Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tebrikler canım

Ellssa canim gruptaki arkadaslar icin listeyapsam ama paylasima tasimasak sorun olur mu. Paylasima ustteki listeyi tasiriz ama sirf arkadaslarin motivasyonu icin liste yapayim mi takim ici
Olur canım.
Takıma geldikleri tarihi de eklersen daha süper olur.

Kizlar hadi o zaman herkes geldigi tarihi baslangic kilosunu güncel kilosunu ve hedef kilosunu gondersin :)

Canım akşam sonrası ara yapmayı önermiyorum...Akşam menünü güzel bi saatte yemişsin ondan sonra kapat yemek sayfasını, kaldıki zaten vücudumuz da kapatıyor kendini.. Mesela akşam sonrası yicen muzu sabah ye.

Akşam geç saatte yenen yiyecekleri mide hazmetmiyor, sabaha kadar midede kalıp mayalanıyor ve direk şeker ve yağ deposu olarak bize dönüyor. Üstelik kan şekerini de yükselttiğinden, gün içinde iştahlı biri yapıyor bizi..
Kilo vermek ve sağlıklı kalmak istiyorsak akşam geç saatte yemelerden uzak duruyoruz canım.

kitabımı okudum ve 50 dk yürüdüm
Kitabını ve sporunu menü altına eklermisin canım.
benim bir dahaki cuma günü 15.günüm olacak.acaba listeye girecek miyim
İnşallah canım.

25 ağustos perşembe kkatılmışım şimdi baktım mesajıma
Evet canım 25 ağustosta katıldın, aldmıştım notunu.. Sadece aquamarinea nin geliş tarihi yok bende ama sanırım o da vazgeçti takımdan, yazmıyor artık.
Tabii canım, yavaş yavaş düzenen sokarsın kendini.. Proteinler tok tutar canım ve yağ yakarlar..

Kizlar hadi o zaman herkes geldigi tarihi baslangic kilosunu güncel kilosunu ve hedef kilosunu gondersin :)
Geldiğim tarih 29.08.2016/ pazartesi (diyete başladığım tarih normalde pazar günü gelmiştim)
Başlanğıç kilom: 120,7
Güncel kilom: 117,9
Hedef kilom: 1.hedef: 99
2.hedef:75
3.hedef:60
( bir sürü hedefim var ya kademe kademe inş)

Canım kendine ajanda tut..
Kızlar sizlerde ajanda tutun.. Her hafta kilonuzu ve günlük menülerinizi yazarsınız.. Yazıya dökünce daha bi disipline eder sizleri.

Tabii canım, yavaş yavaş düzenen sokarsın kendini.. Proteinler tok tutar canım ve yağ yakarlar..
Çok teşekkürler kaptancım önerilerin için bundan sonra ara öğünlerime de çok dikkat edicem sadece akşam yemeğimi bir saat gece alayım diyorum gece 12-1 civarı yattığım için acıkıyorum gerçekten ne dersin çok geç Bi saat olmaz heralde akşam için

Bende tebrik ederim kaptanim 300 gr da iyi sonucta :)
Aslında 600 gr daha eklemek lazım, biliyosun pazartesi 600 gr artı ile başlamıştım haftaya. Yani aslındaa 800 gr verdim..
Haftasonu dikkat etseydim, kilomdan 800 gr gidecekti.. Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz işte.. Hafta sonu akşamlarına da dikkat edicem inşallah. Vücudumuz ne güzel yaratılmış, en ufak hatamızı veya doğrumuzu hemen yüzümüze vuruyor.

Teşekkür ederim Canım iyiki gelmişim buraya

Yok canım akşam saatin güzel.. Ben de oldukça geç yatıyorum mecburen ama daha erken de yediğim oluyor.. Akşamları sıvı şeylerle geçiştir.. Çay olur, süt olur, su olur, bitki çayı olur... Kendi kendimizi disiplini öğretiyoruz ve bi gün sonraya daha sağlıklı ve hafif kalktığımız için daha musmutlu uyanıyoruz..

Telefonumun not defterine kaydediyorum hemen yediğim gibi gerçekten çok faydası oluyor :)
Canım ajanda daha garantili.. Telefonun bozulsa notlar da gider ama düşünsene yıllar sonra incecik hallerinle ajandana baktığını ve geçmişte yaptığın çabalarını görmenin mutluluğunu

Tmm inş öyle yaparım saatlerimi doğru söylüyorsun alışacak artık midem :)
Ajanda konusunda da haklısın hatta içine hissettiklerimi filan da yazsam başarı öykümün bir parçası olurlar hayaller hayaller ama inş Bi gün gerçeğe dönüşecekler :)

Brn buraya 83 ile basladim hedefim 70 kilo daha yolum uzun ama 1.5 ay once baslamistim akupunkturla beraber dietimr devam 90 dan 82 lere indom cok mutluyum aynen devam kendimi en guzel en saglikli gordugum noktaya ulasmak icin savasicam hepinize bol iradeli gunler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…