- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
canım ben emzirmiyorum oğlum 4 yaşındaCanım emzirenler için tek çeşit beslenme önermiyorum ama sizler kendi düzeninizi daha iyi bilirsiniz.
Aslında emzirenler meto hızı bskımından bizlerden daha şanslı daha önde.
Sağlıklı besinlerle oluşan menülerle ve hareketli bir yaşamla kesinlikle gidecektir kilolar.
Yeterki hamur işi ve tatlılardan uzak olunsun.
hoşgeldın canımSelam
2 takıma gel dediler doğru geldim değil mi
Merhabalar herkese
hoşgeldinnselam ben de aranıza katılabilir miyim?
hoşgeldin tatlım hep beraber başarıcaz inşHerkese iyi akşamlar Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle kendimi tanıtayım . 23 yaşında 163 boyunda ve 120 kiloyum.Yıllardır hep kilo vermek istedim. Bir türlü başarılı olamadım inş bu grupta yapacağımı düşünüyorum. İlk hedefim tabiki iki basamaklı sayılar ondan sonra inş 60 kilo çok uzak Bi hayal gibi ama inş olacak Allah'ın izniyle. Kilom 120-119 civarı geziyordu en son fakat bugun tartılmadım yarın sabah aç karnına inş bildiririm kilomu sizin bana söylemek istediğiniz kurallar tavsiyeler varsa bekliyorumMalum acemiyim
Hoşgeldin canımMerhaba Hanimlar ben de kilo verme savasima sizlerle olmak istedim ne yapmaliyim yarisma katilimi icin ?
Akşam sonrası yenenler kötü olmuş sadece canım.kızlar bugün misafirim vardı hem menüm bir tuhaf oldu hem de menümü girip yazamadım
öğlen
1 parça lahana
akşam
1 baget
6 tane lahana dolması
2 tane köfte
1 kase çorba
salata
ara
sütlaç ve kadayıf
Merhaba Hanimlar ben de kilo verme savasima sizlerle olmak istedim ne yapmaliyim yarisma katilimi icin ?
Hoşgeldin canımMerhabalar,
Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)
aylardır tek başıma çabalayıp ancak yerimde sayıyorum.
Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim. Beni çok iyi motive ediyor.
Kısaca tanıtayım kendimi. 33 yaşındayım. İki oğlum var biri 7 yaşında diğeri 21 aylık. Hala emziriyorum.
Son doğumda 66 kg ile hamile kalıp 16 kg aldım ve doğumdan 6 ay sonra 62 ye kadar düşmüştüm. Ancak çalışmaya başlayınca verdiklerimi fazlasıyla geri aldım. Hareketsiz bir yaşantım var. Gece çalışıp gündüz çocuklardan fırsat buludukça uyuyorum. Uyku ve yemek düzenim yok kısacası.
Şimdilik benden bu kadar.
Tanışmak, kaynaşmak ve ideal kiloma ulaşmak umuduyla.
Sevgiler.
Azmin kararın hedefine ulaşıncaya kadar devam etsin inşallah canımTekrardan Merhaba Hanimlar.31 Yasindayim.4 yasinda kizim var.173cm boyundayim.Kilom 83.Çalısan bir anneyim kendi isyerim var.Spor yapmayi cok seviyorum hergun min.30 dakika evde plates yapiyorum ve sicaklar yerine serinlemeye birakir birakmaz sabah yuruyuslerime de basliyacagim.hedef kilom 70. Akupunktur tedavisi de goruyorum 1.5 ay oldu baslayali 7 kilo verdim.Akupunktur yaptigim icin doktorun onerdigi bir yemek listem mevcut.Kararliyim ins. hedefime saglikli bir sekilde ulasacagim.
Canım kaptan yardımcısı yapmak istiyorum seni, ne dersin?Hosgeldin tatlim
Teşekkür ediyorumAzmin kararın hedefine ulaşıncaya kadar devam etsin inşallah canım
Hoşbulduk teşekkürlerHosgeldin tatlim
Sorumluluklari neler kaptan yardimcisinin kaptanimCanım kaptan yardımcısı yapmak istiyorum seni, ne dersin?
Merhabalar,
Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)
aylardır tek başıma çabalayıp ancak yerimde sayıyorum.
Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim. Beni çok iyi motive ediyor.
Kısaca tanıtayım kendimi. 33 yaşındayım. İki oğlum var biri 7 yaşında diğeri 21 aylık. Hala emziriyorum.
Son doğumda 66 kg ile hamile kalıp 16 kg aldım ve doğumdan 6 ay sonra 62 ye kadar düşmüştüm. Ancak çalışmaya başlayınca verdiklerimi fazlasıyla geri aldım. Hareketsiz bir yaşantım var. Gece çalışıp gündüz çocuklardan fırsat buludukça uyuyorum. Uyku ve yemek düzenim yok kısacası.
Şimdilik benden bu kadar.
Tanışmak, kaynaşmak ve ideal kiloma ulaşmak umuduyla.
Sevgiler.
Kaptan olmadığında kaptanla aynı. Tabi yapılacaklardan kaptanın haberi olacak. Özelden yazarsın canım. Tel nonu da yazarmısın özelden.Sorumluluklari neler kaptan yardimcisinin kaptanim
Hoşgeldin canım
Hosgeldim canim guncel kilon ve hedefin nedir
Hoşbulduk.
Kilom 69.5 hedefim 56
Bence bu iyi fikir.ikiser üçerli rakip gruplar oluşturabiliriz aramızda,tabi boy ve kilolar denk geliyorsa.@ innuk ne dersin rakibe olalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?