Evet canım. Martin 15inden bu yana 6,5-7 kg arasi vermisim. Onun oncesinde de 2015 kasimdan-2016 mart a kadar da yine ayni verdim. Aslinda onceleri ayda 1.5 kg falan vermek benim canimi sıkıyordu insanlar 2 haftada veriyorlardi benim 1 ayda verdigim kg yu. Hatta 1 ay ramazandan oncr hic kg veremedim 66 larda kaldim hep. Ramazanda inebildim 63 lere. Ama simdi seviniyorum çünkü her insanin metabolizma hizi yasam ve yeme stili farklı. Cok kasmadan yavas ama kalıcı vermek önemli. Zaten en ideali haftada 250 gr mis ama cok aşırı kg su olanlar icin değildir bu rakam.4 ayda 7 kilo mu verdin canim cok iyi :) tebrikler
Teşekkür ederimDüğününüz hayirli olsun tatlim.. zayiflamis olmanin odülünü iltifatlarla almissin tebrik ederim seni :)
Düğün zamanı yediklerime hiç dikkat edemedim, zaten adam akıllı bir şey yiyemedim koşturmaktan, yeniden düzenli menüler tüketip buraya kalorilerimi yazacağım inşaallah..
Son zamanlarda zor süreçlerden geçiyorum, psikolojik savaş veriyorum desem yeridir, inşaallah beslenme düzenime yansımaz..
Evet canım. Martin 15inden bu yana 6,5-7 kg arasi vermisim. Onun oncesinde de 2015 kasimdan-2016 mart a kadar da yine ayni verdim. Aslinda onceleri ayda 1.5 kg falan vermek benim canimi sıkıyordu insanlar 2 haftada veriyorlardi benim 1 ayda verdigim kg yu. Hatta 1 ay ramazandan oncr hic kg veremedim 66 larda kaldim hep. Ramazanda inebildim 63 lere. Ama simdi seviniyorum çünkü her insanin metabolizma hizi yasam ve yeme stili farklı. Cok kasmadan yavas ama kalıcı vermek önemli. Zaten en ideali haftada 250 gr mis ama cok aşırı kg su olanlar icin değildir bu rakam.
Hoşgeldin canım.Arkadaşlar ben geldimm
Düğünümüz güzel geçti, herkesten ne kadar güzel zayıflamışsın yorumlarını duymak beni inanılmaz motive etti
Veee birinci olmuşuzzzz bu harikaaa şimdi dansssss
Hayırdır canım?Düğün zamanı yediklerime hiç dikkat edemedim, zaten adam akıllı bir şey yiyemedim koşturmaktan, yeniden düzenli menüler tüketip buraya kalorilerimi yazacağım inşaallah..
Son zamanlarda zor süreçlerden geçiyorum, psikolojik savaş veriyorum desem yeridir, inşaallah beslenme düzenime yansımaz..
Sanırım bu ara herşey üst üste geliyor, iş hayatımda olumsuzluklar, eşimle olumsuzluklar vs vs..Hayırdır canım?
14. takımı tanıyana kadar burda kalıp oraya kaptanlık yapabilirsin canım..Canım kaptancımmm, peki ben yine 2.takımda mı yarışacağım yoksa 14.takımda mı yarışacağım?
Hakkında hayırlı şeyler olsun inşallah canım.. Eşin henüz iş bulamadı ise onun sıkıntısı da vardır tabi, daha bi gergin olabilir çevresine karşı.Sanırım bu ara herşey üst üste geliyor, iş hayatımda olumsuzluklar, eşimle olumsuzluklar vs vs..
Zamanın lehime yapıcı nitelikte olması için sürekli dua ediyorum
Tabi senin de çok hoşuna gitmiştir bu durum
Kızlar hani hergün menümün spor kısmına kalça hareketi yazıyorum yaa işte onun sonuç verdiğini farketmiş eşim.. bi iki gündür gercekten popon küçülmüş deyip duruyo
Takımını değiştirme canım.. Burda kal ama diğer takımın idaresini yapabilirsin.Canım artık takım değiştiriyorum, 14.takıma kaptan olarak transfer oldum, bundan sonra yarışmaya sizinle katılamayacağım ama olsun, ben yine hep uğrayıp buralarda olacağım, hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?