Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kaptanim bu sonuclari hangi başlığa taşıyacagim

Kaptanim bu sonuclari hangi başlığa taşıyacagim
Paylaşım alanına canım.
En son lisye paylaşımını alıntılayıp bizim. Takımı sırasına uyarak ekliyosun. Sonra başta ve sondaki qoute ları silip paylaşımını yapıyosun.

Paylaşım alanına canım.
En son lisye paylaşımını alıntılayıp bizim. Takımı sırasına uyarak ekliyosun. Sonra başta ve sondaki qoute ları silip paylaşımını yapıyosun.

Peki kaptanim. Ne kadar aramizda olamayacaksin cok üzüldüm gercekten insallah bi an once dönersin

o
geçmiş olsun canim
88prenses22 hadi canim sende gir bilgilerini.. gecen cumaki kilon ve bu cumaki kilonu gönder
hemen canim

**2. TAKIM 482. ETAP **

akrep33 ( 70,8 / / / ) izine ayrıldı
ecii ( 69,2 / / / % ) kilosu sabit
88prenses22 ( 90.6 / / / ) yeni üye başlangıç tarihi 25 ağustos 2016 başlangıç kilosu 91.8 hedef kilosu 75

2. TAKIM ORTALAMASI: %

**2. TAKIM 482. ETAP **

akrep33 ( 70,8 / / / ) izine ayrıldı
ecii ( 69,2 / / / % ) kilosu sabit
88prenses22 ( 90,6 / 89,2 /1, 4 / % 1, 55) yeni üye başlangıç tarihi 25 ağustos 2016 başlangıç kilosu 91,8 hedef kilosu 75

2. TAKIM ORTALAMASI: % 0, 775

Kaptanım çok geçmiş olsun ( dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım. bir an önce toparlanıp aramza dönersn insalalh

1 eylül canm

kızlar size bir sorum olacak. ben tlfndan tarayıcı üzernden girebiliyordum eskiden. ama şimdi girmeye kalktıgımda sifreyi giriyorum tekrar giriş sayfasına yönlendriyor şifre dogru olmasına ragmen. gercekten yanlş şifre giriyorum denemek için o zaman yanlış şifre diyor tamm da dgru şifreyi girincede giremiyorum siteye. ama aynı şifreyle pcden girebiliyorum. napsam ki

Merhaba Hanimlar

Sabah
beyaz peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
salatalik domates

Oglen
1 meybuz dondurma 60 kalori

Aksam
yogurt corbasi
1 pişi
salata

ara
3 dilim karpuz

simdi pilatesime basliycam
tatildeyim coluk cocuk kitap okuyamiyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…