Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canimmm, cok sagol guzel dileklerin icin. Evet dogru hatırlıyorsun cocugum yok henuz zaten son 7 -8 aydir bu cocuk mevzusu da yipratti bizi. Bazi şeyleri girev gibi yapar olduk ben abarttim o akisina bıraktı vs vs derken iyice saygisizlastik birbirimize. Ama bardagi tasiran son damla ondan geldi ve patladım ben de. Eksilerini ve artilarini dusununce evet artıları cok daha fazla, her insanin da ufak tefek hataları olur ama bazen öyle bir sey oluyor ki bu yasadigim 2. Oluyor, tum o artıları siliniveriyor. Dusunuyorum o artıların hatirina hangi eksileri tolere edebilirim hangilerini edemem. Neyse ki bu sefer i da farklı çözüm yolları arayisinda. Umarsiz ve pervasiz değil en azindan. Sonradan acaba olur muydu dememek adina inun sorunlarimiz adina aldigi radikal kararlarin neticesi ne olacak bunu gormek istiyorum . Ona değil kendime bu sansi verme istiyorum çünkü sonra vicdanim rahat birakmaz biliyorum. Şimdilik dedigin gibi araftayim ve bekliyorum. Allah hayra cikarsin insallah. Yegenin icin de üzüldüm insallah feraha kavusur o da..

Muhakkak kendinize zaman verin kuzum, Rabbim hakınızda hayırlısını versin..
Ben yeni bir işe başladım çok şükür, eşim henüz başlayamadı daha arayışta.. Sabır ve sukunet aşamasındayız..

Bugün

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış küçük patates
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 hurma
4 kayısı

Öğle
Kozlenmis küçük bi karniyarik
4 kaşık pilav

Ara
Kahve

Akşam
Salata

Su
3 litre

Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

Arkadaslar menülerim nasıl sizce.. tartı da azalma yok da cumadan beri

jenemy .!.:
Hoşgeldin arkadasim tekrardan. Sagol guzel dileklerin icin.

Hosbulduk canimm umarim cok mutlu olacagin karari alırsınız. Madem sevginiz de sorun yok diger problemlerinizi de bir an once cozup daha fazla birbirinizi yormadan ve yipratmadan mutlu mesut yaslanirsiniz birlikte

Sevgili rakibelerimiz, nasilsiniz?
Bu cuma yarisimiz icin bizler cok motiveyiz, heyecanla cumayi bekliyoruz.
Sizlere de mis gibi yesil cay getirdik, afiyet olsun
4. takimdan sevgiler...

[Q="Yawrukush, p member: 41614"]Sevgili rakibelerimiz, nasilsiniz?
Bu cuma yarisimiz icin bizler cok motiveyiz, heyecanla cumayi bekliyoruz.
Sizlere de mis gibi yesil cay getirdik, afiyet olsun
4. takimdan sevgiler...

Eki Görüntüle 1859532 [/QUOTE]

Tesekkurler bayanlar cok naziksiniz
Bizde tam gaz hazirlaniyoruz

Sevin bence, çok güzel bir durum bu

Öncelikle mücadelenin karşılıklı olmasına çok sevindim..
Konuyu biraz açarsan, yardımcı oluruz biz de canım, elimizden geldiğince yanındayız 2. takım olarak

Canım emziriyosun, akşam menüne protein de eklersen hem tok tutar hem de emzirmene destek olur.

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 küçük kase yogurt
Domates salatalık biber
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara
Sütlü kahve

Öğle
1 kase yoğurt
1 avuç kuruyemiş

Akşam
1 porsiyon güveç
3 kaşık pilav

Ara
Meyve

Su
3 litre

Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…