Tatlim yaşinin kücük olmasinin avantajiyla bencede hemen verirsin senAşama aşama sınavlar başlayıncaya kadar 65 olmalıyım sınav döneminde kesin kilo alırım sinir stres olunca cok yerim 50-55 olsam yeter .
İnşaallah ya çok istiyorum bu sefer .Artık o beğendiğim elbiselere girmeliyim .Hep beraber veririz inşaallahTatlim yaşinin kücük olmasinin avantajiyla bencede hemen verirsin sen
İnşaallah ya çok istiyorum bu sefer .Artık o beğendiğim elbiselere girmeliyim .Hep beraber veririz inşaallahTatlim yaşinin kücük olmasinin avantajiyla bencede hemen verirsin sen
hosgeldin canim gruba brnim esim olabilirsin sen de istersen tabiİnşaallah ya çok istiyorum bu sefer .Artık o beğendiğim elbiselere girmeliyim .Hep beraber veririz inşaallah
Tabiki olur .Neden istemeyimki peki şu eş meselesi nasıl oluyorhosgeldin canim gruba brnim esim olabilirsin sen de istersen tabi
kaptanimizin onerisiyle es ediniyoruz birbirimizin yiyip ictiklerini inceleyip eksik veya fazlaliklarimizi paylasip birbirimizi motive ediyoruzTabiki olur .Neden istemeyimki peki şu eş meselesi nasıl oluyor
Çok güzel olur vazgeçmekten korkuyorum bn hatice çok memnun oldum eşim:))kaptanimizin onerisiyle es ediniyoruz birbirimizin yiyip ictiklerini inceleyip eksik veya fazlaliklarimizi paylasip birbirimizi motive ediyoruz
ben 4 kilo almıştım hamileyken bir hafta sonra da başlangıç kiloma dönmüştüm ama kilolu hamile kalmistimBen toplam 15 kilo almistim 6sı dogumda gitti kalan 9 unda 4 ünü burda verdim 5 daha verirsem dogum oncesine ulasacagim fakat ben dogum oncesinin de 10 aşagisina inmek istiyorum yani yolum daha cok uzun
ben gizem memnun oldum haticeÇok güzel olur vazgeçmekten korkuyorum bn hatice çok memnun oldum eşim:))
Lise yeni bitti bu yıl ingilizce hazırlık okuyacağım sem kaç yaşındasınben gizem memnun oldum hatice
kacinci siniftasin
hayirlisi olsun ben insaat muhendisliginden mezun olali 8 yil oldu 31 yasindayimLise yeni bitti bu yıl ingilizce hazırlık okuyacağım sem kaç yaşındasın
kaçamaklar haric güzel bir menü olmusHayırlı geceler
KAHVALTI
Menemen
2-3 minik parça peynir
Az sucuk
2 lokmalık ekmekle çok az tereyağ ve ba
1 lokmalık ekmekle çikolata
1 çatal yoğurtlu patlıcan
Şekersiz çay
ARA
2 çubuk
2 minik parça pişmaniye
AKŞAM
3 te 1 lavaş
Tavuk ızgara
1 küçük ayran
ARA
100 gr dondurma
Ne kadar su içtim sayamadım tahmini yatana kadar 1,5-2 lt olur inş
aslinda ben hiç kacamak yapmiyordum bu aralar eşimin israrina dayanamiyorum. ama pazartesi gününden itibaren daha dikkatli olucam .sen de kcamak yapmamaya çalışCan'ım menün güzel çekirdek hariç şu minik kaçamakları ne yapsak acaba bendede çok oluyo aslında biraz insanın nefsi körelmiş oluyo ama yapmasak çok daha iyi olur var mı bi fikrin? Bana minik yasaklar koyabilirsin eş olarak :))
hoş geldin canim. inşallah istediğin kiloya gelirsin sadece sabır lazim bize .hem erkenden önlem almak iyidirBnde katıldım heralde gruba ilk önce kendimi tanıtayım
inşaat mühendisliği öğrencisiyim 4gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydum( düşündümki bu gidişle 100 olcam inşaatların tepelerinden düşerim D şaka biyana 4 gündür isveç diyeti yapıyorum. hala tartıya çıkmadım .korkuyorum. ve çok kararsız bi insanım bnmle yarışcak bi zayıflama arkadaşı arıyordum ama burayı buldum .
Diyet listesini kendime göre yapıyorum ama kahveyi surekli iöiyorum
Benimki 27 kizlarkızlar yaslarimiz kaç yazalim ya ben eciiyi biliyorum sadece
ben ekimde 28 olacam
Woww super suan kalp krizi bile geçirebilirim .Ben bölümü çook seviyorum inşaat mğhendisliği kalbimde yatan aslandı :)hayirlisi olsun ben insaat muhendisliginden mezun olali 8 yil oldu 31 yasindayiminsallah severek okursun bolumunu
Hoşbuldukk ... İnşallah hep beraber fit olucez ..kaçamaklar haric güzel bir menü olmus
aslinda ben hiç kacamak yapmiyordum bu aralar eşimin israrina dayanamiyorum. ama pazartesi gününden itibaren daha dikkatli olucam .sen de kcamak yapmamaya çalış
hoş geldin canim. inşallah istediğin kiloya gelirsin sadece sabır lazim bize .hem erkenden önlem almak iyidir
Hoşbuldukk ... İnşallah hep beraber fit olucez ..kaçamaklar haric güzel bir menü olmus
aslinda ben hiç kacamak yapmiyordum bu aralar eşimin israrina dayanamiyorum. ama pazartesi gününden itibaren daha dikkatli olucam .sen de kcamak yapmamaya çalış
hoş geldin canim. inşallah istediğin kiloya gelirsin sadece sabır lazim bize .hem erkenden önlem almak iyidir
sormak istedigin birsey olursa cekinme meslektaşımWoww super suan kalp krizi bile geçirebilirim .Ben bölümü çook seviyorum inşaat mğhendisliği kalbimde yatan aslandı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?