- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Ay inşaAllah kilo almadan Bayramı atlatırız ondan sonra da eski düzenimize döneriz aslında bende dayanamadım bugün normalde 2 haftadır eskiye nazaran daha kuvvetliydi iradem ama bugün birazcık gevşedim tekrardan toparlanmam lazım çünkü buraya başladığımdan beri 5 kilodan fazla vermişim tekrar bozup başa sarmak istemiyorum ne yapıp ne edip tutucam inş kendimi bu sefer başarmam gerekiyor İnşya haklisin bide akrabalar da ayri dert tatli matli yapan oldu mu yemeyince ayipliyorlar cok fenaaa diet yapana saygisi yok anlayisi yok cogununbende tadiyorum ayip olmasin diye ama bitirmiyorum tabagimi cok tokum diyorum napim iste
Bende almişımdır kesinkızlar ben 2 tepsi tatlı yaptım asıl ben nasıl tutucam kendimi
iftar
kavurma
2 kaşık pilav
1 dlm ekmek
salata
ara
annemdeydim çok ısrar etti
pişmaniye
çikolata
1 parça da burma baklava
az önce de karpuz yedim ve oğlumun mısırından tırtıkladım
zaten dünden de 400 gr almışım
Ay inşaAllah kilo almadan Bayramı atlatırız ondan sonra da eski düzenimize döneriz aslında bende dayanamadım bugün normalde 2 haftadır eskiye nazaran daha kuvvetliydi iradem ama bugün birazcık gevşedim tekrardan toparlanmam lazım çünkü buraya başladığımdan beri 5 kilodan fazla vermişim tekrar bozup başa sarmak istemiyorum ne yapıp ne edip tutucam inş kendimi bu sefer başarmam gerekiyor İnş
kızlar ben 2 tepsi tatlı yaptım asıl ben nasıl tutucam kendimi
iftar
kavurma
2 kaşık pilav
1 dlm ekmek
salata
ara
annemdeydim çok ısrar etti
pişmaniye
çikolata
1 parça da burma baklava
az önce de karpuz yedim ve oğlumun mısırından tırtıkladım
zaten dünden de 400 gr almışım
Evet inş Canım doğru söylüyorsun.Amaann ha canim bide bu hafta sen listeye katiliyosun.. sık dişini. . Ha gayret
inşallah canım elimden geleni yapıcam bakalımBende haşhaşlı ay çoreği ve baklava yaptim ama tutmaliyiz kendimizi.. zor olacak bu hafta ama koyvermeyelim
hah işte böyle motive et biziEvet inş Canım doğru söylüyorsun.
hadi kızlar pes etmek yok sabır azim kararlılık bu haftayı güzel geçirelim birbirimize destek olalım önümüze gelen yiyeceklerden minimum düzeyde yiyelim hem nefsimiz kalmasın hem de kilo almayalım inş
hah işte böyle motive et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?