- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
hoş geldin canım
canım bak bence reçel tüketmesen daha iyiSabah kalkınca: 2 bardak ılık su 1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost
5 Zeytin
Domates, salatalık
1 çay kaşığı kadar reçel
2 bardak şekersiz çay
ARA
5 tane kabe hurması
AKŞAM (17.00)
Tavuk ızgara
1 lavaşın 3te 1'i
2 bardak ayran
ARA
1 muz
AKŞAM (21.00 civarı)
1 kase taze fıstık
1 haşlanmış mısır
Bilmiyorum son yediklerim çok mu kalorili oldu ama yemesemde çok acıkacaktım diye yedim Hemde öğle yemeği yememiştim 3 ana 2 ara öğün gibi oldupişmanlıktan uzatıyorum lafı
Hi hi ewet canim deneme sürecindede kilo bildirimi yapiliyo bildigim kadariylaListede ismimiz olmasada yarın bizde kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?
peki örtmenimKizlar aman bu saatten sonra bisey yemeyin bugün. Malum yarin tarti günü
benim bir dahaki cuma günü 15.günüm olacak.acaba listeye girecek miyimHi hi ewet canim deneme sürecindede kilo bildirimi yapiliyo bildigim kadariyla
88prenses22 post: 47921679 .!.:peki örtmenim
yesem mi ki canım deli gibi çikolata istiyorama 2 kuru kayisi yemenizi tavsiye edebilirim sabah boşaltima faydasi olur
benim bir dahaki cuma günü 15.günüm olacak.acaba listeye girecek miyim
geçen cuma girdim öyle hatırlıyorumCanim bende pek eski sayilmam o yüzden yanlis bisey söylemek istemiyorum ama bence giriyosun sen haftaya. Giriş tarihini net hatirliyo musun ayin kacinda girmistin
Aman sakın hayesem mi ki canım deli gibi çikolata istiyor
Dur ben bi bakim dönecemgeçen cuma girdim öyle hatırlıyorum
kayısı için yesem mi demiştim çikolata yeme isteğimi ba0stırır belki diyeAman sakın hahemde bu saatte onun yerine kuru hurma ye bak o bastirir istegini
Doğru söylüyorsun dışarda olduğum için fazla seçeneğim yoktu öğün niyetine yedim ama keşke biraz daha az yeseydim reçeli böyle tatlı ihtiyacımı gidersin diye azıcık yedim ama ins daha da dikkat edicem önerilerin için teşekkürler ben 120.7 kiloyla başladım bugun 119 olmuşum çok sevindim 3 günde 1.7 kilo gitmiş inş azimliyim kendimi çok aşırı zorlamadan porsiyonlarımı küçültüyorum Malesef buraya başlamadan önce gerçekten çok fazla yiyordum belki bunlar fazla diyebilirsiniz ama eski yediklerime göre yarısından bile az belkicanım bak bence reçel tüketmesen daha iyi
muz da pek önermem onun yerine başka meyve yersen daha iyi olur
1 mısır da 3-4 dlm ekmeğe denk geliyor
fıstığı keşke 10 tane falan yeseydin
böyle gece acıkınca tarçınlı soğuk süt içmeni öneririm
kaç kilosun
baktım baktımDur ben bi bakim dönecem
Teşekkür ederim Canım :)Hi hi ewet canim deneme sürecindede kilo bildirimi yapiliyo bildigim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?