Düşünsene yeni üyeyi alma şartını, 15 gün denemeyi bize kilo vermeyi ne kadar istediğini, azmini ispatlaması için veriyoruz.. Kilo alan biri azimli olduğunu nasıl gösterebilirAaa bilmiyodum ben o kuralı. Daha ögrenmem gereken cok sey var galiba
Elhamdülillah daha iyiyim canım. Güzel bi tatil oldu bana.. Tedaviye cevap verdi vücudum, en güzeli buydu. Stres kaynaklı olunca, stres kaynağını da çözünce sonuç süper oldu.Ellssa nasil oldun kaptanim sağlığın nasil
Kitap gibi konuşmuşsun gerckten her kelimesine katiliyorumElhamdülillah daha iyiyim canım. Güzel bi tatil oldu bana.. Tedaviye cevap verdi vücudum, en güzeli buydu. Stres kaynaklı olunca, stres kaynağını da çözünce sonuç süper oldu.
Hayatta kimseyi dünyamızın merkezi haline getirmemeli, hiç bi sorunu da ondan başka sorun yokmuş gibi gereksiz büyütüp sahiplenmemeliyiz..
Hayatı akışına bırakmak lazım, zira kendimizi harap etsek de etmesek de çözülmez denen tüm sorunlar öyle güzel halloluyorki, kazasız atlatmaksa işin sırrı oluyor.
Bu listeye göre bayramı kazasız atlatan***2.TAKIM 483.ETAP***
ecii ( 69,2/69, 6/+0, 4/%-0, 58 )
88prenses22 ( 89,2 / / / % )
Zereno ( 115, 8/117, 2 /+1, 4/%-1, 21 ) yeni üye başlangıç tarihi 28 ağustos 2016 başlangıç kilosu 120,7 hedef kilosu 65
uykusuzpink (82, 2 /81 /1, 2 / %1, 46 ) yeni üye başlangıç tarihi 29 ağustos 2016 başlangıç kilosu 83 hedef kilosu 70
ooomarlaaa ( 70, 2/69, 6/0, 6 /%0, 85 ) yeni üye başlangıç tarihi 1 eylül 2016 başlangıç kilosu 71, 5 hedef kilosu 62
2.TAKIM ORTALAMASI: %
Sende dahilsin demi canm haftaya listeyeBu listeye göre bayramı kazasız atlatanooomarlaaa ve uykusuzpink . Tebrikler kızlar..
ecii ve Zereno siz de haftaya bu artıları yok edin kızlar..
Haftaya hep birlikte asılıp takımı birinci yapalım.
Dahil olsammı dışarda mı kalsam bilmiyorumki canım..Sende dahilsin demi canm haftaya listeye
Dahil olsammı dışarda mı kalsam bilmiyorumki canım..
Yılbaşına kadar zayıflama yarışına girdik 5 arkadaşla. Hangimiz daha çok kilo verirse, diğerleri ona hediye alacak.
Başarabilirmiyim bilmiyorum ama yılbaşına kadar tartılmayayı diyorum. Tabi ne kadar faydalı olur yine fikrim yok.
Ayy imdat yardım.
Kafamda deli sorular
İnşallah canım. Kurtulalım bencede.Sagligin herseyden önemli kendini en iyi taniyan sensin nihayetinde.. cok fazla zorlamadan ve şok diyetler yapmadan dahil olman en iyisi gibi sanki....yavaş yavaş ve emin adimlarla bu kilolardan kurtulacaz insallah
Kaptanım çok teşekkürler bende ki şansa bak 2 haftada 5 kilo ver tam takıma katılma günü kilo al neyse ki bu hafta iptal oldu çok şükür tavsiyelerini dinleyeceğim inş bugün akşam yemeğine kadar çok zorlandım ama yinede kendimi tutmayı başardım hayırlısıyla bende 1 ocaka kadar 100ün altına düşmeyi istiyorum inş başarırımBu listeye göre bayramı kazasız atlatanooomarlaaa ve uykusuzpink . Tebrikler kızlar..
ecii ve Zereno siz de haftaya bu artıları yok edin kızlar..
Haftaya hep birlikte asılıp takımı birinci yapalım.
Bu arada çok geçmiş olsun kaptanım, her şeyin yoluna girmesine sevindim :) kaptanım inş sende katılırsın çünkü sen olunca sanki daha disiplinli oluyorum :))Elhamdülillah daha iyiyim canım. Güzel bi tatil oldu bana.. Tedaviye cevap verdi vücudum, en güzeli buydu. Stres kaynaklı olunca, stres kaynağını da çözünce sonuç süper oldu.
Hayatta kimseyi dünyamızın merkezi haline getirmemeli, hiç bi sorunu da ondan başka sorun yokmuş gibi gereksiz büyütüp sahiplenmemeliyiz..
Hayatı akışına bırakmak lazım, zira kendimizi harap etsek de etmesek de çözülmez denen tüm sorunlar öyle güzel halloluyorki, kazasız atlatmaksa işin sırrı oluyor.
Evet herkese tekrar iyi akşamlar.Bugün akşama kadar gerçekten çok zorlandım.Ama tuttum kendimi çok şükür. Ayrıca spora da tekrar başladım iyi geldi.
KAHVALTI
Yumurta salatası
şekersiz çay
2 dilim peynir
ARA
1 avuç leblebi
AKŞAM
1 tabak etli bamya
5 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
2 bardak ayran
1 salkım üzüm
1 minik parça kavun
2lt su şimdilik gece yeşil çay ve siyah çay içerim inş
Saol Canım sanada afiyet olsun menünde gayet güzel :)Afiyet olsun canm
Başarırsın canım yeterki iste.Kaptanım çok teşekkürler bende ki şansa bak 2 haftada 5 kilo ver tam takıma katılma günü kilo al neyse ki bu hafta iptal oldu çok şükür tavsiyelerini dinleyeceğim inş bugün akşam yemeğine kadar çok zorlandım ama yinede kendimi tutmayı başardım hayırlısıyla bende 1 ocaka kadar 100ün altına düşmeyi istiyorum inş başarırım
Bu arada çok geçmiş olsun kaptanım, her şeyin yoluna girmesine sevindim :) kaptanım inş sende katılırsın çünkü sen olunca sanki daha disiplinli oluyorum :))
gecmis olsun :)Hadi ben de menü yazayım
Sabah
Ciğer kavurma
Soğan
Domates
Ekmek
Süs biberi
Çay
Akşam
Çeyrek porsiyon ciğer
1 lokmalık pide
Süs biberi
Domates
1 kase yoğurt
Bu aralar çok içiyorum suyu. Sanırım 3 litreyi geçiyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?