- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
tatlım normalde ben diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum her öğün 1.5 dlm tam bugday ekmeğim var .2 gündür kendimi biraz sıktımmaşallah canm ne güzl sabahları ekmekleri az yiyebiliyorsun sen. keşke bende bi azaltabilsem :/
ne kadar yiyorsun ki sabahsağolasn canım inşallah. bi şu sabahları ekmekleri azaltamıyorum boğazımı tutup bir de onu yapsam daha iyi olcak sanki.
sağol tatlım
insan giremeyince aklı da kalıyor
inş veririz cumaya kadar
şuan canım inanılmaz derecede yiyecek istiyor çok nadir böyle olurum
afiyet olsun canımSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin
Yarım kk peynir
Öğle
Kabak yemeği
Bulgur pilavı
Akşam
Pizza
Kola
ne kadar yiyorsun ki sabah
gün boyu 6 dlm e kadar diyetisyenler normal kabul ediyor
bugün tutabilirsem yemezsem gayet başarılı bulacağım kendimio durum bende de oluyor bazen. eskiden olsa açar buzdolabını atıştırırdm birşeyler. ama şimdi aklm yemege gtti mi su içiyorum 2 bardak sonra açıyorum buzdolabını aklıma geliyor tut kızm kndını diyorum kapatıyorum en ufak birşey almadan :) bi zaman sonra unutuyorm o aclık hissini.
2 dlm gayet ideal .3 yesen bile akşam karbonhidrat almazsan dengelersin hiç yememezlik yapma2 hatta bazen 3 ü buluyor. ama sofradan kalktığımda çok kızıyrm kndime. öyle zamanlarda da akşam ekmeği az tutuyorm yada hiç yemiyorm.
İnş cnm yaa bende bikaç gündür hep aç yatıyorum sabredicez ne yapalım bozmamaya çalış cuma günü karşılığını alırız inş :)sağol tatlım
insan giremeyince aklı da kalıyor
inş veririz cumaya kadar
şuan canım inanılmaz derecede yiyecek istiyor çok nadir böyle olurum
Bence çok fazla ekmek yemiyorsun o kadar sorun yapma ama kendimden farkettim azalttıkça Bi süre sonra Canın ekmek yemek istemiyo sanki maşallah diyeyim kendime ben ki çok fazla ekmek düşkünü Bi insanım kepekli yiyince zaten çok yemiyorsun ama şu sıcak pideler yok mu o biraz zorluyo sadecesağolasn canım inşallah. bi şu sabahları ekmekleri azaltamıyorum boğazımı tutup bir de onu yapsam daha iyi olcak sanki.
Gayet iyi canım çikolatada nazarlığı olsun :)Merhaba Kizlar
Sabah
Yarim adet zeytinli pogaca
Oglen
Sebzeli yumurta
2 yemek kasik bulgur pilavi
salata
cacik
Ara
Leblebi
Aksam
yarim porsiyon nohut yemegi
Salata
Ara
3 ucgen dilim karpuz
turk kahvesi yanina draje cikolata kacirdim bugun kizlar ya
Canım gün gün saymaya başladım artıkKizlar menülerinize baktim da bemce iyi gidiyosunuz şu son 3 günde biraz daha sıkalım kendimizi
Ben bi ara diyete başlamadan önce cidden cok fazla kaçırıyordum yemek isini. Diyetle birlikte yarı yarıya azalttm ilk haftadan daha. Bi kac gun gectikten sonra fark ettim ki ben aslında o kadarıyla da doyabiliyormusum eskisi kadar fazla yememe gerek yokmus. Ekmeğide azaltmıstm ama bi kac gündür ailece kötü bi dönemden geçiyoruz bazen yemesem bile acıkmısm gbi gelmiyor. Yedim mi de masallahm var yani. Ne biliym o yedigim zamanlarda da acaba fazla mı kacırıyorum diye üzülüyordum. Neyseki normalmis o zaman :)Bence çok fazla ekmek yemiyorsun o kadar sorun yapma ama kendimden farkettim azalttıkça Bi süre sonra Canın ekmek yemek istemiyo sanki maşallah diyeyim kendime ben ki çok fazla ekmek düşkünü Bi insanım kepekli yiyince zaten çok yemiyorsun ama şu sıcak pideler yok mu o biraz zorluyo sadece
Kizlar menülerinize baktim da bemce iyi gidiyosunuz şu son 3 günde biraz daha sıkalım kendimizi
Pizza kola olmuş mu senceSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin
Yarım kk peynir
Öğle
Kabak yemeği
Bulgur pilavı
Akşam
Pizza
Kola
Canim sonuç yüzdesi 2 ye bölünecek 2 etabı kapsadığı icin.. yani 2 hafta önceki kilo soylenecekCanım aslında ben şeyi kastettim bu hafta bildirim yapılmadı ama kilomuzu söyledik ya onu mu yazıcaz yoksa bir önceki bildirimi mi? İnş anlatabilmişimdir biraz karışık yazdım ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?