Canimmm, cok sagol guzel dileklerin icin. Evet dogru hatırlıyorsun cocugum yok henuz zaten son 7 -8 aydir bu cocuk mevzusu da yipratti bizi. Bazi şeyleri girev gibi yapar olduk ben abarttim o akisina bıraktı vs vs derken iyice saygisizlastik birbirimize. Ama bardagi tasiran son damla ondan geldi ve patladım ben de. Eksilerini ve artilarini dusununce evet artıları cok daha fazla, her insanin da ufak tefek hataları olur ama bazen öyle bir sey oluyor ki bu yasadigim 2. Oluyor, tum o artıları siliniveriyor. Dusunuyorum o artıların hatirina hangi eksileri tolere edebilirim hangilerini edemem. Neyse ki bu sefer i da farklı çözüm yolları arayisinda. Umarsiz ve pervasiz değil en azindan. Sonradan acaba olur muydu dememek adina inun sorunlarimiz adina aldigi radikal kararlarin neticesi ne olacak bunu gormek istiyorum . Ona değil kendime bu sansi verme istiyorum çünkü sonra vicdanim rahat birakmaz biliyorum. Şimdilik dedigin gibi araftayim ve bekliyorum. Allah hayra cikarsin insallah. Yegenin icin de üzüldüm insallah feraha kavusur o da..ah canım benimmm,güzelimm
hakkında hayırlısı olur inşallah
henüz çocuğun yoktu galiba ,bu bir şans senin için
iyi değerlendir ,çok uzun bir yolun başındasın bir ömür geçirmek istediğim kişi eşin mi ,buna karar ver önce
çok zor bir süreç tahmin edebiliyorum ,seni çok iyi anlıyorum
kızım gibi olamn yeğenim bile bile sorunlu bir evliliğe adım attı 8 ay önce ,3 haftalık evliyken pişman oldu evlendiğine ama bitiremiyor oda çok zormuş seni anlayabiliyorum ama arafta klamak en zoru
önceden evlenmeyi zor ayrılmayı kolay zannederdim ama öyle değilmiş
canım benim Allah yardımcın olsun ,inşallah en doğru kararı verirsin
Hoşgeldin arkadasim tekrardan. Sagol guzel dileklerin icin.Allah yardimcin olsun canim benim. İnşallah hakkinda hayırlı kararı verirsin.
Muhakkak kendinize zaman verin kuzum, Rabbim hakınızda hayırlısını versin..Çok öyle her seyi ankatabilen bi insan değilim aslinda yasadigim şeyleri hala sindirebilmis değilim. Ama careler de tukenmis değil en azindan kesin karar verdigimde "artik yapacak biseyim kalmamisti ben tum cozum yollarını denemistim" diyebikmek ve icimi rahatlatmak istiyorum. Bir sure bekleyio onu da kendimi de tarticam bakalim ibre ne yönü gösterecek. Sen nasılsın canim nasil gidiyor is durumlarinda vs var mi bi gelisme?
jenemy .!.:Hoşgeldin arkadasim tekrardan. Sagol guzel dileklerin icin.
Sevin bence, çok güzel bir durum bugünaydın...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
dünkü menüm
sabah
peynir
iki yumurta
domates salatalık yeşillik
bir dilim ekmek
kahvaltıyı iyi yapıyorum
sonra
pekmez- tereyağı-ekmek birer tatlı kaşığı kadar
sonra
22 gr ayçekirdeği
sonra
kepekli bulgurlu kısır 50 gr
saat 5 gibi 250 ml ayran
akşama doğru iştahım azalıyor... üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum.
Bakalım canım sonuçlar ne olucak?günaydın rakip takım ::) bakalım bu hafta kim kazanacak ... biz biz biz
Malum ülke olarak geçirdiğim kötü durumdan dolayı fazla sakiniz canım, yoksa tınlamamak ne haddimize
ben şaka yapıyorum canım benim :) ciddi alma :)Malum ülke olarak geçirdiğim kötü durumdan dolayı fazla sakiniz canım, yoksa tınlamamak ne haddimize
Ben de 2 haftada 1,40 verdim hhhh hatta şuan daha da gitti, bu hafta kardeşimin düğünü var düşün bende ki azmiEn birinci benim
Bu hafta listede olucaksın inşallah canım.Ben ne güzel gecen hafta bi haftada vermiştim 1.40 kg. Ama listeye yeni oldugum için giremedimbu hafta maalesef o kadar iyi degil
Öncelikle mücadelenin karşılıklı olmasına çok sevindim..Amin insallah canım. 2 Yilimiz dolacak 1 ay sonra. Bu dedigini cok insandan duydum haklisiniz evet gercektwn ilk zamanlar daha da zordu tanisarak vr severek evlenmemize ragmen. Sevgi de bir sorun yok ama biraz lackalastik malesef. Her sey saygida biter derler ya bizde o biraz yara aldi. Şimdilik beklemedeyim umutsuz vaka değil en azindan şimdilik ve en önemlisi de tek basima mucadele etmiyorum esim de farkinda olan bitenin ve duzeltebilmek adina denemedigi bazi yolları da denemeye çalışıyor. Bekleyip gorecegiz bakalim hayirlisi. Buarada tekrar hoşgeldin sanirim senle de meslektasmisiz. Ben de öğretmenim.
Canım emziriyosun, akşam menüne protein de eklersen hem tok tutar hem de emzirmene destek olur.Bugün
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış küçük patates
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 hurma
4 kayısı
Öğle
Kozlenmis küçük bi karniyarik
4 kaşık pilav
Ara
Kahve
Akşam
Salata
Su
3 litre
Spor
20 dk kalça hareketi
50 yarım mekik
Teşekkür ederiz yeşil çay için canım.Sevgili rakibelerimiz, nasilsiniz?
Bu cuma yarisimiz icin bizler cok motiveyiz, heyecanla cumayi bekliyoruz.
Sizlere de mis gibi yesil cay getirdik, afiyet olsun
4. takimdan sevgiler...
Eki Görüntüle 1859532
Afiyet olsun canim benimTeşekkür ederiz yeşil çay için canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?