- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
Başlangıç kilosu: 74.5Zereno 28 ağustos
_nurbanu_ 24 ağustos
88prenses22 25 Ağustos
uykusuzpink 29 Ağustos
Kim var başka?
Diğer not aldıklarım var ama yazmıyorlar!
@innuk 28 Ağustos
valla umitsizlige kapilma ama kacira kacira yiyip tam manasiyla guzel bi beslenme oturtmadin mi ya veremiyotsun ya da istikrar olmuyor ben de cok denedim zamaninda .malesef duzeni korumak şart arkadasim ben o sekilde 1.5 aydir duzenli yapiyorum her hafta min. 1 kilo verdimBaşlangıç kilosu: 74.5
Güncel kilo:74.5
Yapamicam herhalde ben bu işi.
Desteğin için teşekkür ederim canım.yemek olarak çok yemiyorum ama beni bitiren aburcubur kısmı oluyor.eşim illa beraber yemek içmek istiyor.yok olmayacak böyle.aksam yemeğinden sonra tüm yemeleri kesiyorum.Bu akşam misafir gelecek.onların yaninda yemesem ayıp olur.yarından itibaren akşamları kaldırıyorum.günde 1 saat yürüyoruz eşimle.bosuna oldu hep.valla umitsizlige kapilma ama kacira kacira yiyip tam manasiyla guzel bi beslenme oturtmadin mi ya veremiyotsun ya da istikrar olmuyor ben de cok denedim zamaninda .malesef duzeni korumak şart arkadasim ben o sekilde 1.5 aydir duzenli yapiyorum her hafta min. 1 kilo verdim
Canım 1 ayda 5,5 kilo çok iyi gerçekten maşallah. Gene çok abartmamışsın afiyet olsun canım.Menüm
sabah bişey yemedim şekerime bakilacakti
öğle
karpuz
peynir
az ekmek
ara 2 kurabiye
akşam
1 lahmacun
salata
ayran
ara künefe ve dondurma
bugün menüm bir tuhaf oldu.diyetisyene gittim bir ayda 5.5 kilo vermişim 4 ü yagdan gitmiş .Eşim de ısrar edince ödüllendirdim bugün kendimi
Yoğurt war mi canim. Icine tarcin atip yogurt ye warsaEvde süt bitmiş ve karnım aç ne yapayım ben çok çaresizim
Evet yoğurt var şimdi kafamda yemiycem diye kodladım kendimi çay içicez hala geçmezse yerim yoğurdu çok saol Canım gece gece de kalori almak istemiyorum ama inş geçer açlık duygumYoğurt war mi canim. Icine tarcin atip yogurt ye warsa
kızlar daha dün katıldığım için bugün kilo bildirimi yapmadm ama kusuruma bakmayn. bugün kardeşimin de ölüm yıldönümüydü. mevlid vardı evde sonra mezar ziyareti derken anca girip yazabiliyorum. eğer kilo bildirimi yapmamam sorun olduysa özür dilerim tekrardan hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?