden uzan kalınca. Bayrami biraz kilo alarak bitirenlerdenimEllssa bugunku kilom 63.5 listeye yazarim simdi . Bi de su aralar canım cok sıkkın evlilik hayatimda bazi zor donemlerden geciyorum karar oncesi karar asamasindayim diyebilirim. Allah ım hayirlisini versin insallah.
merhabalar hoş bulduk...
akşam ben de altıdan sonra yemeyenlerdenim. aksine ben de kışın kendini daha çok aç hissedenlerdenim.yazın iştahım kesiliyor sıcaktan.... genelde akşam protein ağırlıklı beslenirim sabaha kadar tutsun diye. :) dondurmayı akşam değil ara öğün yaparsanız bence sorun olmaz.gece çok geç saat birşey yememek rahat uyku ve sabah dinç kalkmak için bire bir.
biz katılamayacağız di mi? yarışmaya dahil olmadan hedefime ulaşıp gidersem çok üzülürüm
şaka şaka o kadar çabuk gidemeyiz
selam kızlarrrr
@Dilakzn hariç
5 gündür dikkat ediyorum hiç tartılmadım bayram sonrası ,bu sabah tartıldım -500
şimdilik evdeyim ama daha takıma dönmeme var ,eşimin aklı bahçede kaldı tatile ara verdik
günler uzun en son akşam 5 te yemek yiyorum ama bütün gece midem kazınıyor az da olsa atıştırıyorum bişeyler
birde dondurma krizlrerini nasıl atlatıyorsunuz ,evde herkez dondurma yiyor gece ben bkıyorum ama çok zorrr
selam kızlarrrr
@Dilakzn hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?