Bencede olabilir.. ne dersinBence bu iyi fikir.ikiser üçerli rakip gruplar oluşturabiliriz aramızda,tabi boy ve kilolar denk geliyorsa.
Bu arada bu sabah 71.7 ile başladım haftaya. Hafta sonu rahatlığı 600 gr fazlalığa maloldu maalesef ama toparlanma başladı.
malesef canımAkşam sonrası yenenler kötü olmuş sadece canım.
Takım olarak böyle alışkanlığımız vardı zaten. Devam ettirelim hepberaber.Aslinda cok dogru soyluyorsun canim cuma tartilip da bildirim yaptiktan sonra insan bi koyveriyor kendini. Bunun önüne gecmek icin pazartesileri de mi takimimiz icinde kilo bildirimi yapsak acaba ??
Yatmadan önce yeşilçay yerine tarçınlı ılık süt içersen daha rahat uyursun canım.Herkese iyi akşamlar bugun ilk günüm sabah ilk işim tartılmak oldu 120.7 kilo çıktım Menüme geçecek olursak
Sabah
Yeni başladığım için kepekli ekmeğim yoktu normal pideden 2-3 dilimlik tost ve Yeşilçay
Öğlen
Yarım porsiyon iskender ve ayran ( dışarıda olduğum için)
Ara
1 şişe maden suyu
Akşam
Bir kepçe barbunya yemeği
6 kaşık makarna
Bu arada akşam üstü akrabalarla parka gittik mecburen bişeyler yemek zorunda kaldım ama çok çok az yedim yarım bardak kola 1 kurabiye 1 tane çiziviç yarım avuç çekirdek bu kadarla kurtarmaya çalıştım kendimi çok iyi olmadı ama neyse . Yatmadan Yeşilçay içicem inş ve de 40 dk yürüyüş yaptım inş daha da iyi olacak bakalım
Gayet güzel ama kitap da istiyorum.İyi geceler kızlar :))
Menümü paylaşayım
Sabah
Kaşarlı omlet,peynir,zeytin,yeşil çay
Öğlen
3 dilim ince trileçe,küçük bir tabak makarna,biraz turşu.
Akşam
Tavuk yemeği(buzluğumda yer kalmadığı için bu durumu unutup aldığim bütün tavuğu bitene kadar bozulmasın diye yemek zorundayım.bu hafta tavuk olacak yani(( )
Yoğurt,su adaçayı.
Spor:1 saat yürüdüm.
Kitap okumadım.
Menüyü sevmedim canım.selam kızlar naber
menüm
sabah
az kızartma
1 dlm peynir
az çikolata
az börek
bir parça ekmek
(kahvaltıya anneme gittim ondan böyle oldu)
öğlen
1 kurabiye
akşam
dondurma
umarım menülerime tekrardan bir düzen kurarım çok huzursuzum böyle
ben deMenüyü sevmedim canım.
Iyigeceler kizlar
Bu sabah 82.5 kiloyla basladim
Hersabah oldugu gibi 1 dilim tambugday ekmegi 4 adet zeytin domates salatalik sekersiz cayla kahvalti
Oglen Salata ve ayran
oglen aksam yemegi arasi 1 cay bardagi sari leblebi
Aksam yemegimde firinda yagsiz kirmizi biber uzerine yogurt
aksam sonrasi ara ogunumde 2 adet meyve yedim
Bu arada sabahtan beri menümü buraya yazıcam diye sürekli tuttum kendimi yani tutmuş halin bu mu diyeceksiniz ama yazacak olmasam şimdiye bozmuş olabilirdim inş benim için çok iyi oldu burası
Yarından itibaren öyle yaparım inş bende akşam sonrasını sevmedim ama öyle oldu malesef yarın daha güzel olacak inşYatmadan önce yeşilçay yerine tarçınlı ılık süt içersen daha rahat uyursun canım.
Menünü özellikle akşam sonrasını sevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?