- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
Buda bugünkü menüm.
Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su 1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir ( çok küçük )
3 zeytin
Domates- salatalık
1 bardak Şekersiz çay
ARA
3 tane kabe hurması
Bir fincan sütlü kahve
AKŞAM
Tepsi Kebabı ( patlıcan ve kıyma)
3 dilim ekmek
Bir kase tarhana çorbası
1 porsiyon meyve
Çeyrek dilim börek
ARA
Dondurma
Yeşil çay
Bugun geç kalktığım için ve misafir olduğu için 2 öğün oldu. Dondurma yemeyeydim daha iyiydi Bugun spor yapmadım gece yatmadan önce mekik çekicem inş
Ben kitap okuyamadım ama yarından itibaren başlamayı düşünüyorum
bence baslangic icin iyi daha da iyi olacaksin insallahBuda bugünkü menüm.
Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su 1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir ( çok küçük )
3 zeytin
Domates- salatalık
1 bardak Şekersiz çay
ARA
3 tane kabe hurması
Bir fincan sütlü kahve
AKŞAM
Tepsi Kebabı ( patlıcan ve kıyma)
3 dilim ekmek
Bir kase tarhana çorbası
1 porsiyon meyve
Çeyrek dilim börek
ARA
Dondurma
Yeşil çay
Bugun geç kalktığım için ve misafir olduğu için 2 öğün oldu. Dondurma yemeyeydim daha iyiydi Bugun spor yapmadım gece yatmadan önce mekik çekicem inş
Ben kitap okuyamadım ama yarından itibaren başlamayı düşünüyorum
Teşekkür ederim çok sevindim Çok aşırı sıkmıyorum kendimi çabuk sıkılmayayım diye. Porsiyonlarımı ve ekmek miktarımı azalttım ve abur cuburlardan uzak duruyorum mümkün mertebe. Bugun sporada başladım. İnş iyi olur yaa Sporda bir kadın sinirimi bozdu biraz ama. Çok kilolu olduğumu ima etti ne gıcık insanlar var resmen imtihan gibiler zaten zorlu bir süreçtesin bide insanların lafları. Ama bu beni daha çok azimlendirecek inş :))bence baslangic icin iyi daha da iyi olacaksin insallah
İnş sabırla gidicek tüm kilolar :))Ben yerimde sayıyorum maalesef.hicbir değişiklik yok nedense(
Süpermiş ya maşallah bence almazsın. Yaptığın diyetle ilgili sayfayı okudum. Süpermiş gerçekten. Çok heveslendim. Önümüzdeki ay ciddi ciddi yapıcam heraldeBen 800 gr vermisim dünkü diyetle bakalim ne kadarini geri alcam
Benim kendimden hiç umidim yok canımm.inşallahhİnş sabırla gidicek tüm kilolar :))
Hadsiz insanlar çok maalesef.boşver canım.nerde yaşıyorsun ,sorun degilse?Teşekkür ederim çok sevindim Çok aşırı sıkmıyorum kendimi çabuk sıkılmayayım diye. Porsiyonlarımı ve ekmek miktarımı azalttım ve abur cuburlardan uzak duruyorum mümkün mertebe. Bugun sporada başladım. İnş iyi olur yaa Sporda bir kadın sinirimi bozdu biraz ama. Çok kilolu olduğumu ima etti ne gıcık insanlar var resmen imtihan gibiler zaten zorlu bir süreçtesin bide insanların lafları. Ama bu beni daha çok azimlendirecek inş :))
Hadsiz insanlar çok maalesef.boşver canım.nerde yaşıyorsun ,sorun degilse?
Benim bile kendimden ümidim var bu kilolara rağmen inş olacak neden olmasın ki. Bende artık insanların lafını takmıycam ne yapayım öyleler. Ben Şanlıurfa da yaşıyorum. Ya sen?Benim kendimden hiç umidim yok canımm.inşallahh
Beni de peşinden sürükle canım.izmir..Benim bile kendimden ümidim var bu kilolara rağmen inş olacak neden olmasın ki. Bende artık insanların lafını takmıycam ne yapayım öyleler. Ben Şanlıurfa da yaşıyorum. Ya sen?
Birbirimize destek olalım gerçekten tek başına yapılmıyor bu iş ben hiç kendimi tutamıyordum tek başıma yapıyorum diye ama artık sizinde diyet yaptığınızı bildiğim için kendimi yanlız hissetmiyorum inş olacak ve olsun yaaa daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünküBeni de peşinden sürükle canım.izmir..
Evet desteksiz olmuyor maalesefBirbirimize destek olalım gerçekten tek başına yapılmıyor bu iş ben hiç kendimi tutamıyordum tek başıma yapıyorum diye ama artık sizinde diyet yaptığınızı bildiğim için kendimi yanlız hissetmiyorum inş olacak ve olsun yaaa daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü
Sen kaç kilo vermek istiyorsun? Benimki çok en az 50 kilo fazlam var hatta daha fazla
Ne güzel işte 10 kilo nedir ki gidecek inş en sağlıklı en hayırlı en çabuk Bi şekilde :)Evet desteksiz olmuyor maalesef( kendimi her an vazgeçecek gb hissediyorum bazen. ben 10-15kilo arasi versem yeter.10 kilo bile gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?