Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım ben emzirmiyorum oğlum 4 yaşında
Selam
2 takıma gel dediler doğru geldim değil mi
Merhabalar herkese
hoşgeldın canım
selam ben de aranıza katılabilir miyim?
hoşgeldinn
hoşgeldin tatlım hep beraber başarıcaz inş

kızlar bugün misafirim vardı hem menüm bir tuhaf oldu hem de menümü girip yazamadım

öğlen
1 parça lahana

akşam
1 baget
6 tane lahana dolması
2 tane köfte
1 kase çorba
salata

ara
sütlaç ve kadayıf

Akşam sonrası yenenler kötü olmuş sadece canım.

Merhabalar,

Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)
aylardır tek başıma çabalayıp ancak yerimde sayıyorum.
Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim. Beni çok iyi motive ediyor.
Kısaca tanıtayım kendimi. 33 yaşındayım. İki oğlum var biri 7 yaşında diğeri 21 aylık. Hala emziriyorum.
Son doğumda 66 kg ile hamile kalıp 16 kg aldım ve doğumdan 6 ay sonra 62 ye kadar düşmüştüm. Ancak çalışmaya başlayınca verdiklerimi fazlasıyla geri aldım. Hareketsiz bir yaşantım var. Gece çalışıp gündüz çocuklardan fırsat buludukça uyuyorum. Uyku ve yemek düzenim yok kısacası.

Şimdilik benden bu kadar.

Tanışmak, kaynaşmak ve ideal kiloma ulaşmak umuduyla.

Sevgiler.

Tekrardan Merhaba Hanimlar.31 Yasindayim.4 yasinda kizim var.173cm boyundayim.Kilom 83.Çalısan bir anneyim kendi isyerim var.Spor yapmayi cok seviyorum hergun min.30 dakika evde plates yapiyorum ve sicaklar yerine serinlemeye birakir birakmaz sabah yuruyuslerime de basliyacagim.hedef kilom 70. Akupunktur tedavisi de goruyorum 1.5 ay oldu baslayali 7 kilo verdim.Akupunktur yaptigim icin doktorun onerdigi bir yemek listem mevcut.Kararliyim ins. hedefime saglikli bir sekilde ulasacagim.

Hoşgeldin canım

Azmin kararın hedefine ulaşıncaya kadar devam etsin inşallah canım

Aslinda cok dogru yazmissiniz kitap okumakla ilgili 2 ay once kafka nin milena ya mektuplarini okumaya basladim ara vermistim tekrar devami okuycam sosyal medya ya zaman ayirdigimiz kadar kitap da okumaliyiz

Hosgeldim canim guncel kilon ve hedefin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…