Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Pogaca dışında menünü beğendim canim ama o da 1 taneymiş neyseki

Pogaca dışında menünü beğendim canim ama o da 1 taneymiş neyseki

kahvaltıya misafirm vardı canım o getrmiş gelirken.yemesem ayıp olcaktı diyetteyim de diyemedm. bu zamana kadar o kdr çok diyete grdm ki hiç bi sonuç alamadan bıraktm her sefernde. yine mi brütüs desnler istemiyorum :) o yüzden artk önce biraz gözle görülür gelişme olsn snra ilan edeym dedm :)

Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su

KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurtadan omlet
salatalık
5 zeytin
Yeşil çay
Şekersiz çay

ARA
5 hurma

AKŞAM (17.00)
1 porsiyon iskender ( çoooook üzgünüm ( yarım porsiyonu yokmuş )

Bugün akşam yemeği kaçtı yaa ( pişmanım ama çok geç
1 form çayı
2 lt filan su içtim
2 saatte spor salonunda spor yaptım

Evet arkadaşlar bence de birbirimizi biraz daha teşvik edelim. Bugün siz aktif olmuşsunuz ama ben dışardayım diye çok giremedim. Ama böyle değişik önerilerde bulunsak daha da motive olmak için. Ben biraz düşüneyim :)

1 porsiyon satilmiyo diye tabagimizin yarisini yiyebiliriz onemli olan bunu basarabildik mi oyleyse hicccc sikinti yok yola devam canim kendimizi suçlu hissetmemiz cok guzel birsey

1 porsiyon satilmiyo diye tabagimizin yarisini yiyebiliriz onemli olan bunu basarabildik mi oyleyse hicccc sikinti yok yola devam canim kendimizi suçlu hissetmemiz cok guzel birsey
Evet ama gelmişken insan yiyiyo ya :) hem günah olmasın hem de nefis :) inş daha dikkatli olucam ama farkettim midem küçülmüş :) ha gayret devam inş hep beraber

Malesef kizlar bir daha anlatmak istiyorum gercekten deneyimledim.Kararli kesinlikle istikrarli gidilmedi mi bi yerlerden patlak veriyor mutlaka kilo kaybi yasanmiyor.Bende baslarda eski sozde dietlerimde aman bi cikolata yiyeyim ne olacak aman disarida yiyorum soslu vs. yemek olabilir aman sundan da tadayim bugun sunu da yesem nolcak ama 2 kasik zaten olmuyoooorrr olduramadim ben.simdiyi sorarsaniz yanimda kimler neler yiyip iciyor o kadar disiplinliyimki icten ice kiziyorum kendime ve onlar pasta yesin ben bi sade kahve iceyim diyorum karsimda pizza yiyorlar brn pizzacida salata yiyorum! hersey ama hersey kendimizi cok daha mutlu hissetmek istememizde !5 dakikada pastayi vs. bitiriyoruz 5 dk.ligina mjtlu oluyoruz ama 5 gun uzuluyoruz bunu unutmayin!

Evet ama gelmişken insan yiyiyo ya :) hem günah olmasın hem de nefis :) inş daha dikkatli olucam ama farkettim midem küçülmüş :) ha gayret devam inş hep beraber
gercekten oyle canim ama hep diyorlar ya beyinde bitiyor is diye kendi vucudumuzu kendimiz yonetmeliyiz sag elimiz o yemege gidiyorsa sol elimiz biraktirmali

Gerçekten sana katılıyorum canım gözümün önünde en sevdiğim yemekler (hele o muhallebiyi unutmuyorum) olurken sadece az bir miktar alıyorum sonra içimden diyorum ki zayıfladığımda duyacağım mutluluk şu an bunu yediğim mutluluktan daha fazla olacak bunu düşününce vazgeçebiliyorum tabi sürekli liste yapmak ve burada paylaşmak da çok faydalı oluyor. Bugün biraz karambole geldi ama inş kararlı bi şekilde devam edicem vermem gereken çok fazla kilo var biliyorum ama inş olacak çok inanıyorum Rabbimin yardımıyla.Hepimiz başarıcaz inş :)

ben de artik giyinirken 100 kere dusunmek istemiyorum giyinip cikivermek istiyorum ve ne istiyorum biliyor musun ustumdekini kalcami kapatsin diye cekistirmemek veya gobegim cikacak diye duzeltmemek istiyorum !

kızlar bir tüyo da benden gezmeye gidince ayyy öyle tokum ki diyorum ısrar eden de olmuyor

menü
iftar
1 porsiyon türlü
1.5 dlm tb ekmeği
1 bardak yoğurt

ara
az cezerye

şimdi
3 kaşık türlü
10 tane kavrulmamış badem
sahur olmuş oldu
migrenim tutmuş kızlar spor yapamadım
iyiki kitabımı gündüz okumuşum

guzel menu guzel tiyo

burdaki başarı hikayelerinden birinde okumuştum devamli tokum ama nasil tokum diyince gercekten insan bile kendine inaniyor
gercenten de oyle ama ya inandiriyo insan kendini ve beyin kaniyo ayni sekilde cogu seyi yiyrmedigimizden mutsuzuz mesela veya kilo veremiyoruz mutsuz oluyoruz bekledigimiz gibi gitmiyir direk pozitif enerji yuklemesi veremedimm hic takmiyirum uzulmuyorum olacak diye inaninca oluyor ya kendi kendine destek veriyo sanki insan olmayan birseyi beyni kandirarak oldurtabiliriz bence

İyi akşamlar kızlar :) Bugünkü menüm

Sabah kalkınca: 2 bardak ılık su

KAHVALTI
1 kase nesfit

ARA
2 şeftali

ÖĞLE
Salçalı isotlu 1 dilim kepekli ekmek ( çok güzel oluyo tavsiye ederim :))

ARA
Yeşilçay
1 avuç leblebi

AKŞAM
5 kaşık pilav, et
1 kase mercimek çorbası
1 minik içli köfte
Cacık

Gece 1 Yeşilçay daha içerim inş
Suyumuda en az 2 litreye tamamlıycam inş

Bu arada tavsiye edebileceğiniz çay vs varsa iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…