Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım bence çok güzel yapmışsın bayram olmasına rağmen tebrikler :)
canim yaa sagol ölücem ama varya israr kiyamet insanlarla ugrasmaktan yıldım resmen ama sonuna kadar savaşıcam ve kayinvalidemlerde olmasina bayram olmasina ragmen cekilip bir odaya aciyorum muzigimi her aksam 40 dakika pilatesimi yapiyorum burda tarti yok cok meraktayim ins. almamisimdir ya

KAHVALTI
1 dilim kepekli ekmek
Sosis
Biraz bal

ÖĞLE
Dünden kalma köfte vardı yarım porsiyon

AKŞAM
Fırında et
Yarım lavaş
Salata
Ayran

Bide biraz bayram şekeri, çikolatası ve 1 dilimde baklava yedim
menuleri bi biz yazmisiz zereno :)
ama sen de iyisin savaşmaya devam tutucaz kendimizi valla bak aksamin 10 unda gittiler kornet aldilar yemin ediyorum cocuklar dahil tam 9 kisi karsimda yedi ama ben YEMEDİMMMM cok buyuk sinavlardan geciyorum sormayin :))))

Ayyy Canım benim sabret kazanan sen olacaksın ahh ahh bilmez miyim diyet yaparken şapur şupur abur cubur yiyenleri resmen eziyet gibi ama ne yapalım çıktık bu yola inş sağlıkla zayıflamadan dönmek yok hele benim yolum çok uzun ve gerçekten nefsimle mücadele içindeyim inş başarırız ya o kadar çok istiyorum tabi sağlıkla sıhhatle olsun inş ya bu aralar sporum bayağı aksadı Leslie mi ne varmış abla çok tavsiye ediyo bende ona başlayayım diyorum

aynen canim saglikla kalici olatak verelim imsallah.Leslie neymis ya ben duymadim hic

Sabah
2 dilim kepekli ekmek ici kasarli tost
5 zeytin
yesillik domates salatalik biber

Ara
leblebi

Aksam
Et haslama
1 kase corba
Salata

Ara
Meyve

Bugun 3 tane bayram cikolatasi yedimmm

Spor yapamadim gelen giden cok yoruldum ya

kızlar slm ben geldim. şimdi girdim eve uyumadan önce menülerimi paylaşaym dedm ama sizler kadar iradeli olamadm
pazar sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, sekersiz çay
akşam: 1 dilim ekmek, 4 yemek kaşığı nohut yemeği, 3 yemek kaşığı mantı

p.tesi sabah: şekersiz kahve
akşam: 1 dilim ekmek, 1 yemek kaşığı bamya,3 yemek kaşığı kavurma, 4 yemek kaşığı pilav ( saat 5 - 5,30 gbiydi. bi daha su haricinde birşey sürmedm ağzıma)

salı sabah: şekersiz kahve
akşam: yarım kase çorba, 2 yemek kaşığı taze fasülye, 2 yemek kaşığı kavurma, 4 yemek kaşığı mantı.( saat 4,30 gbi yedim yine aynı şekilde hiç birşey yemedm sonrasında su içtim bol bol)

kızlar spor yok maalesef. evde aile olarak kalabalıktık her odada bi insan olunca en az yapamadm. suyu çok fazla tüketmeye çalıştm hatta yanımda tatlı vs.. yediklerinde susamamış olmama rağmen yinede gttm su içtim ama sayamadm tahminen ne kdr içtiğimi.

2 gündür gruptan ses yok ya
Neyse bayram bitti inş aktif olalım bundan sonra
Bugünkü menüm arkadaşlar
Sabah kalkınca
1 şekersiz Türk kahvesi
Yarım litre su

KAHVALTI
1 dilim ekmek
Yumurta salatası
şekersiz çay
Yeşilçay

ARA
2 bayram şekeri

İKİNDİ
Biraz kuru pasta yedim Malesef

AKŞAM
Yarım porsiyon tavuk dürüm
Biraz çikolata

Tam istediğim gibi olmadı ya Kaçamaklar filan var hep inş bu haftamız güzel olsun

**2. TAKIM 483. ETAP **

ecii ( 69,2 / / / % )
88prenses22 ( 89,2 / / / % )
Zereno ( / / /% ) yeni üye başlangıç tarihi 28 ağustos 2016 başlangıç kilosu 120,7 hedef kilosu 60

uykusuzpink ( / / / % ) yeni üye başlangıç tarihi 29 ağustos 2016 başlangıç kilosu.... hedef kilosu....
ooomarlaaa ( / / / % ) yeni üye başlangıç tarihi 1 eylül 2016 başlangıç kilosu.... hedef kilosu....

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Kizlar bilgilerinizi bi kontrol edin yanlışlık olmasin. Bide eksik bilgileri doldurun lütfen

Sabah
ceyrek simit
domates salatalik biber
peynir
5 zeytin

Ara
Leblebi

Aksam
Izgara kofte
Salata

Ara
Ufak salkim uzum

Spor olarak aksam yarim saat dans ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…