Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Diyetisyen e gitmiştim mayısta 85 e inmiştim ama ramazan da bıraktım onun diyetini bi süre uygulayacağım diyetisyen e tekrar gitmeyi istiyorum 62 ideal kilommuş Üniversite de 57 kiloydum düzenli antidepresan ilaç kullanıyorum ilaçlar kilo aldırıyor vermemi zorlaştırıyor Hedefim 64 yarın dan itibaren paylaşımlarımı yapacağım

Sevgili rakibelerimiz bu haftaki yarisimizi siz kazandiniz hemde cok guzel bir ortalamayla
Hepinizi cok tebrik ediyorum.
Bu keyifli yarisma icinde tesekkurler

sabah
1 haşlanmış yumurta
6-7 ince dilim patates kızartması
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım kk peynir
cok az tereyagi bal
şekersiz çay

Ara
2 hurma

Öğle
Gözleme
1 kase çorba

Akşam
4 kaşık pilav
2 parça haşlanmış tavuk
bol bol salata

Ara
1 porsiyon kostebek pasta

Su
2.5 litre

Spor
40 dk yürüyüş
50 yarım mekik
20 dk kalca hareketi

Bugünü kendime ödül günü ilan ettim de birazcıcık

Ellerine sağlık canım...
Tatlım seni de kaptan yardımcısı olarak almak istiyorum, ne dersin?
Kaptan yardimcisinin görev taniminda neler var ? Beni onore ettin canim ama ben daha dogru duzgun takim uyesi görevlerimi bile yerine getiremiyorum kendi sorunlarimdan. Bu sorumlulugu almak isterdim ama yerine getiremeyecegimden korkarim.

Ödül günün olduğu için kostebek pastaya bisey demicem ama aksam pilav hic yeme arkadasim. O gun illa yiyeceksen pilav gunduz ye. Ya da bulgur pilavı tercih et. Kilon benim baslangicima yakin boyun kac. Ben 165 e 76.2 ile kg verme sürecine basladim kasim ayi idi gecen yil. Takima martta geldim 70 kg olarak. En kisa zamanda hedefine ulaşman dileğiyle.

Süper bir ortalama yaptınız kızlar Tebrikler @akrep33 kaptanım bana da formülü söylermisin kilo vermenin
Tabiki canım..
Bu hafta akşam yemek yemedim..
Yoğunluğuma göre en son ya ikindi ya da öğle yedim öylece kaldı.. Akşam ve gece orucu resmen
Bol bol yürüdüm ve bişi daha var ama bu hafta da devam edicem etkisinden emin olmalıyım önce öyle paylaşıcam sizlerle

Antidepresan neden canım, geçici bir süredir inşallah.

Hmm merak ettim ise yararsa öğrenmek için sabirsizlaniyorum

Ödülünü gün içinde ye canım akşam menü sonrası değil

Kaptan yardimcisinin görev taniminda neler var ? Beni onore ettin canim ama ben daha dogru duzgun takim uyesi görevlerimi bile yerine getiremiyorum kendi sorunlarimdan. Bu sorumlulugu almak isterdim ama yerine getiremeyecegimden korkarim.
Kaptan olmadığında takımı idare etmek, kaptanla aynı sorumluluklar ve paylaşımı da takip etmek tabiki.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 475. ETAP SONUC LİSTELERİ
15 - 22 Temmuz 2016

TAKIM DERECELERİ

2. TAKIM.................. 1,253%

10. Takım ................. %0,662

4.TAKIM.................... 0,628%

BİREYSEL DERECELER

10.takımdan....................EceZ.....................%4,61

4.takımdan ....................fyfyfy.................%3,67

2.takımdan........................akrep33 ...................%3,09

Boyum 155 tatlim maalesef soylediginde haklisin dikkat edecem artik.. insallah ulasiriz hep birlikte hedef kilomuza

4 ayda 7 kilo mu verdin canim cok iyi :) tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…