Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağol tatlım
insan giremeyince aklı da kalıyor
inş veririz cumaya kadar
şuan canım inanılmaz derecede yiyecek istiyor çok nadir böyle olurum

o durum bende de oluyor bazen. eskiden olsa açar buzdolabını atıştırırdm birşeyler. ama şimdi aklm yemege gtti mi su içiyorum 2 bardak sonra açıyorum buzdolabını aklıma geliyor tut kızm kndını diyorum kapatıyorum en ufak birşey almadan :) bi zaman sonra unutuyorm o aclık hissini.

bugün tutabilirsem yemezsem gayet başarılı bulacağım kendimi

sağol tatlım
insan giremeyince aklı da kalıyor
inş veririz cumaya kadar
şuan canım inanılmaz derecede yiyecek istiyor çok nadir böyle olurum
İnş cnm yaa bende bikaç gündür hep aç yatıyorum sabredicez ne yapalım bozmamaya çalış cuma günü karşılığını alırız inş :)

sağolasn canım inşallah. bi şu sabahları ekmekleri azaltamıyorum boğazımı tutup bir de onu yapsam daha iyi olcak sanki.
Bence çok fazla ekmek yemiyorsun o kadar sorun yapma ama kendimden farkettim azalttıkça Bi süre sonra Canın ekmek yemek istemiyo sanki maşallah diyeyim kendime ben ki çok fazla ekmek düşkünü Bi insanım kepekli yiyince zaten çok yemiyorsun ama şu sıcak pideler yok mu o biraz zorluyo sadece

Merhaba Kizlar

Sabah
Yarim adet zeytinli pogaca

Oglen
Sebzeli yumurta
2 yemek kasik bulgur pilavi
salata
cacik

Ara
Leblebi

Aksam
yarim porsiyon nohut yemegi
Salata

Ara
3 ucgen dilim karpuz

turk kahvesi yanina draje cikolata kacirdim bugun kizlar ya

Gayet iyi canım çikolatada nazarlığı olsun :)

Kizlar menülerinize baktim da bemce iyi gidiyosunuz şu son 3 günde biraz daha sıkalım kendimizi
Canım gün gün saymaya başladım artık bugün rüyamda baktım acıkmışım gittim dolaptan pilav çıkardım Bi tabak sonra dedim gene hepsini yemiyim 2-3 kaşık aldım Uyandım çok şükür rüyaymış dedim Geceleri gerçekten aç kalıyorum ama inş karşılığını alırız cuma günü biraz sabır :)

Ben bi ara diyete başlamadan önce cidden cok fazla kaçırıyordum yemek isini. Diyetle birlikte yarı yarıya azalttm ilk haftadan daha. Bi kac gun gectikten sonra fark ettim ki ben aslında o kadarıyla da doyabiliyormusum eskisi kadar fazla yememe gerek yokmus. Ekmeğide azaltmıstm ama bi kac gündür ailece kötü bi dönemden geçiyoruz bazen yemesem bile acıkmısm gbi gelmiyor. Yedim mi de masallahm var yani. Ne biliym o yedigim zamanlarda da acaba fazla mı kacırıyorum diye üzülüyordum. Neyseki normalmis o zaman :)

Kizlar menülerinize baktim da bemce iyi gidiyosunuz şu son 3 günde biraz daha sıkalım kendimizi

Umarm bu hafta hepimiz su tartıda hak ettigimiz rakamları görürüz de 2. Takımın geri donusu olur hepimiz adına :)

Herkese iyi akşamlar, umarım hepiniz için güzel bigün olmuştur bugün
Gelelim menüme
SABAH=2 bardak su

KAHVALTI
3 döğmeç( ekmek soğan domates salatalık peynir köfte gibi yoğurularak yapılıyor :))
1 dilim kek

ARA
Yeşilçay
bikaç susamlı çubuk
Bi lokmalık simit

AKŞAM
1 tabak tonbalıklı salata

ARA
100 gr dondurma

Belki bir Yeşilçay içerim suda yatana kadar 2-2,5 ltyi bulur heralde

Selam kizlar menuler basarili gidiyor ama hepimiz tatliya yeniliyoruz kabul edelim

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
peynir

Ara
form cubuk kraker

Aksam
izgara tavuk
salata
yarim bardak ayran

Ara
Meyve

Bu ara tasinma derdinden dogru duzgun doktorumun menulerine uyamjyorum ya evdeki duzenimi oturtamadim bi tasinma bitsede duzene girsem...

Canım aslında ben şeyi kastettim bu hafta bildirim yapılmadı ama kilomuzu söyledik ya onu mu yazıcaz yoksa bir önceki bildirimi mi? İnş anlatabilmişimdir biraz karışık yazdım ama :)
Canim sonuç yüzdesi 2 ye bölünecek 2 etabı kapsadığı icin.. yani 2 hafta önceki kilo soylenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…