Paylaşım alanına canım.Kaptanim bu sonuclari hangi başlığa taşıyacagim
Paylaşım alanına canım.
En son lisye paylaşımını alıntılayıp bizim. Takımı sırasına uyarak ekliyosun. Sonra başta ve sondaki qoute ları silip paylaşımını yapıyosun.
geçmiş olsun canimÜst üste şok diyet ve koşturmacalarla benim bağışıklık sistemi çökmüş kızlar. Bu hafta rahatsızlıkla testlerle tahlilllerle geçirdim. Üstüne bir de şehir dışındayım daha sonrası bi yurt dışı seminer görünüyor ufukta.
Tartılamadım bugün maalaesef.
ecii . Canım listeyle ilgilenirmisin. Beni izne ayır.
hemen canim88prenses22 hadi canim sende gir bilgilerini.. gecen cumaki kilon ve bu cumaki kilonu gönder
Kaptanım çok geçmiş olsunÜst üste şok diyet ve koşturmacalarla benim bağışıklık sistemi çökmüş kızlar. Bu hafta rahatsızlıkla testlerle tahlilllerle geçirdim. Üstüne bir de şehir dışındayım daha sonrası bi yurt dışı seminer görünüyor ufukta.
Üst üste şok diyet ve koşturmacalarla benim bağışıklık sistemi çökmüş kızlar. Bu hafta rahatsızlıkla testlerle tahlilllerle geçirdim. Üstüne bir de şehir dışındayım daha sonrası bi yurt dışı seminer görünüyor ufukta.
ooomarlaaa senin giris tarihin ne
Merhaba canım.ben kaptana çıktığımı yazmıştım.unutmuş sanırım söylemeyi.kolay gelsin size :))_nurbanu_ buralarda misin..bizimle misin.. listeye girmeye hak kazanmissin eger bildirim yaparsan
Aaa öyle mi canimm..neden ayrildin kiMerhaba canım.ben kaptana çıktığımı yazmıştım.unutmuş sanırım söylemeyi.kolay gelsin size :))
ooomarlaaa tatlim maalesef bilmiyorum yaa
1 eylülde mi girdin tatlim. Ewet ewt listeye girersin haftaya :)peki girdiğim tarihle haftaya listeye girebiliyor muyum tatlm
Bazı ozel sebeplerden dolayı burayı takip edemicem.:/Aaa öyle mi canimm..neden ayrildin ki
1 eylülde mi girdin tatlim. Ewet ewt listeye girersin haftaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?