‘Ne kadar erken yenirse o kadar sağlıklı” diye düşünülen besinlerin arasında dondurma yer almıyor.
Eki Görüntüle 1858575
Sözcü'de yer alan habere göre Dr. Fevzi Özgönül, A, B, C, D ve E vitaminleriyle birlikte kalsiyum, fosfor, magnezyum gibi pek çok minerali de içeren dondurmanın içeriğindeki şekerin vücuda zarar vermemesi için 22.00'den sonra tüketilmesi gerektiğini belirtiyor.
Çok sevinirim canım iyi OlurSeni de izne ayıralım o zaman canım olurmu? Tatil sonrası girersin listeye.
Gunaydin kizlar. Bayram dönüşü bu ilk bildirimim cunku evime ancak gelebildim annemlerden sonra koye gitmek aklimizda yoktu. Orada da internet çekmiyor cekse de zaten paketim bitti evden uzan kalınca. Bayrami biraz kilo alarak bitirenlerdenimEllssa bugunku kilom 63.5 listeye yazarim simdi . Bi de su aralar canım cok sıkkın evlilik hayatimda bazi zor donemlerden geciyorum karar oncesi karar asamasindayim diyebilirim. Allah ım hayirlisini versin insallah.[/QUOTE
Allah yardimcin olsun canim benim. İnşallah hakkinda hayırlı kararı verirsin.
Gunaydin kizlar. Bayram dönüşü bu ilk bildirimim cunku evime ancak gelebildim annemlerden sonra koye gitmek aklimizda yoktu. Orada da internet çekmiyor cekse de zaten paketim bitti evden uzan kalınca. Bayrami biraz kilo alarak bitirenlerdenimEllssa bugunku kilom 63.5 listeye yazarim simdi . Bi de su aralar canım cok sıkkın evlilik hayatimda bazi zor donemlerden geciyorum karar oncesi karar asamasindayim diyebilirim. Allah ım hayirlisini versin insallah.
Her bilgi kaynağına güvenmemek lazım canım.
eee... bune şimdi
yanlış okumuyorum dime
gece 22 den sonra yiyebilirsiniz diyor
Ülke olarak kötü bir gece geçirdik, hamdolsun güzel sonuçlandı ve sonuçlanacak da inşallah..
Tabii sabaha kadar uyumadık..
Rabbim devletimizi bölmeye, yok etmeye çalışanların oyununu hep bozsun inşallah. Amin.
günaydın rakip takım ::) bakalım bu hafta kim kazanacak ... biz biz biz
günaydın canım :) 1 haftada tam 1 kilo verdim çok beklersinGünaydınn rakip takım
Tabiki de biz kazanacağızzz!!1
Ben de 2 haftada 1,40 verdim hhhh hatta şuan daha da gitti, bu hafta kardeşimin düğünü var düşün bende ki azmigünaydın canım :) 1 haftada tam 1 kilo verdim çok beklersinhem biz kazancaz hem ben 1.olcam
neeeeyyy ,1.40 mıBen de 2 haftada 1,40 verdim hhhh hatta şuan daha da gitti, bu hafta kardeşimin düğünü var düşün bende ki azmiEn birinci benim
Çok öyle her seyi ankatabilen bi insan değilim aslinda yasadigim şeyleri hala sindirebilmis değilim. Ama careler de tukenmis değil en azindan kesin karar verdigimde "artik yapacak biseyim kalmamisti ben tum cozum yollarını denemistim" diyebikmek ve icimi rahatlatmak istiyorum. Bir sure bekleyio onu da kendimi de tarticam bakalim ibre ne yönü gösterecek. Sen nasılsın canim nasil gidiyor is durumlarinda vs var mi bi gelisme?Canım yaa hayır olsun inşaallah, inşaallah bir an önce düzelir lütfen geçiş aşamasında olun...
Amin insallah canım. 2 Yilimiz dolacak 1 ay sonra. Bu dedigini cok insandan duydum haklisiniz evet gercektwn ilk zamanlar daha da zordu tanisarak vr severek evlenmemize ragmen. Sevgi de bir sorun yok ama biraz lackalastik malesef. Her sey saygida biter derler ya bizde o biraz yara aldi. Şimdilik beklemedeyim umutsuz vaka değil en azindan şimdilik ve en önemlisi de tek basima mucadele etmiyorum esim de farkinda olan bitenin ve duzeltebilmek adina denemedigi bazi yolları da denemeye çalışıyor. Bekleyip gorecegiz bakalim hayirlisi. Buarada tekrar hoşgeldin sanirim senle de meslektasmisiz. Ben de öğretmenim.merhaba canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama biz de evliliğin ilk iki yılında çok sıkıntılar verdik birbirimize evliliğimiz oturana kadar zor bir süreç geçirdik...sonrasında ise çok şükür sınavımızı vermiş gibi birbirimize çok farklı bakıyoruz... yani diyeceğim o ki ufak tefek şeyleri büyütmeyin gerçek bi sorun yoksa geçici sıkıntılar için yanlış kararlar vermeyin. Rabbim huzur mutluluk versin.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?