Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese iyi akşamlar :)
Bugünkü menüm

Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su

KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmekten peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Yeşil çay
Şekersiz çay

ARA
5 hurma
1 muz
Yeşil çay

AKŞAM (17.00)
5 içli köfte ( içli köfteler küçüktü bu arada :))
Bide köfteyi yoğururken küçük bir parça yedim

ARA
1 şeftali

1 bardak tarçınlı süt içerim gece bide suyuda 2-2,5 ltye tamamlarım inş

canım ekmeğin fazla değil
diyetisyenime ekmeği azaltalım dediğim halde 4-5 dlm ye diyor pilav yemediysem

ne biliyim canm sanki bana fazla gbi geldi. normalde yemeklerdeki porsiyonlarımı küçülttüm. ama ekmekte onu daha tam basaramadm

Can'larim biraz uzun ama bu yaziyi sonuna kadar okumanizi şiddetle tavsiye ederim...
http://www.kolayzayiflama.org/

gerçekten güzel bilgilermiş. aslında çoğu kulağımıza gelen bbilgiler ama iş uygulamaya gelince unutuyoruz işte. sık sık okumak lazım.

bugün bnim için biraz fazla yoğundu gündüz salça aptk kışa hazrlık akşamda 3 düğüm gezdm. doğru düzgün oturamadm desem yeridir. yazamadm kızlar. anca uyucam uyumadan önce rapor vermeye geldim :)

sabah
1 dilim ekmek
8-10 adet zeytin
2 dilim peynir
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay

öğle
2 dilim ekmek
domates
5 zeytin
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1-1,5 yemek kaşığı kadar patates yemeği
1 tane küçük boylardan tavuk baget
1 dilim ekmek

2,5 litre su içtim.
fırsat bulduğum 20 dk arada 100 ip atladm. 50*2 sağ sol eğilme, 25*2 ters diz dirsek değdirme, 15*3 eller duvarda şınav, 25*2 mekik hareketlerini yaptm. ( diğer takımlarda ne var ne yok diye gezinirken görüp not almıştm bu hareketleri. hiçç birşey yapamadgm günlerde en azından bunları yaparm diye.)

herkese iyi geceler

kızlar bu listeye girebilmek için 2. hafta dolması şart mı? motivasyon açısından soruyorum. birde sanırım takımda eski yarısmacılardan daha çok yeniler var. belki takımdaki sohbet akışı da çoğalır bu da herkesin motive olması için olumlu bir etken olur

Sabah
2 dlm ekmek
1 haslanmis yumurta
Yarim kk pwynir
2 kasik menemen

Ara
Kahve

Öğle
1 fındık lahmacun

Akşam
Kısır

Ara
Yarım dilim pasta

Pasta cısss oldu ama bugün erken bitirdim yeme işini. Saat 5 falandı yediğimde..

sabah
1 poğaça
2 dilim peynir
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi
yeşil çay

akşam
4 yemek kaşığı menemen
4 yemek kaşığı makarna
cacık

ara
yeşil çay
su şuan 1,5 lt oldu. yatana kadar 2 ye tamamlarm inşalllah

100 ip atladm. 50*2 sağ sol eğilme, 25*2 ters diz dirsek değdirme, 15*3 eller duvarda şınav, 25*2 mekik hareketlerini yaptm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…