- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
süper olur canim da inşallah basaririz bayram var çünküHayırlı sabahlar kızlar bu hafta 4 yada 5 kişi oluyoruz galiba yarışmada biz birinci olalım bu hafta ne dersiniz sıkı çalışıp başarabiliriz bence :)) hazır bayram haftası zayıflayalım diyorum :) Nasıl teşvik edebiliriz birbirimizi ? Aklınıza neler geliyo? En az konuşan grup bizimkisi galiba atak yapalım inş :))
Deneyelim bakalım nasıl olacak Bayram'da inş hepimiz dikkat ederiz biraz zor oluyo ama :) elimizden gelenin en iyisini yapalım inşsüper olur canim da inşallah basaririz bayram var çünkü
Ben emzirdigim icin yapamiyorum ama hazir bayramken size dukan diyetini öneririm.. bol bol protein :)Deneyelim bakalım nasıl olacak Bayram'da inş hepimiz dikkat ederiz biraz zor oluyo ama :) elimizden gelenin en iyisini yapalım inş
ben varım canimDeneyelim bakalım nasıl olacak Bayram'da inş hepimiz dikkat ederiz biraz zor oluyo ama :) elimizden gelenin en iyisini yapalım inş
ben dukani denedim çok zorlandim kilo vermemde şimdiki gibiydiBen emzirdigim icin yapamiyorum ama hazir bayramken size dukan diyetini öneririm.. bol bol protein :)
tutarsin iiftar
2 köfte
2 kaşık yogurtlu makarna
az ekmek
karpuz
ara
puding
canım inanılmaz derecede bişeyler istiyor inşallah kendimi tutabilirim
tutarsin insallah canm ya bendede durumlar karisik kayinvalidemlere geldik bayram vesileyisle evimdeki gibi kendim listeme uygun pisirip yiyemiyorum yapilan yemekten cokkk az olarak yiyip dengelemeye calissamda kaciyor ölcu gibime geliyor ki insallah oyle bir durum olmaziftar
2 köfte
2 kaşık yogurtlu makarna
az ekmek
karpuz
ara
puding
canım inanılmaz derecede bişeyler istiyor inşallah kendimi tutabilirim
Hayırlı sabahlar kızlar bu hafta 4 yada 5 kişi oluyoruz galiba yarışmada biz birinci olalım bu hafta ne dersiniz sıkı çalışıp başarabiliriz bence :)) hazır bayram haftası zayıflayalım diyorum :) Nasıl teşvik edebiliriz birbirimizi ? Aklınıza neler geliyo? En az konuşan grup bizimkisi galiba atak yapalım inş :))
Fırsat buldukça girerim canım ama düzenli tartılamam diye izne ayrıldım.Peki kaptanim. Ne kadar aramizda olamayacaksin cok üzüldüm gercekteninsallah bi an once dönersin
Malesef canım az ekmekle birkaç lokma bişey yedim üzerine de az tatlı ama çok üzüldüm sonrat
tutarsin i
tutarsin insallah canm ya bendede durumlar karisik kayinvalidemlere geldik bayram vesileyisle evimdeki gibi kendim listeme uygun pisirip yiyemiyorum yapilan yemekten cokkk az olarak yiyip dengelemeye calissamda kaciyor ölcu gibime geliyor ki insallah oyle bir durum olmaz
beni de çok agrılı geçer spor yapamam çogunluklakızlar bu arada bn bugünkü menümü paylaşmayaym gündüz neyse de akşam yemeğinde dısardaydm tam bir fiyasko oldu
bu aralar regl döneminden dolayı evde spor durumlarını aksattm. çok ağrılı geçiyor benim bu dönemlerim her ne kadar ilaç da kullansam önüne geçemiyorum bu ağrıların. bir de ben yarın köye gidiyorum kızlar r tlfnda sanırım çarşamba günü dönücem. o zamana kadar nete giremicem ne yazık ki orda internete sorun var çekmiyor. ama bi programım var telefonumda ona her gn yediklerimi not alıcam döndüğümde paylaşırım.
şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum. umarmm bu bayramı hepimiz kilo bakımından en ufak zararla atlatırız. görürüşürüz iyi bakın kndinize
ya haklisin bide akrabalar da ayri dert tatli matli yapan oldu mu yemeyince ayipliyorlar cok fenaaa diet yapana saygisi yok anlayisi yok cogununHayırlı akşamlar kızlar dün geç saatlere kadar çarşıdaydık. Bugünde oruç tuttuğum için dinlenme modundaydım giremedim malesef
Bugünkü menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Biraz meyve
İftar
1 porsiyon yumurtalı köfte
Ayran
1 kaşık tavuklu pilav
Gece
Lokum
1 dilim kek
Biraz kabak çekirdeği
Ay çok fena bayram için almışlar annemler kızlar Nasıl tutucam kendimi bayramda fikir verin lütfen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?