Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iyi aksamlar kizlar

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
domates salatalik
6 zeytin

Oglen
mevsim salata

Ara
Leblebi

Aksam
4 adet kofte
bol salata

Ara
2 ucgen dilim karpuz

bugün o kadar berbat bir gündü ki bnim için bunu okumak çok iyi geldi

inşallah canım. tşkler

16 yaşındayım 61 kiloyum ve 52 olmak istiyorum. Bunun sizinle daha kolay olacgini düşündüm.

hoşgeldin canm aramıza.

2 gün yapmadığım menü paylaşımlarım yoktu çok özür dilerim kızlar evde değildim. cep telefonumdan da siteye girişi hala sağlayamıyorum. dgru şifreyi giriyorum ama giriş olmuyor aynı şifreyle bilgisayardan girmeyi deniyorum o zaman oluyor. nasıl yapıcam da dzelticem bunu bilemedm. evde olmadgm zamanlar çok kötü oluyor giremiyorm. ben girip menü yazamadıkca da size ayıp ettiğimi düşünüyorm

kahvaltıdan yarım saat önce yarım limon suyunu ılık suyla karıştırıp içtim.

sabah
domates
1 yumurta
2 dilm peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim ekmek

ara
nescafa 3ü1 arada ( şekersz yoktu)

akşam
3 yemek kaşığı yoğurtlu biber

ara
sade türk kahvesi

su 2litre

Canim kalorili seyleri sabah yiyip aksama hafif seyler birakarak dogru bi harekette bulunmuşsun :)

İddialı bi menü olmuş tatlim tebrikler :)

Canim su an bayrama denk geldi ya ondan ekstra bi sesizlik var bi de tecrübeli arkadaslarimiz su an izinde onlar da dönünce hareketlenir merak etme :)
Çok izinli var mı grupta? Ne zaman gelirler acaba ? İnş şöyle bir hareketlenelim kendimize gelelim :)

Canım tarayıcını değiştirip denesen tekrar umarım düzelir bu sefer

Canım senin menünde gayet hafif olmuş şu yoğurtlu biberin tarifini alabilirim

Ay çok teşekkür ederim canım bunları duydukça daha da hevesleniyorum :) önce Bi 10 kiloyu atsaydım hayırlısıyla psikolojik olarak daha rahatlıycam gibi geliyor
bence sen ilk hedefin olan 99 a cabuk dusersin gibime geliyor benim su ve vucut odeminden ilk etapta hizlica kurtulursun gibi oyle duyumluyorum bende etrafimdan ben simdiye kadar 9 kilo verdim duzenli yeme calismalarima basladigimdan beri yani.bundan sonrasi zorluycak gibi ya sanki asil dietime simdi baslamaliymisim gibi ama bu aralar canim cekiyor herseyden adet olucam yakindir

İnş canım ya şimdilik dikkat ettiğim sürece her gün Bi miktar gidiyo inş hedefime ulaşsam o kadar sevinicem ki bu kilodan çıkalı en az 4-5 sene oldu Canım aslında bu aralar İsveç diyeti tarzı şeylere bakıyorum şimdi için değil ama kilo verme durunca yapılabilir gibi sanki Bi araştırıp deneyebilirsin kilo vermen tam durunca tabi sağlıklıysa.9 kilo bencede çok iyi maşallah zaten hedefine az var verip kurtulacaksın inş :))

bu ara spor da yapamiyorum taşınma islerim var gerci yoruluyorum egzersiz gibi oluyoda iste napican :) ben de iste doktorum nasil soylerse o sekilde uymaya calisiyorum ins. hepimiz hedefledigimiz kilomuza ulasirizda kafamizdaki su sorundan kurtuluruz ya

İddialı bi menü olmuş tatlim tebrikler :)

teşekkür ederim canım :)

Canım tarayıcını değiştirip denesen tekrar umarım düzelir bu sefer

aa oldu vallahi :) ben aynı tarayıcıdan deneyip duruyordm kaç defa ön belleğini temizledm neler neler yaptm olmadı şimdi oldu şükür teşekkürler tatlm :)

Canım senin menünde gayet hafif olmuş şu yoğurtlu biberin tarifini alabilirim

canm bayramda köyden gelirken bahceden taze biberler toplamıştık hem yeşil hem kırmızı küçük biberlerden onları doğrayıp hafif yağda kavurdum. soguduktan sonra da yoğurtla karıstm. o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…