Pogaca dışında menünü beğendim canim ama o da 1 taneymiş neysekisabah
1 poğaça
2 dilim peynir
4 zeytin
2 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
yeşil çay
akşam
4 yemek kaşığı menemen
4 yemek kaşığı makarna
cacık
ara
yeşil çay
su şuan 1,5 lt oldu. yatana kadar 2 ye tamamlarm inşalllah
100 ip atladm. 50*2 sağ sol eğilme, 25*2 ters diz dirsek değdirme, 15*3 eller duvarda şınav, 25*2 mekik hareketlerini yaptm.
Pogaca dışında menünü beğendim canim ama o da 1 taneymiş neyseki
kacirmalar olmus sankiSabah
2 dlm ekmek
1 haslanmis yumurta
Yarim kk pwynir
2 kasik menemen
Ara
Kahve
Öğle
1 fındık lahmacun
Akşam
Kısır
Ara
Yarım dilim pasta
Pasta cısss oldu ama bugün erken bitirdim yeme işini. Saat 5 falandı yediğimde..
sabah hep ayni sikiliyorum ya sorma ben de sabah pogaca yedimPogaca dışında menünü beğendim canim ama o da 1 taneymiş neyseki
erken yemen iyi olmus ama eciikacirmalar olmus sanki
1 porsiyon satilmiyo diye tabagimizin yarisini yiyebiliriz onemli olan bunu basarabildik miSabah kalkınca: 2 bardak ılık su
KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurtadan omlet
salatalık
5 zeytin
Yeşil çay
Şekersiz çay
ARA
5 hurma
AKŞAM (17.00)
1 porsiyon iskender ( çoooook üzgünüm( yarım porsiyonu yokmuş )
Bugün akşam yemeği kaçtı yaa( pişmanım ama çok geç
1 form çayı
2 lt filan su içtim
2 saatte spor salonunda spor yaptım
Evet ama gelmişken insan yiyiyo ya :) hem günah olmasın hem de nefis :) inş daha dikkatli olucam ama farkettim midem küçülmüş :) ha gayret devam inş hep beraber1 porsiyon satilmiyo diye tabagimizin yarisini yiyebiliriz onemli olan bunu basarabildik mioyleyse hicccc sikinti yok yola devam canim kendimizi suçlu hissetmemiz cok guzel birsey
gercekten oyle canim ama hep diyorlar ya beyinde bitiyor is diye kendi vucudumuzu kendimiz yonetmeliyiz sag elimiz o yemege gidiyorsa sol elimiz biraktirmaliEvet ama gelmişken insan yiyiyo ya :) hem günah olmasın hem de nefis :) inş daha dikkatli olucam ama farkettim midem küçülmüş :) ha gayret devam inş hep beraber
Gerçekten sana katılıyorum canım gözümün önünde en sevdiğim yemekler (hele o muhallebiyi unutmuyorum) olurken sadece az bir miktar alıyorum sonra içimden diyorum ki zayıfladığımda duyacağım mutluluk şu an bunu yediğim mutluluktan daha fazla olacak bunu düşününce vazgeçebiliyorum tabi sürekli liste yapmak ve burada paylaşmak da çok faydalı oluyor. Bugün biraz karambole geldi ama inş kararlı bi şekilde devam edicem vermem gereken çok fazla kilo var biliyorum ama inş olacak çok inanıyorum Rabbimin yardımıyla.Hepimiz başarıcaz inş :)Malesef kizlar bir daha anlatmak istiyorum gercekten deneyimledim.Kararli kesinlikle istikrarli gidilmedi mi bi yerlerden patlak veriyor mutlaka kilo kaybi yasanmiyor.Bende baslarda eski sozde dietlerimde aman bi cikolata yiyeyim ne olacak aman disarida yiyorum soslu vs. yemek olabilir aman sundan da tadayim bugun sunu da yesem nolcak ama 2 kasik zaten olmuyoooorrr olduramadim ben.simdiyi sorarsaniz yanimda kimler neler yiyip iciyor o kadar disiplinliyimki icten ice kiziyorum kendime ve onlar pasta yesin ben bi sade kahve iceyim diyorum karsimda pizza yiyorlar brn pizzacida salata yiyorum! hersey ama hersey kendimizi cok daha mutlu hissetmek istememizde !5 dakikada pastayi vs. bitiriyoruz 5 dk.ligina mjtlu oluyoruz ama 5 gun uzuluyoruz bunu unutmayin!
ben de artik giyinirken 100 kere dusunmek istemiyorum giyinip cikivermek istiyorum ve ne istiyorum biliyor musun ustumdekini kalcami kapatsin diye cekistirmemek veya gobegim cikacak diye duzeltmemek istiyorum !Gerçekten sana katılıyorum canım gözümün önünde en sevdiğim yemekler (hele o muhallebiyi unutmuyorum) olurken sadece az bir miktar alıyorum sonra içimden diyorum ki zayıfladığımda duyacağım mutluluk şu an bunu yediğim mutluluktan daha fazla olacak bunu düşününce vazgeçebiliyorum tabi sürekli liste yapmak ve burada paylaşmak da çok faydalı oluyor. Bugün biraz karambole geldi ama inş kararlı bi şekilde devam edicem vermem gereken çok fazla kilo var biliyorum ama inş olacak çok inanıyorum Rabbimin yardımıyla.Hepimiz başarıcaz inş :)
güzel olmuş menünMerhaba kizlar
Sabah
1 kepekli beyaz leynirli pogaca
oglen
az kisir
1 ayran
ara
leblebi
aksam
bamya yemegi
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 meyve
spor yapamadim bugun
inşallah canımTebrikle caNim
Moralini bozma tatlim er gec gidecektir kilolar sen kararla dewam ettikce
guzel menu guzel tiyokızlar bir tüyo da benden gezmeye gidince ayyy öyle tokum ki diyorum ısrar eden de olmuyor
menü
iftar
1 porsiyon türlü
1.5 dlm tb ekmeği
1 bardak yoğurt
ara
az cezerye
şimdi
3 kaşık türlü
10 tane kavrulmamış badem
sahur olmuş oldu
migrenim tutmuş kızlar spor yapamadım
iyiki kitabımı gündüz okumuşum
burdaki başarı hikayelerinden birinde okumuştum devamli tokum ama nasil tokum diyince gercekten insan bile kendine inaniyorguzel menu guzel tiyo
gercenten de oyle ama ya inandiriyo insan kendini ve beyin kaniyo ayni sekilde cogu seyi yiyrmedigimizden mutsuzuz mesela veya kilo veremiyoruz mutsuz oluyoruz bekledigimiz gibi gitmiyir direk pozitif enerji yuklemesi veremedimm hic takmiyirum uzulmuyorum olacak diye inaninca oluyor ya kendi kendine destek veriyo sanki insan olmayan birseyi beyni kandirarak oldurtabiliriz benceburdaki başarı hikayelerinden birinde okumuştum devamli tokum ama nasil tokum diyince gercekten insan bile kendine inaniyor
Gerçekten güzel bi fikir.. Tuttum bunuburdaki başarı hikayelerinden birinde okumuştum devamli tokum ama nasil tokum diyince gercekten insan bile kendine inaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?