Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı sabahlar kızlar bu hafta 4 yada 5 kişi oluyoruz galiba yarışmada biz birinci olalım bu hafta ne dersiniz sıkı çalışıp başarabiliriz bence :)) hazır bayram haftası zayıflayalım diyorum :) Nasıl teşvik edebiliriz birbirimizi ? Aklınıza neler geliyo? En az konuşan grup bizimkisi galiba atak yapalım inş :))

süper olur canim da inşallah basaririz bayram var çünkü

Iyi aksamlar kizlar

sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik semiz otu
beyaz peynir
6 zeytin

oglen
4 te bir simit
yarim bardak sekersiz limonata

aksam
1 bardak ayran
1 adet lahmacun

ara
meyve
4 te bir botuyunda haslanmis dari

oglen arada 1 lokum attim valla agzima

40 dakika pilates

t
iftar
2 köfte
2 kaşık yogurtlu makarna
az ekmek
karpuz

ara
puding

canım inanılmaz derecede bişeyler istiyor inşallah kendimi tutabilirim
tutarsin i
iftar
2 köfte
2 kaşık yogurtlu makarna
az ekmek
karpuz

ara
puding

canım inanılmaz derecede bişeyler istiyor inşallah kendimi tutabilirim
tutarsin insallah canm ya bendede durumlar karisik kayinvalidemlere geldik bayram vesileyisle evimdeki gibi kendim listeme uygun pisirip yiyemiyorum yapilan yemekten cokkk az olarak yiyip dengelemeye calissamda kaciyor ölcu gibime geliyor ki insallah oyle bir durum olmaz

haklısın canm bnde bazen diger gruplara göz atıyorum neler yapıyorlar diye. arada bazı tüyolar da alıyorum hem onlardan. ama gerçekten sohbet vs.. anlamında diğerlerine göre çok gerideyiz sanki. bu durum sizi nasıl etkiliyor bilmiyorum ama böyle olunca bnde bi isteksizlik oluyor. bakalm belki bu hafta liste olayından sonra daha farklı olur herşey.

kızlar bu arada bn bugünkü menümü paylaşmayaym gündüz neyse de akşam yemeğinde dısardaydm tam bir fiyasko oldu
bu aralar regl döneminden dolayı evde spor durumlarını aksattm. çok ağrılı geçiyor benim bu dönemlerim her ne kadar ilaç da kullansam önüne geçemiyorum bu ağrıların. bir de ben yarın köye gidiyorum kızlar r tlfnda sanırım çarşamba günü dönücem. o zamana kadar nete giremicem ne yazık ki orda internete sorun var çekmiyor. ama bi programım var telefonumda ona her gn yediklerimi not alıcam döndüğümde paylaşırım.

şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum. umarmm bu bayramı hepimiz kilo bakımından en ufak zararla atlatırız. görürüşürüz iyi bakın kndinize

Peki kaptanim. Ne kadar aramizda olamayacaksin cok üzüldüm gercekten insallah bi an once dönersin
Fırsat buldukça girerim canım ama düzenli tartılamam diye izne ayrıldım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah geçer gider.

Malesef canım az ekmekle birkaç lokma bişey yedim üzerine de az tatlı ama çok üzüldüm sonra
sen de kilo almazsın inş elineden geleni yapıyormuşsun zaten
beni de çok agrılı geçer spor yapamam çogunlukla
şimdiden iyi bayramlar canım

Merhaba kizlar

Sabah
1 diilim kepekli ekmek
domates salatalik yesillik
5 adet zeytin
2 catal yumurta tava

Ara
Leblebi

Aksam
Taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek

Ara
yarim adet serbetli tatli

30 dakika yuruyus
30 dakika pilates

Hayırlı akşamlar kızlar dün geç saatlere kadar çarşıdaydık. Bugünde oruç tuttuğum için dinlenme modundaydım giremedim malesef
Bugünkü menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Biraz meyve

İftar
1 porsiyon yumurtalı köfte
Ayran
1 kaşık tavuklu pilav

Gece
Lokum
1 dilim kek
Biraz kabak çekirdeği

Ay çok fena bayram için almışlar annemler kızlar Nasıl tutucam kendimi bayramda fikir verin lütfen (

ya haklisin bide akrabalar da ayri dert tatli matli yapan oldu mu yemeyince ayipliyorlar cok fenaaa diet yapana saygisi yok anlayisi yok cogunun bende tadiyorum ayip olmasin diye ama bitirmiyorum tabagimi cok tokum diyorum napim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…