Biz aç yattık canım yaa çok sağolTatli mi tatli, guzel mi guzel rakibelerimiz
Saat gec oldu uyku oncesi karniniz acikmis, mideniz kazinmis olabilir
4. takimda hizmet sInIrsiz
Dileyin bizden ne dilerseniz, pastalar, borekler, corekler
Gece gece ac yatmaniza icimiz hic elverir mi
Operiz hepinizi
Menülerin aslında sana gayet uygun, ama kalorin mecburiyetten yüksek olduğu için ve spor aktiviten sınırlı olduğu için kısa zamanda çok kilo değişmesini bekleme, motivasyonun hiç düşmesin sana daha tazecik AnnesinArkadaslar menülerim nasıl sizce.. tartı da azalma yok da cumadan beri
Sevgili rakibelerimiz, nasilsiniz?
Bu cuma yarisimiz icin bizler cok motiveyiz, heyecanla cumayi bekliyoruz.
Sizlere de mis gibi yesil cay getirdik, afiyet olsun
4. takimdan sevgiler...
Eki Görüntüle 1859532
Tatli mi tatli, guzel mi guzel rakibelerimiz
Saat gec oldu uyku oncesi karniniz acikmis, mideniz kazinmis olabilir
4. takimda hizmet sInIrsiz
Dileyin bizden ne dilerseniz, pastalar, borekler, corekler
Gece gece ac yatmaniza icimiz hic elverir mi
Operiz hepinizi
Canım tartını götürebilme fırsatın yokmu, ne zaman gidiceksinizki?Kızlarrr herkeslere Merhaba,
Malumunuz kız kardeşimin düğün telaşesi içerisindeyiz, işyerinde de işleri yetiştirmeye uğraştığım için giremedim, ilgilenemedim..
Ellssa kaptanım ben bi Yozgata gidip düğün edip gelcem, 4 gün yokum, cuma günü kendi tartımla tartılamayacağım, nasıl yapsak acaba?
Valla süpermiş ama çok tokum/tokuz yaa, çok teşekkür ederiz canım ama buna da yok demeyiz tabii..Merhaba
4. takımdan kucak dolusu sevgiler getirdim...
Dün sağolsunEllssa kaptanım bize börek baklava getirmiş ben de pastayla iade-i ziyaret yapayım dedim :)
Kaptanım bak çeşit çeşit hem de
Valla süpermiş ama çok tokum/tokuz yaa, çok teşekkür ederiz canım ama buna da yok demeyiz tabii..
Biz bol bol yiyoruz yani siz de yiyebilirsiniz rahat olun yani sıkmayın kendinizi nasılsa biz de yiyoruz
Guzeller sizlere firindan yeni cikmis, buhari uzerinde,kiymali leziz kol boregi getirdim.
Eee bu guzellik caysiz olur mu caylarda tavsan kani
Afiyet olsun , yarasin rakibelerimize
Eki Görüntüle 1860352
Eki Görüntüle 1860353
sen kapat gozlerini canimin ici, cuma tum takima 1 tepsi baklava, 1 tepsi borek yaptircam, zaferimizi kutlayalim diye:)Kaptanım olmuyor ama böyle, biz de buradayızkim vurduya gitmeyelim
2. Takıma selam vereyim dedim tam karşımda böreklerGuzeller sizlere firindan yeni cikmis, buhari uzerinde,kiymali leziz kol boregi getirdim.
Eee bu guzellik caysiz olur mu caylarda tavsan kani
Afiyet olsun , yarasin rakibelerimize
Eki Görüntüle 1860352
Eki Görüntüle 1860353
once onlar baslatti canim benim :)2. Takıma selam vereyim dedim tam karşımda böreklersanırım 4. Takım olarak burayı sabote ediyorsunuz baya başarılı bir çalışma ben bile yoldan çıkacağım Ellssa kaptanim gelmeyin oyunlara
Çok kıyasıya gidiyor deseneonce onlar baslatti canim benim :)
Bu hafta yarisiyoruz da 2. takimla ehehehe, sonuclari boylee :)
takip et bizi canimmÇok kıyasıya gidiyor desenemerak ettim cuma bakalım hangi takım galibiyeti olacak o zaman bende takipteyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?