Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya kacirriyoruz bazen canimiz cekiyo sonraki gunlerde dikkat edip toparlayabiliriz cok rahat sikma canini ben de oyleyim

süper canim tebrikler

Günaydınlar
Ben sabitim bu hafta
gunaydin canim önemli olan arti olmamak

Teşekkür ederim Canım :)
Ecii seninkide iyi bence kilo almamak da çok önemli bu hafta biraz daha mı gazlasak kendimizi ama Bayramda geliyo dikkat edelim :)
Aslinda dogru soyluyorsun biraz daha dikkat etmemiz gerek ben bu hafta pek dikkat edemedim minik prensesim diş cikaracak galiba sürekli emmek istiyor ee hal boyle olunca da ben halsiz düşüyorum ve yiyorum yani maalesef

kizlar ne diycem evimden baska bi yerdeyim tatilde bayram nedeniyle .bulundugum yerde tarti yok bu cuma bildiremicem malesef

dünkü menüm
sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
domates
şekersiz çay

akşam
1,5 dilim ekmek
5 yemek kaşıgı yoğurtlu biber

ara,
yeşil çay

çok özür dilerim bayram telaşları yüzünden girip de yazamıyorum.

Aslinda dogru soyluyorsun biraz daha dikkat etmemiz gerek ben bu hafta pek dikkat edemedim minik prensesim diş cikaracak galiba sürekli emmek istiyor ee hal boyle olunca da ben halsiz düşüyorum ve yiyorum yani maalesef
Yaa senin durumun biraz farklı daha çok minik bebeğin seninde iyi beslenmen lazım yinede kilo almaman çok iyi bence

Üst üste şok diyet ve koşturmacalarla benim bağışıklık sistemi çökmüş kızlar. Bu hafta rahatsızlıkla testlerle tahlilllerle geçirdim. Üstüne bir de şehir dışındayım daha sonrası bi yurt dışı seminer görünüyor ufukta.
Tartılamadım bugün maalaesef.
ecii . Canım listeyle ilgilenirmisin. Beni izne ayır.

kızlar bu hafta sadece eci var o zaman listede. haftaya kmler dahil oluyor peki. liste kişi saysı artsa bari biraz. mesela ben dahil oluyrm sanırm gecen perşembe girmiştim listeye çünkü

cok gecmis olsun

Gecmis olsun kaptanim hemen ilgileniyorum

**2. TAKIM 482. ETAP **

akrep33 ( 70,8 / / / ) izine ayrıldı
ecii ( 69,2 / / / % ) kilosu sabit
88prenses22 ( / / / )

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…