Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eee... bune şimdi
yanlış okumuyorum dime
gece 22 den sonra yiyebilirsiniz diyor

Allah yardimcin olsun canim benim. İnşallah hakkinda hayırlı kararı verirsin.

Ülke olarak kötü bir gece geçirdik, hamdolsun güzel sonuçlandı ve sonuçlanacak da inşallah..
Tabii sabaha kadar uyumadık..
Rabbim devletimizi bölmeye, yok etmeye çalışanların oyununu hep bozsun inşallah. Amin.

Amiinnn

Dünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az tereyağı bal
2 dilim ekmek
Şekersiz Çay

Ara
1 avuç kuruyemiş

Öğle
2 dolma
Küçük bir tabak kabak yemeği

Ara
2 hurma

Akşam
Salata

Ara
Patlamış Mısır

Su
2.5 litre

Spor
50 yarım mekik
30 dk yürüyüş
10 dk Kalca hareketi

günaydın...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
dünkü menüm
sabah
peynir
iki yumurta
domates salatalık yeşillik
bir dilim ekmek
kahvaltıyı iyi yapıyorum

sonra
pekmez- tereyağı-ekmek birer tatlı kaşığı kadar

sonra
22 gr ayçekirdeği

sonra
kepekli bulgurlu kısır 50 gr

saat 5 gibi 250 ml ayran
akşama doğru iştahım azalıyor... üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum.

Ben ne güzel gecen hafta bi haftada vermiştim 1.40 kg. Ama listeye yeni oldugum için giremedim bu hafta maalesef o kadar iyi degil

Dünkü menüm

Sabah
3 kaşık Menemen
4 zeytin
1 k.k peynir
Şekersiz Çay
2dilim ekmek

Ara
Sütlü kahve

Öğle
1 kase yoğurt

Ara
10 adet kiraz

Akşam
Kozlenmis patlicanla karniyarik
4 kaşık pilav

Su
2.5 litre

Spor
15 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

ecii ve gecekumrusu hoşgeldiniz aramiza arkadaşlar , sizlere de, buradaki tatlı rakiplerim krakker ve @Dilakzn e de desteginiz ve guzel temennileriniz icin cook tesekkur ederim. Okuyunca gercekten mutlu oldum. Iyi ki varsiniz. Allah im hepimize guzel sağlıklı mutlu huzurlu gunler göstersin insallah.

Canım yaa hayır olsun inşaallah, inşaallah bir an önce düzelir lütfen geçiş aşamasında olun...
Çok öyle her seyi ankatabilen bi insan değilim aslinda yasadigim şeyleri hala sindirebilmis değilim. Ama careler de tukenmis değil en azindan kesin karar verdigimde "artik yapacak biseyim kalmamisti ben tum cozum yollarını denemistim" diyebikmek ve icimi rahatlatmak istiyorum. Bir sure bekleyio onu da kendimi de tarticam bakalim ibre ne yönü gösterecek. Sen nasılsın canim nasil gidiyor is durumlarinda vs var mi bi gelisme?

Amin insallah canım. 2 Yilimiz dolacak 1 ay sonra. Bu dedigini cok insandan duydum haklisiniz evet gercektwn ilk zamanlar daha da zordu tanisarak vr severek evlenmemize ragmen. Sevgi de bir sorun yok ama biraz lackalastik malesef. Her sey saygida biter derler ya bizde o biraz yara aldi. Şimdilik beklemedeyim umutsuz vaka değil en azindan şimdilik ve en önemlisi de tek basima mucadele etmiyorum esim de farkinda olan bitenin ve duzeltebilmek adina denemedigi bazi yolları da denemeye çalışıyor. Bekleyip gorecegiz bakalim hayirlisi. Buarada tekrar hoşgeldin sanirim senle de meslektasmisiz. Ben de öğretmenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…