Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su 1 bardak Yeşilçay

KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost
5 Zeytin
Domates, salatalık
1 çay kaşığı kadar reçel
2 bardak şekersiz çay

ARA
5 tane kabe hurması

AKŞAM (17.00)
Tavuk ızgara
1 lavaşın 3te 1'i
2 bardak ayran

ARA
1 muz

AKŞAM (21.00 civarı)
1 kase taze fıstık
1 haşlanmış mısır

Bilmiyorum son yediklerim çok mu kalorili oldu ama yemesemde çok acıkacaktım diye yedim Hemde öğle yemeği yememiştim 3 ana 2 ara öğün gibi oldu pişmanlıktan uzatıyorum lafı

Menümü paylaşayım
Sabah
Yesil çay,peynir,zeytin,domates,salatalık,2 dilim ekmek,biraz bal,reçel,tereyağı,çay.
Öğlen(akşamüstü)
Yoğurt,zeytinyağlı bamya.
Akşam(9da yedik)
Bamya,1 salatalık turşusu.
Su,yeşil çay.
Son birkaç gündür eşimle fanta,çerez yiyoruz geç saatte.sohbet sohbeti açıyor.bir bakmşız tabak bitmişdurumum vahim.
Spor
1 saat yürüdüm.
Kitap yok henüz.

canım bak bence reçel tüketmesen daha iyi
muz da pek önermem onun yerine başka meyve yersen daha iyi olur
1 mısır da 3-4 dlm ekmeğe denk geliyor
fıstığı keşke 10 tane falan yeseydin
böyle gece acıkınca tarçınlı soğuk süt içmeni öneririm

kaç kilosun

Doğru söylüyorsun dışarda olduğum için fazla seçeneğim yoktu öğün niyetine yedim ama keşke biraz daha az yeseydim reçeli böyle tatlı ihtiyacımı gidersin diye azıcık yedim ama ins daha da dikkat edicem önerilerin için teşekkürler ben 120.7 kiloyla başladım bugun 119 olmuşum çok sevindim 3 günde 1.7 kilo gitmiş inş azimliyim kendimi çok aşırı zorlamadan porsiyonlarımı küçültüyorum Malesef buraya başlamadan önce gerçekten çok fazla yiyordum belki bunlar fazla diyebilirsiniz ama eski yediklerime göre yarısından bile az belki haftalar geçtikçe daha da azaltıcam inş beni tok tutacak öneriler verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…