Tebrikler canımAyyy gerçekten çok mutluyum sabah tartıldım 120,7 den 117,9 a düşmüşüm çok şükür Rabbime. Çok sevindim bugun diyetimin henüz 5. günü inş çabucak sağlıkla hayırlısıyla gider şu kilolar
Olur canım.Ellssa canim gruptaki arkadaslar icin listeyapsam ama paylasima tasimasak sorun olur mu. Paylasima ustteki listeyi tasiriz ama sirf arkadaslarin motivasyonu icin liste yapayim mi takim ici
500 gram daha gitmiş. Tebrikler canım.**2. TAKIM 481. ETAP **
akrep33 ( 71,1 / 70,8 / 0,3 / 0,42%)
ecii ( 69,7 /69, 2 / 0, 5 / 0,72% )
2. TAKIM ORTALAMASI: % 0.570
Hoşgeldin canımmerhabalar bni de aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim :)
Yapıyosunuz tabii canım.Listede ismimiz olmasada yarın bizde kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?
Bende tebrik ederim kaptanim 300 gr da iyi sonucta :)500 gram daha gitmiş. Tebrikler canım.
Canım akşam sonrası ara yapmayı önermiyorum...Akşam menünü güzel bi saatte yemişsin ondan sonra kapat yemek sayfasını, kaldıki zaten vücudumuz da kapatıyor kendini.. Mesela akşam sonrası yicen muzu sabah ye.Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su 1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost
5 Zeytin
Domates, salatalık
1 çay kaşığı kadar reçel
2 bardak şekersiz çay
ARA
5 tane kabe hurması
AKŞAM (17.00)
Tavuk ızgara
1 lavaşın 3te 1'i
2 bardak ayran
ARA
1 muz
AKŞAM (21.00 civarı)
1 kase taze fıstık
1 haşlanmış mısır
Bilmiyorum son yediklerim çok mu kalorili oldu ama yemesemde çok acıkacaktım diye yedim Hemde öğle yemeği yememiştim 3 ana 2 ara öğün gibi oldupişmanlıktan uzatıyorum lafı
Akşam geç saatte yenen yiyecekleri mide hazmetmiyor, sabaha kadar midede kalıp mayalanıyor ve direk şeker ve yağ deposu olarak bize dönüyor. Üstelik kan şekerini de yükselttiğinden, gün içinde iştahlı biri yapıyor bizi..Menümü paylaşayım
Sabah
Yesil çay,peynir,zeytin,domates,salatalık,2 dilim ekmek,biraz bal,reçel,tereyağı,çay.
Öğlen(akşamüstü)
Yoğurt,zeytinyağlı bamya.
Akşam(9da yedik)
Bamya,1 salatalık turşusu.
Su,yeşil çay.
Son birkaç gündür eşimle fanta,çerez yiyoruz geç saatte.sohbet sohbeti açıyor.bir bakmşız tabak bitmişdurumum vahim.
Spor
1 saat yürüdüm.
Kitap yok henüz.
Kitabını ve sporunu menü altına eklermisin canım.kitabımı okudum ve 50 dk yürüdüm
İnşallah canım.benim bir dahaki cuma günü 15.günüm olacak.acaba listeye girecek miyim
Teşekkür ederim Canım iyiki gelmişim burayaTebrikler canım
Evet canım 25 ağustosta katıldın, aldmıştım notunu.. Sadece25 ağustos perşembe kkatılmışım şimdi baktım mesajıma
Tabii canım, yavaş yavaş düzenen sokarsın kendini.. Proteinler tok tutar canım ve yağ yakarlar..Doğru söylüyorsun dışarda olduğum için fazla seçeneğim yoktu öğün niyetine yedim ama keşke biraz daha az yeseydim reçeli böyle tatlı ihtiyacımı gidersin diye azıcık yedim ama ins daha da dikkat edicem önerilerin için teşekkürler ben 120.7 kiloyla başladım bugun 119 olmuşum çok sevindim 3 günde 1.7 kilo gitmiş inş azimliyim kendimi çok aşırı zorlamadan porsiyonlarımı küçültüyorum Malesef buraya başlamadan önce gerçekten çok fazla yiyordum belki bunlar fazla diyebilirsiniz ama eski yediklerime göre yarısından bile az belkihaftalar geçtikçe daha da azaltıcam inş beni tok tutacak öneriler verirseniz sevinirim
Geldiğim tarih 29.08.2016/ pazartesi (diyete başladığım tarih normalde pazar günü gelmiştim)Kizlar hadi o zaman herkes geldigi tarihi baslangic kilosunu güncel kilosunu ve hedef kilosunu gondersin :)
Evet Canım hepsini okuyamadım ama biraz göz attım gerçekten maşallah diyorum hepsine geri kalanınıda okuyacam eğer bi gün bende başarı hikayemi yazacak olursam başköşesinde sizler olacaksınız gerçekten gün boyu sizi düşünüp kendimi tutuyorum uzun zamandır kendimi böyle motive görmemiştim Allah razı olsun hepinizden :))
Canım kendine ajanda tut..Ayyy gerçekten çok mutluyum sabah tartıldım 120,7 den 117,9 a düşmüşüm çok şükür Rabbime. Çok sevindim bugun diyetimin henüz 5. günü inş çabucak sağlıkla hayırlısıyla gider şu kilolar
Çok teşekkürler kaptancım önerilerin için bundan sonra ara öğünlerime de çok dikkat edicem sadece akşam yemeğimi bir saat gece alayım diyorum gece 12-1 civarı yattığım için acıkıyorum gerçekten ne dersin çok geç Bi saat olmaz heralde akşam içinTabii canım, yavaş yavaş düzenen sokarsın kendini.. Proteinler tok tutar canım ve yağ yakarlar..
Kizlar hadi o zaman herkes geldigi tarihi baslangic kilosunu güncel kilosunu ve hedef kilosunu gondersin :)
Telefonumun not defterine kaydediyorum hemen yediğim gibi gerçekten çok faydası oluyor :)Canım kendine ajanda tut..
Kızlar sizlerde ajanda tutun.. Her hafta kilonuzu ve günlük menülerinizi yazarsınız.. Yazıya dökünce daha bi disipline eder sizleri.
Aslında 600 gr daha eklemek lazım, biliyosun pazartesi 600 gr artı ile başlamıştım haftaya. Yani aslındaa 800 gr verdim..Bende tebrik ederim kaptanim 300 gr da iyi sonucta :)
Teşekkür ederim Canım iyiki gelmişim buraya
Yok canım akşam saatin güzel.. Ben de oldukça geç yatıyorum mecburen ama daha erken de yediğim oluyor.. Akşamları sıvı şeylerle geçiştir.. Çay olur, süt olur, su olur, bitki çayı olur... Kendi kendimizi disiplini öğretiyoruz ve bi gün sonraya daha sağlıklı ve hafif kalktığımız için daha musmutlu uyanıyoruz..Çok teşekkürler kaptancım önerilerin için bundan sonra ara öğünlerime de çok dikkat edicem sadece akşam yemeğimi bir saat gece alayım diyorum gece 12-1 civarı yattığım için acıkıyorum gerçekten ne dersin çok geç Bi saat olmaz heralde akşam için
Canım ajanda daha garantili.. Telefonun bozulsa notlar da gider ama düşünsene yıllar sonra incecik hallerinle ajandana baktığını ve geçmişte yaptığın çabalarını görmenin mutluluğunuTelefonumun not defterine kaydediyorum hemen yediğim gibi gerçekten çok faydası oluyor :)
Tmm inş öyle yaparım saatlerimi doğru söylüyorsun alışacak artık midem :)Yok canım akşam saatin güzel.. Ben de oldukça geç yatıyorum mecburen ama daha erken de yediğim oluyor.. Akşamları sıvı şeylerle geçiştir.. Çay olur, süt olur, su olur, bitki çayı olur... Kendi kendimizi disiplini öğretiyoruz ve bi gün sonraya daha sağlıklı ve hafif kalktığımız için daha musmutlu uyanıyoruz..
Canım ajanda daha garantili.. Telefonun bozulsa notlar da gider ama düşünsene yıllar sonra incecik hallerinle ajandana baktığını ve geçmişte yaptığın çabalarını görmenin mutluluğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?