- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
Ya maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrikler darısı başıma inşIyigeceler kizlar
Bu sabah 82.5 kiloyla basladim.Tam 1,5 ay once 90 kiloydum
Hersabah oldugu gibi 1 dilim tambugday ekmegi 4 adet zeytin domates salatalik sekersiz cayla kahvalti
Oglen Salata ve ayran
oglen aksam yemegi arasi 1 cay bardagi sari leblebi
Aksam yemegimde firinda yagsiz kirmizi biber uzerine yogurt
aksam sonrasi ara ogunumde 2 adet meyve yedim
Hele de benim gibi iradesizler için süper inş güzel Bi şekilde de devam ettirebilirimHaklisin canim buraya menü yazacak olmak ayri bi sorumluluk yüklüyo insana
kalori hesabina gore en fazla 1500 kalori almissin sanirim ama karbonhidrat fazla aliyorsun gibime geldi canim yaSabah
1 kozlenmis kapya
1 haslanmis yumurta
Yarim haslanmis patates
1 kk peynir
2 dlm tb ekmek
2 kasik menemen
Cok az helva
Öğle
Yarim tabak sebze yemeği
4 kaşık bulgur pilavi
1 kase corba
Ara
1 bardak süt
Akşam
Yarim tabak sebze yemegi
4 kasik pilav
1 kase corba
Salata
Ara
2 incir
Aynen bende çok düşünüyorum bunu. Boşu boşuna kendimize yazık ediyoruz. Halbuki biraz sabretsek azmetsek olacak inş...Ben de cok iradesizimdir inanamazsiniz yedigim seylere ve saatlerine bu kilolara cok hizli ulastim cok kolay oldu.simdi ise dedigim tek sey su ne yapmisim ben kendime boyle...gencligimi bunkilolarla heba ediyorum...
yani dusunsene benim hedef kiloma 3 ay kaldi 3 ay nedir ki ! nerdeyse kendimi bildim bileli kilomdan memnun degilim ve sadece sunu dusunun saglikli bir kiloya erisinde kafanizin bir kosesinde devamli duran kilo vermem lazim dusuncesi ortadan kalkicak! insan saglikli yasamin kollarina birakinca kendini alisiyor yeme duzenine ve artik diyeceksinizki etrafinizidakilere fazla yiyen insanlara ,yazik ediyorlar kendilerine bu kadar ...Aynen bende çok düşünüyorum bunu. Boşu boşuna kendimize yazık ediyoruz. Halbuki biraz sabretsek azmetsek olacak inş...
yas kac Zereno ?yani dusunsene benim hedef kiloma 3 ay kaldi 3 ay nedir ki ! nerdeyse kendimi bildim bileli kilomdan memnun degilim ve sadece sunu dusunun saglikli bir kiloya erisinde kafanizin bir kosesinde devamli duran kilo vermem lazim dusuncesi ortadan kalkicak! insan saglikli yasamin kollarina birakinca kendini alisiyor yeme duzenine ve artik diyeceksinizki etrafinizidakilere fazla yiyen insanlara ,yazik ediyorlar kendilerine bu kadar ...
1300 kalori.. Gayet güzel. Düzenli spor varmı peki?Evet kizlar katiliyorum bir destek ekibi kurmussunuz burda. Benim diet biraz siki gunluk en fazla 1300 kalorilik bir diet
Hergun 30 dk. plates yapmaya calisiyorum bayram tatili sonrasi yuruyus programi da ekliycem kendime1300 kalori.. Gayet güzel. Düzenli spor varmı peki?
Sen de cok azimli bir sekilde istedigin kiloya en kisa zamanda demiycem en saglikli sekilde ulasirsin canim insallah. sadece kendin icin yap herseyiAynen bende çok düşünüyorum bunu. Boşu boşuna kendimize yazık ediyoruz. Halbuki biraz sabretsek azmetsek olacak inş...
Evet şimdi not defterime eklerken sizleri, tanıtım notunda gördüm canım sporunu.. Harika gerçekten. Düzenli spor yapanlara bayılırım.Hergun 30 dk. plates yapmaya calisiyorum bayram tatili sonrasi yuruyus programi da ekliycem kendime
yas kac Zereno ?
Evettt gerçekten öyle diyeti bozacağım zaman aklıma bu cümleleri getiricem yaşım 23 ve 23 yıldır şişmanım oysa sadece bir yılımı versem herşey hallolacak inş gerçekten çok büyütüyoruz kafamızda kilo vermeyiyani dusunsene benim hedef kiloma 3 ay kaldi 3 ay nedir ki ! nerdeyse kendimi bildim bileli kilomdan memnun degilim ve sadece sunu dusunun saglikli bir kiloya erisinde kafanizin bir kosesinde devamli duran kilo vermem lazim dusuncesi ortadan kalkicak! insan saglikli yasamin kollarina birakinca kendini alisiyor yeme duzenine ve artik diyeceksinizki etrafinizidakilere fazla yiyen insanlara ,yazik ediyorlar kendilerine bu kadar ...
İnşaallah gerçekten çok istiyorum ve inanıyorum bu sefer kendime :))Sen de cok azimli bir sekilde istedigin kiloya en kisa zamanda demiycem en saglikli sekilde ulasirsin canim insallah. sadece kendin icin yap herseyi
Gerçekten yazık etme kendine ya yaşın çooook genç , güzel güzel giyineceksin istediğini yakıştıracaksın , kendine güvenin gelecek ...Evettt gerçekten öyle diyeti bozacağım zaman aklıma bu cümleleri getiricem yaşım 23 ve 23 yıldır şişmanım oysa sadece bir yılımı versem herşey hallolacak inş gerçekten çok büyütüyoruz kafamızda kilo vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?