Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım arada hepimiz kaçamak yapıyoruz ama elimizden geldiğince dikkat edersek daha hızlı veririz ve inan bana kilo gittikçe insan daha bir motive oluyor. benim de normalde az yediğim söylenemez 104 le başladım ben de geçen sene 86 ya düşüp tekrar 97 olunca diyetisyene gittim

3 günde 1.7 kilo muu.. wayyy masallaah.. kiz bak demedi deme sen hafta birincisi de olursun bu gidişle :)

Aynen inş aslında benimki kaçamak gibi değil çok şükür kendimi olanca gücümle abur cuburlardan uzak tutuyorum ben yiyeceklerin kalorisini bilmiyorum aslında en iyisi yemeden kalorilerine bakmak bana masum gelen şeyler hiçde masum değilmiş meğer şu an ki güncel kilon kaç? Önce çok güzel zayıflamışsın inş yine çok güzel ve çabuk bir şekilde sağlıkla istediğin kiloya gelirsin canım

Ben siteye ilk girdigim mezunlarin basari hikayeleri ve hafta birincileri sırlarini paylasiyor diye iki bölüm var onlarin neredeyse hepsini okumus ve fena motive olmustum belki de bu yüzden kopmayip burada kalanlardan oldum. Size de siddetle tavsiye ederim

Zereno tatlim mezunlarin basari hikayelerini okumadiysan bence mutlaka okumalisin. Seni cok motive edecektir
Evet Canım hepsini okuyamadım ama biraz göz attım gerçekten maşallah diyorum hepsine geri kalanınıda okuyacam eğer bi gün bende başarı hikayemi yazacak olursam başköşesinde sizler olacaksınız gerçekten gün boyu sizi düşünüp kendimi tutuyorum uzun zamandır kendimi böyle motive görmemiştim Allah razı olsun hepinizden :))

Iyi aksamlar kizlar

sabah
1 zeytinli pogaca

oglen
az yagli yatim porsiyon patlican yemegi
cacik
salata

ara
leblebi

aksam
ton balikli az salata
1 dilim kepekli ekmek

ara
ufak bi salkim uzum

hergun 2.5 lt su icmeye ozen gosteriyorum

sabah yuruyemedim
ama az once plates yaptim 30 dk.

kitap ask ve obur cinler e basladim diger kitabimi yarida biraktim sarmamisti

regl doneminde oldugum icin kilo verip vermedigim tam anlasilmayacak ama yarin tabiki kilo bildirimi yapicam

sabah 91.2 ydim inşallah canim 4 senede defalarca 15 kilo verip aldim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz sağlıkla
bir kısmını okudum gercekten iyi motive ediyor insani

sabahki pogaca dışında menün güzel canim

**2. TAKIM 480. ETAP ** BİRİNCİSİ

akrep33 ( 72,3 / 71,1 / 1.2 / 1.66 %)
ecii ( 69,9 /69,7 / 0,2 / 0.29 % )

2. TAKIM ORTALAMASI: % 0.975

**2. TAKIM 481. ETAP **

akrep33 ( 71,1 / 70,8 / 0,3 / 0,42%)
ecii ( 69,7 / / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Ayyy gerçekten çok mutluyum sabah tartıldım 120,7 den 117,9 a düşmüşüm çok şükür Rabbime. Çok sevindim bugun diyetimin henüz 5. günü inş çabucak sağlıkla hayırlısıyla gider şu kilolar

**2. TAKIM 481. ETAP **

akrep33 ( 71,1 / 70,8 / 0,3 / 0,42%)
ecii ( 69,7 /69, 2 / 0, 5 / 0,72% )

2. TAKIM ORTALAMASI: % 0.570

Ellssa canim gruptaki arkadaslar icin listeyapsam ama paylasima tasimasak sorun olur mu. Paylasima ustteki listeyi tasiriz ama sirf arkadaslarin motivasyonu icin liste yapayim mi takim ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…