Gunaydinlaaar
Günaydın kızlarGünaydın arkadaşlar:))
Merhaba 2. takım bir ziyarete geleyim dedim nasıl listede epey azalmışsınız sizdeyeni üyeleriniz var mı nasıl gidiyor
Darısı bütün sıkıntı çeken takımların başına tam odaklanamadim hala ama bırakmamaya çalışıyorum :) 6. Takımı toparlama işine giriştim bende liste de gördüm ki sizin de azalmış dedim bir bakayım ne durumdalarHosgeldin takimimiza tatlum. Ewet yeni uyelerimiz var ve Hersey gayet yolunda canim senin kpss be durumdA
Bugunku menum
Kahvalti
light beyaz peynirli domatesli tam bugday ekmegine tost
Ogle
Ton balikli yagsiz sossuz salata
1 dilim kepekli ekmek
Ara
Dondurma(haftada 1 kez sutlu tatli veya dondurma hakkim vardi bugun kullandim)
Ara
Sade soda
1 avuc sari leblebi
Aksam
1 porsiyon yesil mercimek yemegi
1 dilim kepekli ekmek
salata
Ara
1 kucuk salkim Uzum
Sanirim 1000 kalori civari toplamda
Regl oldugum icin 2 gundur egzersiz yapamiyorum...
aynen aksam yemegim belirli yarim saat icinde aksam yemegime basliyacagimErkencisin canim aksam yemegini yedin mi yoksa bunlar planin mi. Bu sekilde dewam edersen kisa surede hedefine ulasacagina inaniyorum ve azminden dolayi da tebrik ediyorum seni
Canım light herhangi bir ürünü Karatay da dahil hiçbir dr önermiyor.Karatay hatta tam yaglı yiyin diyor.yazmak istedim.yine de sen bilirsin.Bugunku menum
Kahvalti
light beyaz peynirli domatesli tam bugday ekmegine tost
Ogle
Ton balikli yagsiz sossuz salata
1 dilim kepekli ekmek
Ara
Dondurma(haftada 1 kez sutlu tatli veya dondurma hakkim vardi bugun kullandim)
Ara
Sade soda
1 avuc sari leblebi
Aksam
1 porsiyon yesil mercimek yemegi
1 dilim kepekli ekmek
salata
Ara
1 kucuk salkim Uzum
Sanirim 1000 kalori civari toplamda
Regl oldugum icin 2 gundur egzersiz yapamiyorum...
anladim canim tesekkurler dogru olabilir tabikiCanım light herhangi bir ürünü Karatay da dahil hiçbir dr önermiyor.Karatay hatta tam yaglı yiyin diyor.yazmak istedim.yine de sen bilirsin.
Evet inş gerçekten istediğin gibi giyinememek çok kötü.Gerçekten yazık etme kendine ya yaşın çooook genç , güzel güzel giyineceksin istediğini yakıştıracaksın , kendine güvenin gelecek ...
Diyetin hayırlı olsun ecii çok değişik geldi lapa diyeti ekstra bir özelliği var mı?Sabah
Lapa, baharat ve az yoğurt
Ara
İncir
Öğle
Lapa, yeşillik ve limon
Akşam
Lapa, hurma ve süt
Diyetin hayırlı olsun ecii çok değişik geldi lapa diyeti ekstra bir özelliği var mı?
Güzelmiş gerçekten bir sonraki ay yapmayı düşüneyim bende.Saol cnmEwet canim tesekkür ederim sagol. Bu diyeti ozellikle reglde yapmak gerekiyor amac ödem atmak iki gün yapiliyor her oğünde 1 caybardagi pirinci 3 caybardagi suyla haslayip yiyosun ama hic tuz atmak yok. Detaylarina bakmak istersen kadinlar kulubunde ayri bi topik var canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?