Tatlim 25 agustos persembe baslamissin dolayisiyla onumuzdeki cuma listedesinbaktım baktım
canım arada hepimiz kaçamak yapıyoruz ama elimizden geldiğince dikkat edersek daha hızlı veririz ve inan bana kilo gittikçe insan daha bir motive oluyor. benim de normalde az yediğim söylenemez 104 le başladım ben de geçen sene 86 ya düşüp tekrar 97 olunca diyetisyene gittimDoğru söylüyorsun dışarda olduğum için fazla seçeneğim yoktu öğün niyetine yedim ama keşke biraz daha az yeseydim reçeli böyle tatlı ihtiyacımı gidersin diye azıcık yedim ama ins daha da dikkat edicem önerilerin için teşekkürler ben 120.7 kiloyla başladım bugun 119 olmuşum çok sevindim 3 günde 1.7 kilo gitmiş inş azimliyim kendimi çok aşırı zorlamadan porsiyonlarımı küçültüyorum Malesef buraya başlamadan önce gerçekten çok fazla yiyordum belki bunlar fazla diyebilirsiniz ama eski yediklerime göre yarısından bile az belkihaftalar geçtikçe daha da azaltıcam inş beni tok tutacak öneriler verirseniz sevinirim
inşallah listeye girersem motivasyonum artarTatlim 25 agustos persembe baslamissin dolayisiyla onumuzdeki cuma listedesin
Doğru söylüyorsun dışarda olduğum için fazla seçeneğim yoktu öğün niyetine yedim ama keşke biraz daha az yeseydim reçeli böyle tatlı ihtiyacımı gidersin diye azıcık yedim ama ins daha da dikkat edicem önerilerin için teşekkürler ben 120.7 kiloyla başladım bugun 119 olmuşum çok sevindim 3 günde 1.7 kilo gitmiş inş azimliyim kendimi çok aşırı zorlamadan porsiyonlarımı küçültüyorum Malesef buraya başlamadan önce gerçekten çok fazla yiyordum belki bunlar fazla diyebilirsiniz ama eski yediklerime göre yarısından bile az belkihaftalar geçtikçe daha da azaltıcam inş beni tok tutacak öneriler verirseniz sevinirim
Aynen inş aslında benimki kaçamak gibi değil çok şükür kendimi olanca gücümle abur cuburlardan uzak tutuyorum ben yiyeceklerin kalorisini bilmiyorum aslında en iyisi yemeden kalorilerine bakmak bana masum gelen şeyler hiçde masum değilmiş meğercanım arada hepimiz kaçamak yapıyoruz ama elimizden geldiğince dikkat edersek daha hızlı veririz ve inan bana kilo gittikçe insan daha bir motive oluyor. benim de normalde az yediğim söylenemez 104 le başladım ben de geçen sene 86 ya düşüp tekrar 97 olunca diyetisyene gittim
Ayyy inşş o koltukta gözüm var zaten3 günde 1.7 kilo muu.. wayyy masallaah.. kiz bak demedi deme sen hafta birincisi de olursun bu gidişle :)
Evet Canım hepsini okuyamadım ama biraz göz attım gerçekten maşallah diyorum hepsine geri kalanınıda okuyacam eğer bi gün bende başarı hikayemi yazacak olursam başköşesinde sizler olacaksınız gerçekten gün boyu sizi düşünüp kendimi tutuyorum uzun zamandır kendimi böyle motive görmemiştim Allah razı olsun hepinizden :))Zereno tatlim mezunlarin basari hikayelerini okumadiysan bence mutlaka okumalisin. Seni cok motive edecektir
hosgeldin canimtabi:) 25 yaşındayim. bekarm şuan çalışmıyorum. atanamayan bir edebiyat öğretmeniyim.boyum 1,70 kilom maalesef 71,5. hedef kilom 60.
sabah 91.2 ydim inşallah canim 4 senede defalarca 15 kilo verip aldim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz sağlıklaAynen inş aslında benimki kaçamak gibi değil çok şükür kendimi olanca gücümle abur cuburlardan uzak tutuyorum ben yiyeceklerin kalorisini bilmiyorum aslında en iyisi yemeden kalorilerine bakmak bana masum gelen şeyler hiçde masum değilmiş meğerşu an ki güncel kilon kaç? Önce çok güzel zayıflamışsın inş yine çok güzel ve çabuk bir şekilde sağlıkla istediğin kiloya gelirsin canım
bir kısmını okudum gercekten iyi motive ediyor insaniBen siteye ilk girdigim mezunlarin basari hikayeleri ve hafta birincileri sırlarini paylasiyor diye iki bölüm var onlarin neredeyse hepsini okumus ve fena motive olmustum belki de bu yüzden kopmayip burada kalanlardan oldum. Size de siddetle tavsiye ederim
İnş canımsabah 91.2 ydim inşallah canim 4 senede defalarca 15 kilo verip aldim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz sağlıkla
sabahki pogaca dışında menün güzel canimIyi aksamlar kizlar
sabah
1 zeytinli pogaca
oglen
az yagli yatim porsiyon patlican yemegi
cacik
salata
ara
leblebi
aksam
ton balikli az salata
1 dilim kepekli ekmek
ara
ufak bi salkim uzum
hergun 2.5 lt su icmeye ozen gosteriyorum
sabah yuruyemedim
ama az once plates yaptim 30 dk.
kitap ask ve obur cinler e basladim diger kitabimi yarida biraktim sarmamisti
regl doneminde oldugum icin kilo verip vermedigim tam anlasilmayacak ama yarin tabiki kilo bildirimi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?