Canım bence çok güzel yapmışsın bayram olmasına rağmen tebrikler :)Merhaba Kizlar
Sabah
1 filim kepekli ekmek
7 zeytin
domates
peynir
oglen
kavurma
yesillik domates vb.
1 ayran
Aksam
kavurma
domates yesillik vb.
yarim bardak kola
Ara
yarim adet saray tatlisi
canim yaa sagol ölücem ama varya israr kiyamet insanlarla ugrasmaktan yıldım resmen ama sonuna kadar savaşıcam ve kayinvalidemlerde olmasina bayram olmasina ragmen cekilip bir odaya aciyorum muzigimi her aksam 40 dakika pilatesimi yapiyorum burda tarti yok cok meraktayim ins. almamisimdir yaCanım bence çok güzel yapmışsın bayram olmasına rağmen tebrikler :)
menuleri bi biz yazmisiz zereno :)KAHVALTI
1 dilim kepekli ekmek
Sosis
Biraz bal
ÖĞLE
Dünden kalma köfte vardı yarım porsiyon
AKŞAM
Fırında et
Yarım lavaş
Salata
Ayran
Bide biraz bayram şekeri, çikolatası ve 1 dilimde baklava yedim
canim yaa sagol ölücem ama varya israr kiyamet insanlarla ugrasmaktan yıldım resmen ama sonuna kadar savaşıcam ve kayinvalidemlerde olmasina bayram olmasina ragmen cekilip bir odaya aciyorum muzigimi her aksam 40 dakika pilatesimi yapiyorum gezmelerden gelince gecenin 12 si 1 i de olsa. burda tarti yok cok meraktayim ins. almamisimdir ya
Ayyy Canım benim sabret kazanan sen olacaksın ahh ahh bilmez miyim diyet yaparken şapur şupur abur cubur yiyenleri resmen eziyet gibi ama ne yapalım çıktık bu yola inş sağlıkla zayıflamadan dönmek yok hele benim yolum çok uzun ve gerçekten nefsimle mücadele içindeyim inş başarırız ya o kadar çok istiyorum tabi sağlıkla sıhhatle olsun inş ya bu aralar sporum bayağı aksadı Leslie mi ne varmış abla çok tavsiye ediyo bende ona başlayayım diyorummenuleri bi biz yazmisiz zereno :)
ama sen de iyisin savaşmaya devam tutucaz kendimizi valla bak aksamin 10 unda gittiler kornet aldilar yemin ediyorum cocuklar dahil tam 9 kisi karsimda yedi ama ben YEMEDİMMMM cok buyuk sinavlardan geciyorum sormayin :))))
aynen canim saglikla kalici olatak verelim imsallah.Leslie neymis ya ben duymadim hicAyyy Canım benim sabret kazanan sen olacaksın ahh ahh bilmez miyim diyet yaparken şapur şupur abur cubur yiyenleri resmen eziyet gibi ama ne yapalım çıktık bu yola inş sağlıkla zayıflamadan dönmek yok hele benim yolum çok uzun ve gerçekten nefsimle mücadele içindeyim inş başarırız ya o kadar çok istiyorum tabi sağlıkla sıhhatle olsun inş ya bu aralar sporum bayağı aksadı Leslie mi ne varmış abla çok tavsiye ediyo bende ona başlayayım diyorum
İnş Canım :) İnternette videoları var 3 mil 5 mil ismini yanlış yazmış olabilirim ama çok iyi diyorlaraynen canim saglikla kalici olatak verelim imsallah.Leslie neymis ya ben duymadim hic
internetten baktim simdi bide zipzip funny zump lar falan gibi onlar da gundemde baya.İnş Canım :) İnternette videoları var 3 mil 5 mil ismini yanlış yazmış olabilirim ama çok iyi diyorlar
baslangic tatihimdeki kilom 83 hedef kilom 70Kizlar bilgilerinizi bi kontrol edin yanlışlık olmasin. Bide eksik bilgileri doldurun lütfen
Tebrikler canim gecen cuma kactin?Kizlar 81 kilo ciktim 2 kilo vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?