Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Başın saolsun canım. Mekanı cennet olsun

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
domates
peynir
5 adet zeytin

ogle
1 kase mercimek corbasi
salata
1 dilim kepekli ekmek

ara
leblebi

aksam
balik izgara
salata
meze
raki bu aksam baya kacti kutlamamiz vardi

Başın sağolsun hoşgeldiin :)

Canım 1 ayda 5,5 kilo çok iyi gerçekten maşallah. Gene çok abartmamışsın afiyet olsun canım.
sağol tatlım umarım böyle vermeye devam ederim
başın sağolsun

Herkese iyi akşamlar :)
Bugünkü menüm

Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su 1 bardak Yeşilçay

KAHVALTI
1 küçük kase muhallebi ( gece yemediğim için ilk işim sabah yemek oldu :))

ARA
2 dilim peynir

ÖĞLE (13.00)
Fırında az yağlı sebze(patlıcan, biber, domates, patates)
2 dilim kadar ekmek
Salatalık

ARA
1 galeta

AKŞAM
Bir lavaşın dörtte biri
Yarım tavuk şiş
Ayran
Salata

Dışarda olduğum için akşam yemeğimin saati biraz geçti
1,5 litre su içtim
Geceye kadar 2-2,5 litreye tamamlarım inş
Yeşilçay içerim bide

Zereno tatlim sen mi pirinc lapasini bende yapayim demistin benden sonra.. ben gecen hafta yapmistim ya sonrasinda şu an da dahil sürekli yemek yemek istiyorum özellikle de tuzlu seyler. Ben normalde birazcik fazla tuz tüketenlerdenim o 2 gün tuzu kesince şimdi anormal bicimde iştahım açık. Direnmeye calisiyorum ama az önce midem de bulanmaya baslayinca kalktim kahvaltilik biseyler yedim artik dayanamayip. Bide ben emziriyorum o yüzden dahada inatlasmadim artık kendimle ve diyeti bozdum bu gün. .neyse yarın dikkat ederim artik.. benden demesi bi kez daha düşün. Gerçi büyük ihtimal benimkisi emzirmekten kaynaklandi...

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kozlenmis kapya
Yarim kk peynir
5 zeytin
Tereyağı
3 dlm tb ekmek

Ara
Kahve

Öğle
Yoğurt

Akşam
Bulgur pilavı
Kabak yemeği
2 parca tavuk

Aksam yemegimi 5te yemistim az once dayanamayip bi önceki msjda da dediğim gibi birazcicik peynir tereyağı bal ve az ekmek yedim

sabah
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
şekersiz çay

ara
şekersiz kahve

akşam
1 orta boy tavuk baget
1 yemek kaşığı patates yemeği
1 su bardağı kadar yoğurt
2 dilim ekmek ( ben bu ekmeği nasıl azaltıcam bilmiyorum)

birazdan yeşil çay içicem. suyu da 1,5 lt tükettim 2 ltye tamamlarm yatana kadar.

bu ara yoğun olduğum için kitap okumaya vakit ayıramıyrum. ama bu aksam okumadığım kitapları çıkardm gün yüzüne. yarından itibaren başlıcam insallah :)

Evet ben demiştim Canım ben de biraz tuza düşkünüm diyetle beraber kısıyorum ama dediğin gibi olursa çok kötü olur gerçekten iyi ki söyledin hazır iştahımı dengelemişken bozmayayım. Demek Bebişin var :) maşallah Allah bağışlasın tabi sen çok daha kalori yaktığın için olabilir ama bende hiç riske atmiyim.

Ewet canim 4 aylik bi bebişim var :) bencede şu an ertele canim kilo vermen durunca düsünürsün artik

canım ekmeğin fazla değil
diyetisyenime ekmeği azaltalım dediğim halde 4-5 dlm ye diyor pilav yemediysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…