Kolay gelsin Canım taşınmak zor gerçekten inş canımbu ara spor da yapamiyorum taşınma islerim var gerci yoruluyorum egzersiz gibi oluyoda iste napican :) ben de iste doktorum nasil soylerse o sekilde uymaya calisiyorum ins. hepimiz hedefledigimiz kilomuza ulasirizda kafamizdaki su sorundan kurtuluruz ya
Olmasına çok sevindim canım artık rahat girersin :)aa oldu vallahi :) ben aynı tarayıcıdan deneyip duruyordm kaç defa ön belleğini temizledm neler neler yaptm olmadı şimdi oldu şükür teşekkürler tatlm :)
canm bayramda köyden gelirken bahceden taze biberler toplamıştık hem yeşil hem kırmızı küçük biberlerden onları doğrayıp hafif yağda kavurdum. soguduktan sonra da yoğurtla karıstm. o kadar :)
bugün o kadar berbat bir gündü ki bnim için bunu okumak çok iyi geldi
inşallah canım. tşkler
hoşgeldin canm aramıza.
Olmasına çok sevindim canım artık rahat girersin :)
Çok kolaymış Hemde lezzetli bişeye benziyo Bi gün denerim inş saol :)
Akşam biraz kaçmış galibaSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin
Yarım kk peynir
Öğle
Kabak yemeği
Bulgur pilavı
Akşam
Pizza
Kola
Aynen oyle oldu walla tatil dönüşü ew temizligine baslayinca yemek yapamadim akşamaAkşam biraz kış galibaAfiyet olsun
süper menü tebrik ederim canımkalkınca yarım limon suyunu ılık suya karıştırıp içtim.
sabah
domates
1 yumurta
2.5 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
şekersiz çay
ara
nescafe
akşam
2 yemek kaşığı yoğurtlu biber
4 yemek kaşığı kavurma
1 kase yoğurt
yarm dilim ekmek ( belki o kadar bile değil)
2 ltre su, yarım saat evde egzersiz hareketleri
kızlar tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz. malesef ben bayramda dikkat ettiğim halde aldım
Hoşgeldin canım benimde aklımdan geçtin diyorum niye yok bu kız ? :) Canım bayramda bende kilo aldım malesefselam kızlar kaç gündür netim yoktu.menülerimi yazamadım .kusura bakmayın
2 günlük menümü yazayım
dün
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
az omlet
salatalık
ara
çay ve 2 bayram çikolatası
akşam
3 içli köfte
ayran
ara
sütlü kahve
bugün
öğle
menemen
1 dlm ekmek
ara
2 kurabiye
akşam
3 içli köfte
yoğurt
ara
nescafe
selam kızlar kaç gündür netim yoktu.menülerimi yazamadım .kusura bakmayın
2 günlük menümü yazayım
dün
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
az omlet
salatalık
ara
çay ve 2 bayram çikolatası
akşam
3 içli köfte
ayran
ara
sütlü kahve
bugün
öğle
menemen
1 dlm ekmek
ara
2 kurabiye
akşam
3 içli köfte
yoğurt
ara
nescafe
Çok güzel canım maşallah iyi gidiyosun bu hafta inş güzel kilo verirsin :)kalkınca yarım limon suyunu ılık suya karıştırıp içtim.
sabah
domates
1 yumurta
2.5 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
şekersiz çay
ara
nescafe
akşam
2 yemek kaşığı yoğurtlu biber
4 yemek kaşığı kavurma
1 kase yoğurt
yarm dilim ekmek ( belki o kadar bile değil)
2 ltre su, yarım saat evde egzersiz hareketleri
umarım canım yaneyse ki bayram da bildirim yapılmıyormuş canım cumaya kadar toparlarsn inşallah kndini. bu arada sen kilo çizelgeni nasıl yaptın ben denedm olmadı da.
sağol tatlımHoşgeldin canım benimde aklımdan geçtin diyorum niye yok bu kız ? :) Canım bayramda bende kilo aldım malesefmenülerin de iyi bence afiyet olsun canım
sağolasn canım inşallah. bi şu sabahları ekmekleri azaltamıyorum boğazımı tutup bir de onu yapsam daha iyi olcak sanki.Çok güzel canım maşallah iyi gidiyosun bu hafta inş güzel kilo verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?