- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Hosgeldin canim benim kendinden bahseder misin birazmerhabalar bni de aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim :)
Hosgeldin canim benim kendinden bahseder misin biraz
Hoşgeldin canım :))tabi:) 25 yaşındayim. bekarm şuan çalışmıyorum. atanamayan bir edebiyat öğretmeniyim.boyum 1,70 kilom maalesef 71,5. hedef kilom 60.
hoşbulduk canım :)Hoşgeldin canım :))
Nerde yaşıyorsun?hoşbulduk canım :)
Meslektaşmişiz bende matematik ögretmeniyim :) kilomuzda yakinmiştabi:) 25 yaşındayim. bekarm şuan çalışmıyorum. atanamayan bir edebiyat öğretmeniyim.boyum 1,70 kilom maalesef 71,5. hedef kilom 60.
Meslektaşmişiz bende matematik ögretmeniyim :) kilomuzda yakinmiş
Ben 7 haftadir burdayim canimcim. Verebilecegim en önemli önerim günlük icilen su miktarin 3 lt yi bulsun tatlimaa ne güzel :) peki sen ne kadar zamandr gruptasın canm. bir de kilo vermeyi hızlandırabilme adına bana vereceğiniz önerileriniz var mı?
suyu çok fazla içiyorum aslında gel gelelim hep bi şişlik var o da sinirimi bozunca dikkat bile etmiyorum bazen :)Ben 7 haftadir burdayim canimcim. Verebilecegim en önemli önerim günlük icilen su miktarin 3 lt yi bulsun tatlim
Tuzlu mu yiyosun ki acabasuyu çok fazla içiyorum aslında gel gelelim hep bi şişlik var o da sinirimi bozunca dikkat bile etmiyorum bazen :)
Tuzlu mu yiyosun ki acaba
Olur canim yarindan itibaren yazarsin menünü. Listeye de 2 haftalik deneme sürecinden sonra dahil olabiliyosunçok fazla değil aslında ama bakalm bundan sonra dhaa disiplinli olucam inşallah. ben menümü yarından itibaren versem olur mu canm. hiç diik etmedm bugnve haftaya listeye girebiliyor muyum acaba. çok fazla soru sordm ama kusura bakmayın lütfen
Hoşgeldin Canım :) inş çabucak hedefine ulaşırsınmerhabalar bni de aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim :)
hoş geldin canımmerhabalar bni de aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim :)
Menün çok güzel olmuş canım :)menüm
sabah
peynir
zeytin
salatalık
domates
ara
1 türk kahvesi
1 fincan yeşil çay
akşam
ızgara tavuk
1 közlenmiş biber
az közlenmiş patlıcan
1 dlm ekmek
salata
ayran
Hoşgeldin Canım :) inş çabucak hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?