- 20 Mart 2016
- 316
- 474
- 18
Canım çok tebrik ederim bravo :))Kizlar 81 kilo ciktim 2 kilo vermisim
Hedef degistiriliyor mu sonradan bilmiyorum canim yaBaşlangıç kilom 120,7 hedef kilom şimdilik 99 ama gerçek hedefim 65 hangisini demen lazım sonra hedefi değiştirebiliyor muyuz? Diğer bilgilerimde doğru canım
canim benim malesef bazen vucuttaki su kayiplari yalanci kilo verimi olarak yansiyormus ama siki ve disiplinli yapmadiktan sonra verilmiyo ben cok denedimAyyy sinirim bozulduuudikkat etmeme rağmen kilo almışım geçen hafta 115,8 dim bu hafta 117,2 çıktım bu nedir yaa işte ben böyleyim kızlar çabuk verip çok çabukta alıyorum hemen sporda yapmadım o yüzden yaptıgım kaçamaklar kilo olarak kaldı üstüme moraller sıfır gene
birde ogun atlamamak gerekiyor metabolizmamizin hizlanmasi icin yemek saatlerini kacirmamaliyiz atlamamaliyiz cok bol su icmeliyiz.ogun atlayinca saniyoruzki acikmadik yemiyoruz ama sonraki ogunde vucut onu depo yapiyormus verecegimize aliyoruz bilmesekteAyyy sinirim bozulduuudikkat etmeme rağmen kilo almışım geçen hafta 115,8 dim bu hafta 117,2 çıktım bu nedir yaa işte ben böyleyim kızlar çabuk verip çok çabukta alıyorum hemen sporda yapmadım o yüzden yaptıgım kaçamaklar kilo olarak kaldı üstüme moraller sıfır gene
Hehe çok sevindim yaaaKizlarrr bu haftanim bayram haftasi dolayisiyla bildirim yapilmiyomuş :)))
Doğru diyosun canım tavsiyelerin için çok teşekkürler artık çok daha dikkat edicem öğünlerimin saatlerine yediklerime biraz kalori hesabınıda öğrenmem lazım inş bu hafta hiç kaçamak yapmamam lazım hazır bildirim de yapılmıyorken kendimi biraz daha zorlayayım inşcanim benim malesef bazen vucuttaki su kayiplari yalanci kilo verimi olarak yansiyormus ama siki ve disiplinli yapmadiktan sonra verilmiyo ben cok denedimvucudunun o saglikli beslenme temposuna ayak uydurmadan hic kacirmalar olmamasi gerekiyo vucut alisinca sonra kacirsanda almiyorsun sonraki gunlerde dengeli beslenip duzenliyorsun kendini
Ben de ona bakıcaktım canım. Eğer bildirim yapılsaydıKizlarrr bu haftanim bayram haftasi olmasi dolayisiyla bildirim yapilmiyomuş :)))
Ekmeği sabah yiyip diğer öğünlerde yemeyebilirsin canım. Akşam öğünlerine ve sonrasına dikkat et.. Bize kilo yapan bol yenen akşam öğünleri ve sonrası yapılan atıştırmalıklar.Doğru diyosun canım tavsiyelerin için çok teşekkürler artık çok daha dikkat edicem öğünlerimin saatlerine yediklerime biraz kalori hesabınıda öğrenmem lazım inş bu hafta hiç kaçamak yapmamam lazım hazır bildirim de yapılmıyorken kendimi biraz daha zorlayayım inş
bide bişey sorucam ben bu sabah kilo aldım diye ekmek yemedim sizce bu doğru yoksa ne olursa olsun klasik diyetime uymalı mıyım?
Ben de sevindim, seni takıma alamamak üzerdi beni..Hehe çok sevindim yaaa
Aaa bilmiyodum ben o kuralı. Daha ögrenmem gereken cok sey var galibaBen de ona bakıcaktım canım. Eğer bildirim yapılsaydıZereno yu bu hafta alamazdık.. Yeni üye kilo alarak takıma giremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?