Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaşlar ben geldimm

Düğünümüz güzel geçti, herkesten ne kadar güzel zayıflamışsın yorumlarını duymak beni inanılmaz motive etti

Veee birinci olmuşuzzzz bu harikaaa şimdi dansssss

Düğün zamanı yediklerime hiç dikkat edemedim, zaten adam akıllı bir şey yiyemedim koşturmaktan, yeniden düzenli menüler tüketip buraya kalorilerimi yazacağım inşaallah..
Son zamanlarda zor süreçlerden geçiyorum, psikolojik savaş veriyorum desem yeridir, inşaallah beslenme düzenime yansımaz..

Düğününüz hayirli olsun tatlim.. zayiflamis olmanin odülünü iltifatlarla almissin tebrik ederim seni :)

4 ayda 7 kilo mu verdin canim cok iyi :) tebrikler
Evet canım. Martin 15inden bu yana 6,5-7 kg arasi vermisim. Onun oncesinde de 2015 kasimdan-2016 mart a kadar da yine ayni verdim. Aslinda onceleri ayda 1.5 kg falan vermek benim canimi sıkıyordu insanlar 2 haftada veriyorlardi benim 1 ayda verdigim kg yu. Hatta 1 ay ramazandan oncr hic kg veremedim 66 larda kaldim hep. Ramazanda inebildim 63 lere. Ama simdi seviniyorum çünkü her insanin metabolizma hizi yasam ve yeme stili farklı. Cok kasmadan yavas ama kalıcı vermek önemli. Zaten en ideali haftada 250 gr mis ama cok aşırı kg su olanlar icin değildir bu rakam.

Ayy canim Allah yardimcin olsun insallah karanlik gecen bi an once aydinliga kavusur..

Peki kilo vermen durdugunda neler yaptin canim

Arkadaşlar ben geldimm

Düğünümüz güzel geçti, herkesten ne kadar güzel zayıflamışsın yorumlarını duymak beni inanılmaz motive etti

Veee birinci olmuşuzzzz bu harikaaa şimdi dansssss
Hoşgeldin canım.
Zayıfladıkça ve güzel sözler duydukça insan daha bi motive oluyor haklısın.

Hayırdır canım?

Günaydın Canımlarımm

Dün ki menüm;

Sabah 08.00 : 1 kupa bitki çayı
Kahvaltı 09.30 : 1 adet çavdarlı grissini, 1 yemek kaşığı kadar krem peynir
Öğle 13.00 : 1 kepçe mercimek çorbası , 1 porsiyon yoğurtlu mantı
Akşamüstü 17.00 : 1 fincan osmanlı kahvesi
Akşam 20.30 : 2 adet tahıllı tost ekmeğiyle tost

Su : 2-3 litre kadar
Spor : yaklaşık 45 dakika yürüyüş
Kitap : Kürk Mantolu Madonnayı bitirdim, bu sabah İşbaşında Duygusal Zeka kitabına başladım.

Aldığım kalori 900 kcl, harcadığım kalori 250 kcl

Dünkü menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık menemen

Öğle
Yarım tabak sebze yemeği
1 kaşık pilav

Akşam
1 kase çorba
Yarım tabak türlü
2 kaşık pilav
Yarım tabak mantı ( maalesef misafirlikteydik ama saat 5 te yedik erkendi )

Ara
1 bardak süt
Kuru kayısı

Su
2.5 litre

Spor
30 dk kalça hareketi

Kızlar hani hergün menümün spor kısmına kalça hareketi yazıyorum yaa işte onun sonuç verdiğini farketmiş eşim.. bi iki gündür gercekten popon küçülmüş deyip duruyo

Özelikle doğumdan sonra basen kısmı sıkıntılı olabiliyor o yüzden paylaşmak istedim :)

Canım artık takım değiştiriyorum, 14.takıma kaptan olarak transfer oldum, bundan sonra yarışmaya sizinle katılamayacağım ama olsun, ben yine hep uğrayıp buralarda olacağım, hepinizi öpüyorum

Canım kaptancımmm, peki ben yine 2.takımda mı yarışacağım yoksa 14.takımda mı yarışacağım?
14. takımı tanıyana kadar burda kalıp oraya kaptanlık yapabilirsin canım..
Sonra duruma göre bakarsın artık.

Sanırım bu ara herşey üst üste geliyor, iş hayatımda olumsuzluklar, eşimle olumsuzluklar vs vs..
Zamanın lehime yapıcı nitelikte olması için sürekli dua ediyorum
Hakkında hayırlı şeyler olsun inşallah canım.. Eşin henüz iş bulamadı ise onun sıkıntısı da vardır tabi, daha bi gergin olabilir çevresine karşı.

Kızlar hani hergün menümün spor kısmına kalça hareketi yazıyorum yaa işte onun sonuç verdiğini farketmiş eşim.. bi iki gündür gercekten popon küçülmüş deyip duruyo
Tabi senin de çok hoşuna gitmiştir bu durum

Canım artık takım değiştiriyorum, 14.takıma kaptan olarak transfer oldum, bundan sonra yarışmaya sizinle katılamayacağım ama olsun, ben yine hep uğrayıp buralarda olacağım, hepinizi öpüyorum
Takımını değiştirme canım.. Burda kal ama diğer takımın idaresini yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…