Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ellssa nasil oldun kaptanim sağlığın nasil
Elhamdülillah daha iyiyim canım. Güzel bi tatil oldu bana.. Tedaviye cevap verdi vücudum, en güzeli buydu. Stres kaynaklı olunca, stres kaynağını da çözünce sonuç süper oldu.
Hayatta kimseyi dünyamızın merkezi haline getirmemeli, hiç bi sorunu da ondan başka sorun yokmuş gibi gereksiz büyütüp sahiplenmemeliyiz..
Hayatı akışına bırakmak lazım, zira kendimizi harap etsek de etmesek de çözülmez denen tüm sorunlar öyle güzel halloluyorki, kazasız atlatmaksa işin sırrı oluyor.

Kitap gibi konuşmuşsun gerckten her kelimesine katiliyorum

Bu listeye göre bayramı kazasız atlatan ooomarlaaa ve uykusuzpink . Tebrikler kızlar..
ecii ve Zereno siz de haftaya bu artıları yok edin kızlar..
Haftaya hep birlikte asılıp takımı birinci yapalım.

Sende dahilsin demi canm haftaya listeye
Dahil olsammı dışarda mı kalsam bilmiyorumki canım..
Yılbaşına kadar zayıflama yarışına girdik 5 arkadaşla. Hangimiz daha çok kilo verirse, diğerleri ona hediye alacak.
Başarabilirmiyim bilmiyorum ama yılbaşına kadar tartılmayayı diyorum. Tabi ne kadar faydalı olur yine fikrim yok.
Ayy imdat yardım.
Kafamda deli sorular

Sagligin herseyden önemli kendini en iyi taniyan sensin nihayetinde.. cok fazla zorlamadan ve şok diyetler yapmadan dahil olman en iyisi gibi sanki....yavaş yavaş ve emin adimlarla bu kilolardan kurtulacaz insallah

Sagligin herseyden önemli kendini en iyi taniyan sensin nihayetinde.. cok fazla zorlamadan ve şok diyetler yapmadan dahil olman en iyisi gibi sanki....yavaş yavaş ve emin adimlarla bu kilolardan kurtulacaz insallah
İnşallah canım. Kurtulalım bencede.

Kaptanım çok teşekkürler bende ki şansa bak 2 haftada 5 kilo ver tam takıma katılma günü kilo al neyse ki bu hafta iptal oldu çok şükür tavsiyelerini dinleyeceğim inş bugün akşam yemeğine kadar çok zorlandım ama yinede kendimi tutmayı başardım hayırlısıyla bende 1 ocaka kadar 100ün altına düşmeyi istiyorum inş başarırım

Bu arada çok geçmiş olsun kaptanım, her şeyin yoluna girmesine sevindim :) kaptanım inş sende katılırsın çünkü sen olunca sanki daha disiplinli oluyorum :))

Evet herkese tekrar iyi akşamlar.Bugün akşama kadar gerçekten çok zorlandım.Ama tuttum kendimi çok şükür. Ayrıca spora da tekrar başladım iyi geldi.

KAHVALTI
Yumurta salatası
şekersiz çay
2 dilim peynir

ARA
1 avuç leblebi

AKŞAM
1 tabak etli bamya
5 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
2 bardak ayran
1 salkım üzüm
1 minik parça kavun

2lt su şimdilik gece yeşil çay ve siyah çay içerim inş

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates
1 dlm tb ekmek
Yarım kk peynir
Cok az tereyağ bal

Ara
Sütlü kahve

Öğle
Çorba
Yarım porsiyon pilav
3 minik köfte

Akşam
Çorba
1 kaşık bulgur pilavı
Et haşlama

Afiyet olsun canm

Başarırsın canım yeterki iste.

Bu arada çok geçmiş olsun kaptanım, her şeyin yoluna girmesine sevindim :) kaptanım inş sende katılırsın çünkü sen olunca sanki daha disiplinli oluyorum :))

Hadi ben de menü yazayım

Sabah
Ciğer kavurma
Soğan
Domates
Ekmek
Süs biberi
Çay

Akşam
Çeyrek porsiyon ciğer
1 lokmalık pide
Süs biberi
Domates
1 kase yoğurt

Bu aralar çok içiyorum suyu. Sanırım 3 litreyi geçiyodur.

Iyi aksamlar kizlar

Sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates biber
6 zeytin
1 adet bildircin yumurtasi

Oglen
sade yagsiz makarna
domates
yarim kase yogurt

Ara
Leblebi

Aksam
firinda tavuk yarim porsiyon
2 yemek kasigi pirinc pilavi

1 ufak kurabiye
2 top dondurma

Herkese Hayırlı akşamlar.Bugün akşam yemeğimi erken yedim erkenden de listemi paylaşayım ki akşam bişey yemiyim :)
SABAH=1 şekersiz Türk kahvesi - 2 bardak su

KAHVALTI
Menemen
1 dilim kavun

ARA
Yarım dilim billuriye

AKŞAM
1 lahmacun
1 ayran
1 baklavanın sadece üstü ( misafirlikteydik zorladılar bende çok çaktırmak istemedim yabancı filanda vardı )

Akşam Yeşilçay içerim suyu da 2 litreye tamamlarım inş :)

Ben bugün ne yedim

Sabah
Yok

Öğle
Yarım porsiyon ciğer
Yarım kase yoğurt
Ekmek

Akşam
Patlıcan kebabı
Lavaş
3 bardak ayran

Şimdi çayımı içiyorum

Akşamı da 5.30 civarı yedim

Bol su içmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…