Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah
Kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Az reçel

Öğle
Sebzeli pilav
Ayran

Akşam
Lahmacun
Ayran
mesela kahvaltı da sebze ye mutlaka
ara öğünlerde de meyve.....
sebze yemekleri ye bolca yanına da her öğün için 2 dlm ekmek yada 4-6 kaşık bulgur pilavı
kuru yemiş ye 10 tane falan

canım bak sen ne yap oğlum 3 aylıkken 3 ayda 8 kilo vermiştim
ana ve ara öğünlerini mutllaka düzenli ye
özellikle meyve ve sıvı bol bol al
hem abartmadan yiyince kilo da veriliyor sütte azalmıyor
Oyle yapayim bide bakalim insallah birakmaz kizim emmeyi yaa bari 1 yasina kadar emzirebilseydim

mesela kahvaltı da sebze ye mutlaka
ara öğünlerde de meyve.....
sebze yemekleri ye bolca yanına da her öğün için 2 dlm ekmek yada 4-6 kaşık bulgur pilavı
kuru yemiş ye 10 tane falan
Ewet canim haklisin bende ozellikle bulgur pilavi yemeye dikkat ediyorum da şu sira meyveye pek dikkat edemiyorum.. yaz dönüsü ewde cok temizlik yaptim birazda ust uste yolculuk yordu beni biraz galiba belki de yorgunluktan boyle olmuştur

ben ilk 3 ay yemeyi abartmadım kilo almayayım yeter dedim. 3.ay bitince başladım emzirince çok güzel veriliyor fakat sonradan diyeti bırakınca verdiklerimi fazlasıyla aldım.
Ben toplam 15 kilo almistim 6sı dogumda gitti kalan 9 unda 4 ünü burda verdim 5 daha verirsem dogum oncesine ulasacagim fakat ben dogum oncesinin de 10 aşagisina inmek istiyorum yani yolum daha cok uzun

Hayırlı geceler
KAHVALTI
Menemen
2-3 minik parça peynir
Az sucuk
2 lokmalık ekmekle çok az tereyağ ve ba
1 lokmalık ekmekle çikolata
1 çatal yoğurtlu patlıcan
Şekersiz çay

ARA
2 çubuk
2 minik parça pişmaniye

AKŞAM
3 te 1 lavaş
Tavuk ızgara
1 küçük ayran

ARA
100 gr dondurma

Ne kadar su içtim sayamadım tahmini yatana kadar 1,5-2 lt olur inş

sabah
menemen
2 parmak kadar peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dlm tb ekmeği

ara
1 mandalina
az nar

akşam
1 tabak et sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
salata

ara
az çekirdek
Can'ım menün güzel çekirdek hariç şu minik kaçamakları ne yapsak acaba bendede çok oluyo aslında biraz insanın nefsi körelmiş oluyo ama yapmasak çok daha iyi olur var mı bi fikrin? Bana minik yasaklar koyabilirsin eş olarak :))

Canım senin menün de güzelmiş bitek ıcetea hariç bu arada hayırlı olsun güle güle otur inş

Sabah
Kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Az reçel

Öğle
Sebzeli pilav
Ayran

Akşam
Lahmacun
Ayran
Canım ne kadar yediğini yazmamışsın ama yediklerin gayet sağlıklı ve diyete uygun porsiyonlarını küçültsende sütün azalıyo mu?

Bnde katıldım heralde gruba ilk önce kendimi tanıtayım
inşaat mühendisliği öğrencisiyim 4gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydum ( düşündümki bu gidişle 100 olcam inşaatların tepelerinden düşerim D şaka biyana 4 gündür isveç diyeti yapıyorum. hala tartıya çıkmadım .korkuyorum. ve çok kararsız bi insanım bnmle yarışcak bi zayıflama arkadaşı arıyordum ama burayı buldum .
Diyet listesini kendime göre yapıyorum ama kahveyi surekli iöiyorum

Canım ne kadar yediğini yazmamışsın ama yediklerin gayet sağlıklı ve diyete uygun porsiyonlarını küçültsende sütün azalıyo mu?
Zaten porsiyonlarim kücük canim daaa su sira bayagi azaldi yaa insallah artar geri

Hosgrldin canim tekrardan peki hedefin ne

Canım öncelikle hoşgeldin inş hedefine ulaşırsın erkenden önlem almakla çok iyi etmişsin daha önce istikrarlı davranmadığım için şimdi çok pişmanım ama zararın neresinden dönersek kardır sağlıklı beslenerek burada çok güzel kilo verebilirsin benim neredeyse 1 ay olacak çok memnunum Allah razı olsun tüm takım arkadaşlarımdan :)

Banada çok sıcak geldi grup sohbetleriniz çok samimi sevdim şimdiden sizi inşaallah hedwfime ulasırım hatta ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…