Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[E="gecekumrusu, post: 47336950, member: 689892"]arkadaşlar bazı sağlık sıkıntıları yüzünden mesajları tam okuyamadım ve birşey yazamıyorum. en kısa zamanda dönmeye çalışacağım.tabi hala yarışmaya katılmaya hakkım olursa...[/QUOTE]

Geçmiş olsun tatlım yaa Allah şifa versin

Arkadaşlar ben sizlerin msjni cewaplarken bazen üst msjda görüldüğü gibi oluyo
Once cevapla diyorum sonra msjmi yazip ayrintili duzenleme deyip konuyu cevapla ile msj gonderiyorum bazen duzgun gidiyor ama bazen de yukaridaki gibi oluyo. Nerde hata yapiyorum acaba¿¿

arkadaşlar bazı sağlık sıkıntıları yüzünden mesajları tam okuyamadım ve birşey yazamıyorum. en kısa zamanda dönmeye çalışacağım.tabi hala yarışmaya katılmaya hakkım olursa...
Canım ben de seni merak etmiştim hayırdır nolduki?

Hem de ne sabote ama itiraf etmeliyim ben başlattım bakalım sabote etmeyi kim başarıcak

Sen hangi takımdasın canım?
Ayy afedersin hoşgeldin canım

Menü güzel, sende nasıl gidiyor canım?

Hem de ne sabote ama itiraf etmeliyim ben başlattım bakalım sabote etmeyi kim başarıcak

Sen hangi takımdasın canım?
Ayy afedersin hoşgeldin canım
en sonunda kilo alma yarısına gidecek gibi ama hayırlısı yani börekler baklavalar 1 deyim kaptanım yakın sayı komsusu cuma bakalım kim kazanacak

Haftanın başı kötüydü ama cuma yaklaştıkça asıldım iyice şu an hersey on numara 4. Takım bosuna heveslenmeyin bizz kazanacagizzzz
Cevabımı almışım bile harikasın canım ama bol su içiyoruz dimi, bol su bol süt demek bebişe

Canım başta ve sondaki parantezleri bozuyosun, alıntıdaki parantezleri olduğu gibi bırakırsan sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…