Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya haklisin bide akrabalar da ayri dert tatli matli yapan oldu mu yemeyince ayipliyorlar cok fenaaa diet yapana saygisi yok anlayisi yok cogunun bende tadiyorum ayip olmasin diye ama bitirmiyorum tabagimi cok tokum diyorum napim iste
Ay inşaAllah kilo almadan Bayramı atlatırız ondan sonra da eski düzenimize döneriz aslında bende dayanamadım bugün normalde 2 haftadır eskiye nazaran daha kuvvetliydi iradem ama bugün birazcık gevşedim tekrardan toparlanmam lazım çünkü buraya başladığımdan beri 5 kilodan fazla vermişim tekrar bozup başa sarmak istemiyorum ne yapıp ne edip tutucam inş kendimi bu sefer başarmam gerekiyor İnş

kızlar ben 2 tepsi tatlı yaptım asıl ben nasıl tutucam kendimi

iftar
kavurma
2 kaşık pilav
1 dlm ekmek
salata

ara
annemdeydim çok ısrar etti
pişmaniye
çikolata
1 parça da burma baklava

az önce de karpuz yedim ve oğlumun mısırından tırtıkladım
zaten dünden de 400 gr almışım

• Bende almişımdır kesin

Amaann ha canim bide bu hafta sen listeye katiliyosun.. sık dişini. . Ha gayret

Bende haşhaşlı ay çoreği ve baklava yaptim ama tutmaliyiz kendimizi.. zor olacak bu hafta ama koyvermeyelim

Amaann ha canim bide bu hafta sen listeye katiliyosun.. sık dişini. . Ha gayret
Evet inş Canım doğru söylüyorsun.
hadi kızlar pes etmek yok sabır azim kararlılık bu haftayı güzel geçirelim birbirimize destek olalım önümüze gelen yiyeceklerden minimum düzeyde yiyelim hem nefsimiz kalmasın hem de kilo almayalım inş

KAHVALTI
1 dilim kepekli ekmek
Sosis
Biraz bal

ÖĞLE
Dünden kalma köfte vardı yarım porsiyon

AKŞAM
Fırında et
Yarım lavaş
Salata
Ayran

Bide biraz bayram şekeri, çikolatası ve 1 dilimde baklava yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…