Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bence baslangic icin iyi daha da iyi olacaksin insallah

bence baslangic icin iyi daha da iyi olacaksin insallah
Teşekkür ederim çok sevindim Çok aşırı sıkmıyorum kendimi çabuk sıkılmayayım diye. Porsiyonlarımı ve ekmek miktarımı azalttım ve abur cuburlardan uzak duruyorum mümkün mertebe. Bugun sporada başladım. İnş iyi olur yaa Sporda bir kadın sinirimi bozdu biraz ama. Çok kilolu olduğumu ima etti ne gıcık insanlar var resmen imtihan gibiler zaten zorlu bir süreçtesin bide insanların lafları. Ama bu beni daha çok azimlendirecek inş :))

Hadsiz insanlar çok maalesef.boşver canım.nerde yaşıyorsun ,sorun degilse?

Beni de peşinden sürükle canım.izmir..
Birbirimize destek olalım gerçekten tek başına yapılmıyor bu iş ben hiç kendimi tutamıyordum tek başıma yapıyorum diye ama artık sizinde diyet yaptığınızı bildiğim için kendimi yanlız hissetmiyorum inş olacak ve olsun yaaa daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü
Sen kaç kilo vermek istiyorsun? Benimki çok en az 50 kilo fazlam var hatta daha fazla

Evet desteksiz olmuyor maalesef( kendimi her an vazgeçecek gb hissediyorum bazen.ben 10-15kilo arasi versem yeter.10 kilo bile gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…