Birbirimize destek olalım gerçekten tek başına yapılmıyor bu iş ben hiç kendimi tutamıyordum tek başıma yapıyorum diye ama artık sizinde diyet yaptığınızı bildiğim için kendimi yanlız hissetmiyorum inş olacak ve olsun yaaa daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü
Sen kaç kilo vermek istiyorsun? Benimki çok en az 50 kilo fazlam var hatta daha fazla
Aaah inşallahNe güzel işte 10 kilo nedir ki gidecek inş en sağlıklı en hayırlı en çabuk Bi şekilde :)
Ay inş :)) çok teşekkür ederim hepinize gerçekten çok destek oluyorsunuz :) niye ben burayı daha önce görmedim vardır bundada bi hayır :)Canim ben senin azmine guveniyorum. Inaniyorum ki bu sekilde dewam edersen basaracaksin. Hele bi de şu iki haftalik deneme sürecini atlatip cuma gunleri kilo bildiriminde bulunup da listede kendi adini gör o zaman daha da motive olacaksin
Merhaba kizlar
sabah
kepekli beyazpeynirli domatesli tost
oglen
1 yumurta sahanda
1 dilim tambugday ekmegi
ara
leblebi
aksam
izgara tavuk
salata
semiz otlu az yogurt
ara
1 ince dilim kavun
Menün bayağı bir az kaloriliymiş canım inş çok çabuk kilo verirsin :)menüm
sabah
1 dlm peynir
1 salatalık
yarım dlm tam buğday ekmeği
ara
1 avuç fındık ve badem
ara
1 çatal irmik tatlısı
1 lokum
akşam
3 köfte
salata
ara
şimdi bir nescafe içecem
Çok güzel bir menü olmuş tebrikler :)Merhaba kizlar
sabah
oglen
1 yumurta sahanda
1 dilim tambugday ekmegi
ara
leblebi
aksam
izgara tavuk
salata
semiz otlu az yogurt
ara
1 ince dilim kavun
canim findik badem yagli onun yerine leblebi gibi bi ara ogun yapabilirsin gibime geldimenüm
sabah
1 dlm peynir
1 salatalık
ara
1 avuç fındık ve badem
ara
1 çatal irmik tatlısı
1 lokum
akşam
3 köfte
salata
ara
şimdi bir nescafe içecem
88prenses22: 47904054 .!.:menüm
sabah
1 dlm peynir
1 salatalık
ara
1 avuç fındık ve badem
ara
1 çatal irmik tatlısı
1 lokum
akşam
3 köfte
salata
ara
şimdi bir nescafe içecem
Merhaba kizlar
sabah
oglen
1 yumurta sahanda
1 dilim tambugday ekmegi
ara
leblebi
aksam
izgara tavuk
salata
semiz otlu az yogurt
ara
1 ince dilim kavun
Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su 1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek
1 tabak az yağlı menemen
2 tatlı kaşığı kadar reçel
2 bardak şekersiz çay
1 küçük dilim peynir
ARA
5 tane kabe hurması
1 şeftali
AKŞAM
Ton balıklı yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek
Akşam 5 de yediğim için yemeği 8 buçukta
Yarım kase nesfit 1 bardak sütle içine tarçında attım tok tutsun diye onu yedim
Bugun spora başladım 1,5 - 2 saat kadar spor yaptım
Gece eğer acıkırsam 1 meyve yerim
sağol canım iki gün önce bir öğün kaçamak yaptım 2 gündür aldığımı veremiyorumMenün bayağı bir az kaloriliymiş canım inş çok çabuk kilo verirsin :)
diyetisyenim kavrulmamış badem ve fındık önerdi canımcanim findik badem yagli onun yerine leblebi gibi bi ara ogun yapabilirsin gibime geldi
sağol tatlım senin menünde gayet iyiMenünü begendim canim afiyet olsun
Senin menünde güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim sporla desteklemen iyi olmuş
kızlar bişey soracam ben gece geç uyuyorum ve çok susuyorum su içince de sanki tartıda fazla görüyorum normal mi acaba
bende cok inanilmaz su iciyorum bana da oyle grlmisti ilk baslar ama kilo vermem normal .bende mesela tuzu kaciriyomusum farkinda olmadan acayip odem yapti tuzu kestim dengeledi bayakızlar bişey soracam ben gece geç uyuyorum ve çok susuyorum su içince de sanki tartıda fazla görüyorum normal mi acaba
anladım canımcım öyle yapayımNormal canim fazla cikmasi cunku hepsi bosaltilamiyo sabah. Hatta o yüzden persembe aksamlari saat 10dan sonra su ivme bence. Cunku cuma bildirim günü :)
bende cok inilmaz su iciyorum bana da oyle grlmisti ilk baslar ama kilo vermem normal .bende mesela tuzu kaciriyomusum farkinda olmadan acayip odem yapti tuzu kestim dengeledi baya
aslında diyet yaparken tuz oranına da dikkat etmek lazımbende cok inanilmaz su iciyorum bana da oyle grlmisti ilk baslar ama kilo vermem normal .bende mesela tuzu kaciriyomusum farkinda olmadan acayip odem yapti tuzu kestim dengeledi baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?