Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrikler darısı başıma inş

Ben de cok iradesizimdir inanamazsiniz yedigim seylere ve saatlerine bu kilolara cok hizli ulastim cok kolay oldu.simdi ise dedigim tek sey su ne yapmisim ben kendime boyle...gencligimi bunkilolarla heba ediyorum...

kalori hesabina gore en fazla 1500 kalori almissin sanirim ama karbonhidrat fazla aliyorsun gibime geldi canim ya

Son düzenleme:
Ben de cok iradesizimdir inanamazsiniz yedigim seylere ve saatlerine bu kilolara cok hizli ulastim cok kolay oldu.simdi ise dedigim tek sey su ne yapmisim ben kendime boyle...gencligimi bunkilolarla heba ediyorum...
Aynen bende çok düşünüyorum bunu. Boşu boşuna kendimize yazık ediyoruz. Halbuki biraz sabretsek azmetsek olacak inş...

Aynen bende çok düşünüyorum bunu. Boşu boşuna kendimize yazık ediyoruz. Halbuki biraz sabretsek azmetsek olacak inş...
yani dusunsene benim hedef kiloma 3 ay kaldi 3 ay nedir ki ! nerdeyse kendimi bildim bileli kilomdan memnun degilim ve sadece sunu dusunun saglikli bir kiloya erisinde kafanizin bir kosesinde devamli duran kilo vermem lazim dusuncesi ortadan kalkicak! insan saglikli yasamin kollarina birakinca kendini alisiyor yeme duzenine ve artik diyeceksinizki etrafinizidakilere fazla yiyen insanlara ,yazik ediyorlar kendilerine bu kadar ...

yas kac Zereno ?

yas kac Zereno ?
Evettt gerçekten öyle diyeti bozacağım zaman aklıma bu cümleleri getiricem yaşım 23 ve 23 yıldır şişmanım oysa sadece bir yılımı versem herşey hallolacak inş gerçekten çok büyütüyoruz kafamızda kilo vermeyi

Gerçekten yazık etme kendine ya yaşın çooook genç , güzel güzel giyineceksin istediğini yakıştıracaksın , kendine güvenin gelecek ...

An itibariyle lapa diyetime baslamis bulunmaktayim.. krndime ve hepinize boolll eksili bi gun diliyorummm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…