ya kacirriyoruz bazen canimiz cekiyo sonraki gunlerde dikkat edip toparlayabiliriz cok rahat sikma caniniHerkese hayırlı sabahlar, bugün tartılma günü ben zaten her gün tartılıyorum ama neyse :)) çok şükür dünkü kaçamaktan ötürü kilo almamışım çok mutluyum o yüzden :)) Geçen cuma 117,9 kiloydum bu hafta 115,8 olmuşum çok şükür :)
süper canim tebriklerHerkese hayırlı sabahlar, bugün tartılma günü ben zaten her gün tartılıyorum ama neyse :)) çok şükür dünkü kaçamaktan ötürü kilo almamışım çok mutluyum o yüzden :)) Geçen cuma 117,9 kiloydum bu hafta 115,8 olmuşum çok şükür :)
gunaydin canim önemli olan arti olmamakGünaydınlar
Ben sabitim bu hafta
Aynen Canım inş bugün kahvaltıda ekmek yemedim dün karbonhidratı fazla aldığım için inş böyle böyle toparlarızya kacirriyoruz bazen canimiz cekiyo sonraki gunlerde dikkat edip toparlayabiliriz cok rahat sikma caniniben de oyleyim
Teşekkür ederim Canım :)süper canim tebrikler
gunaydin canim önemli olan arti olmamak
Aslinda dogru soyluyorsun biraz daha dikkat etmemiz gerek ben bu hafta pek dikkat edemedim minik prensesim diş cikaracak galiba sürekli emmek istiyor ee hal boyle olunca da ben halsiz düşüyorum ve yiyorum yani maalesefTeşekkür ederim Canım :)
Ecii seninkide iyi bence kilo almamak da çok önemli bu hafta biraz daha mı gazlasak kendimizi ama Bayramda geliyo dikkat edelim :)
Yaa senin durumun biraz farklı daha çok minik bebeğin seninde iyi beslenmen lazım yinede kilo almaman çok iyi benceAslinda dogru soyluyorsun biraz daha dikkat etmemiz gerek ben bu hafta pek dikkat edemedim minik prensesim diş cikaracak galiba sürekli emmek istiyor ee hal boyle olunca da ben halsiz düşüyorum ve yiyorum yani maalesef
Çok iyi Canım tebrik ederim :)geçen hafta 71,5 kiloydum bu hafta 70,2. reglimn 2. günüydü ama ona rağmen tartıda eksi çıktm çok şükür
cok gecmis olsunÜst üste şok diyet ve koşturmacalarla benim bağışıklık sistemi çökmüş kızlar. Bu hafta rahatsızlıkla testlerle tahlilllerle geçirdim. Üstüne bir de şehir dışındayım daha sonrası bi yurt dışı seminer görünüyor ufukta.
Tartılamadım bugün maalaesef.
ecii . Canım listeyle ilgilenirmisin. Beni izne ayır.
Gecmis olsun kaptanim hemen ilgileniyorumÜst üste şok diyet ve koşturmacalarla benim bağışıklık sistemi çökmüş kızlar. Bu hafta rahatsızlıkla testlerle tahlilllerle geçirdim. Üstüne bir de şehir dışındayım daha sonrası bi yurt dışı seminer görünüyor ufukta.
Tartılamadım bugün maalaesef.
ecii . Canım listeyle ilgilenirmisin. Beni izne ayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?