Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatli mi tatli, guzel mi guzel rakibelerimiz
Saat gec oldu uyku oncesi karniniz acikmis, mideniz kazinmis olabilir
4. takimda hizmet sInIrsiz
Dileyin bizden ne dilerseniz, pastalar, borekler, corekler
Gece gece ac yatmaniza icimiz hic elverir mi
Operiz hepinizi

Biz aç yattık canım yaa çok sağol

Kızlarrr herkeslere Merhaba,

Malumunuz kız kardeşimin düğün telaşesi içerisindeyiz, işyerinde de işleri yetiştirmeye uğraştığım için giremedim, ilgilenemedim..
Ellssa kaptanım ben bi Yozgata gidip düğün edip gelcem, 4 gün yokum, cuma günü kendi tartımla tartılamayacağım, nasıl yapsak acaba?

Arkadaslar menülerim nasıl sizce.. tartı da azalma yok da cumadan beri
Menülerin aslında sana gayet uygun, ama kalorin mecburiyetten yüksek olduğu için ve spor aktiviten sınırlı olduğu için kısa zamanda çok kilo değişmesini bekleme, motivasyonun hiç düşmesin sana daha tazecik Annesin
Yavaş yavaş ama sağlıklı gitsin yeter ki fazlalıklar

Ayy çok düşünceli sevgili rakibelerimiz,
Gerçekten bizim midelerimizi düşündüğünüz için size çok teşekkür ederiz

Ama inanır mısın bizim takımın pasta, börek, çörekle hiç mi hiç arası yok, tüh

Bizim yerimize de siz yiyin olur mu?

Canım tartını götürebilme fırsatın yokmu, ne zaman gidiceksinizki?

Merhaba
4. takımdan kucak dolusu sevgiler getirdim...

Dün sağolsun Ellssa kaptanım bize börek baklava getirmiş ben de pastayla iade-i ziyaret yapayım dedim :)

Kaptanım bak çeşit çeşit hem de
Valla süpermiş ama çok tokum/tokuz yaa, çok teşekkür ederiz canım ama buna da yok demeyiz tabii..
Biz bol bol yiyoruz yani siz de yiyebilirsiniz rahat olun yani sıkmayın kendinizi nasılsa biz de yiyoruz

arkadaşlar bazı sağlık sıkıntıları yüzünden mesajları tam okuyamadım ve birşey yazamıyorum. en kısa zamanda dönmeye çalışacağım.tabi hala yarışmaya katılmaya hakkım olursa...

Guzeller sizlere firindan yeni cikmis, buhari uzerinde,kiymali leziz kol boregi getirdim.
Eee bu guzellik caysiz olur mu caylarda tavsan kani
Afiyet olsun , yarasin rakibelerimize

Valla süpermiş ama çok tokum/tokuz yaa, çok teşekkür ederiz canım ama buna da yok demeyiz tabii..
Biz bol bol yiyoruz yani siz de yiyebilirsiniz rahat olun yani sıkmayın kendinizi nasılsa biz de yiyoruz

Ahh kaptanım beni kandırmaya çalışıyorsun dimiii ama yemem ki benn, hele pasta hiçç cuma olursa takımca yerizz :)

once onlar baslatti canim benim :)
Bu hafta yarisiyoruz da 2. takimla ehehehe, sonuclari boylee :)

Menüm

Sabah
Domates salatalık biber
Şekersiz Çay
2 dilim ekmek
4 zeytin
Yarım kk peynir

Ara
2 hurma

Öğle
Kısır

Ara
Sütlü kahve

Akşam
Meyve (kavun karpuz kiraz)

Su
2.5 litre

Spor
50 yarım mekik
20 dk kalça kareketi
30 dk yürüyüş
50 bacak egzersizi

Haftanın başı kötüydü ama cuma yaklaştıkça asıldım iyice şu an hersey on numara 4. Takım bosuna heveslenmeyin bizz kazanacagizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…