Canım ben de seni merak etmiştim hayırdır nolduki?arkadaşlar bazı sağlık sıkıntıları yüzünden mesajları tam okuyamadım ve birşey yazamıyorum. en kısa zamanda dönmeye çalışacağım.tabi hala yarışmaya katılmaya hakkım olursa...
Ah canım çok sağolda biz yeni haşhaşlı yedik bi tepsiGuzeller sizlere firindan yeni cikmis, buhari uzerinde,kiymali leziz kol boregi getirdim.
Eee bu guzellik caysiz olur mu caylarda tavsan kani
Afiyet olsun , yarasin rakibelerimize
Eki Görüntüle 1860352
Eki Görüntüle 1860353
Kaptanım olmuyor ama böyle, biz de buradayızkim vurduya gitmeyelim
Ben ısmarlarım size her daimsen kapat gozlerini canimin ici, cuma tum takima 1 tepsi baklava, 1 tepsi borek yaptircam, zaferimizi kutlayalim diye:)
Hem de ne sabote2. Takıma selam vereyim dedim tam karşımda böreklersanırım 4. Takım olarak burayı sabote ediyorsunuz baya başarılı bir çalışma ben bile yoldan çıkacağım Ellssa kaptanim gelmeyin oyunlara
Ben ısmarlarım size her daim
once onlar baslatti canim benim :)
Bu hafta yarisiyoruz da 2. takimla ehehehe, sonuclari boylee :)
Takipte kal şekerimÇok kıyasıya gidiyor desenemerak ettim cuma bakalım hangi takım galibiyeti olacak o zaman bende takipteyim sizi
Menü güzel, sende nasıl gidiyor canım?Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
Şekersiz Çay
2 dilim ekmek
4 zeytin
Yarım kk peynir
Ara
2 hurma
Öğle
Kısır
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Meyve (kavun karpuz kiraz)
Su
2.5 litre
Spor
50 yarım mekik
20 dk kalça kareketi
30 dk yürüyüş
50 bacak egzersizi
en sonunda kilo alma yarısına gidecek gibi ama hayırlısı yani börekler baklavalarHem de ne saboteama itiraf etmeliyim ben başlattım bakalım sabote etmeyi kim başarıcak
Sen hangi takımdasın canım?
Ayyafedersin hoşgeldin canım
Cevabımı almışım bileHaftanın başı kötüydü ama cuma yaklaştıkça asıldım iyiceşu an hersey on numara 4. Takım bosuna heveslenmeyin bizz kazanacagizzzz
Canım başta ve sondaki parantezleri bozuyosun, alıntıdaki parantezleri olduğu gibi bırakırsan sorun çözülür.Arkadaşlar ben sizlerin msjni cewaplarken bazen üst msjda görüldüğü gibi oluyo
Once cevapla diyorum sonra msjmi yazip ayrintili duzenleme deyip konuyu cevapla ile msj gonderiyorum bazen duzgun gidiyor ama bazen de yukaridaki gibi oluyo. Nerde hata yapiyorum acaba¿¿
Cumadan diğer cumaya kadar çıkarayım canım neden olmasınKaptanım sen en iyisi bizi cuma yemeğe çıkar, böyle tepsiyle falan olacak iş değil
Evet iyi olan kazansın, tabi o da bizizen sonunda kilo alma yarısına gidecek gibi ama hayırlısı yani börekler baklavalar1 deyim kaptanım yakın sayı komsusu cuma bakalım kim kazanacak
Cumadan diğer cumaya kadar çıkarayım canım neden olmasın
Ama benim menü daha güzel hadi itiraf etSen bir de her gün mantı, börek yedirirsin bize
Yok canım gerek kalmadı, kaptan bize salata ısmarlar biz onu yeriz
cumaya galibiyet icin 1 teosi isteriz , iyi geceler 2. takim :)Ben ısmarlarım size her daim
takim diye bir sey kalmayacak :))Doğru valla ben başlattım süperim dimi yarışma kilo alma yarışına dönecek gibi yaşasın ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?