Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben toplam 15 kilo almistim 6sı dogumda gitti kalan 9 unda 4 ünü burda verdim 5 daha verirsem dogum oncesine ulasacagim fakat ben dogum oncesinin de 10 aşagisina inmek istiyorum yani yolum daha cok uzun
ben 4 kilo almıştım hamileyken bir hafta sonra da başlangıç kiloma dönmüştüm ama kilolu hamile kalmistim

kaçamaklar haric güzel bir menü olmus

aslinda ben hiç kacamak yapmiyordum bu aralar eşimin israrina dayanamiyorum. ama pazartesi gününden itibaren daha dikkatli olucam .sen de kcamak yapmamaya çalış

hoş geldin canim. inşallah istediğin kiloya gelirsin sadece sabır lazim bize .hem erkenden önlem almak iyidir

Hoşbuldukk ... İnşallah hep beraber fit olucez ..

Hoşbuldukk ... İnşallah hep beraber fit olucez ..

Woww super suan kalp krizi bile geçirebilirim .Ben bölümü çook seviyorum inşaat mğhendisliği kalbimde yatan aslandı :)
sormak istedigin birsey olursa cekinme meslektaşım ben cok severek okudum ve hala da cok seviyorum meslegimi.sana basarilar dilerim meslek hayatinda.insallah da hedefledigin kiloma saglikli bir sekilde ulasirsin destek olucaz artik birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…