Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya pişman olursun ama bn sormaya başladımı susmam :) Çok teşekkur ederim ama destwğin için beraber zayıflıcaz inşaallah sen kaç kilosun ne kadar vericeksin bu arada naaıl hitap edeyim :))

Kızlar bişey sorucam şimdi ben 8 kilo filan verdim ama pek belli olmuyo kilom fazla diye spor yaptığımdan beride cildim gevşedi karnım kollarım özellikle çok sarkık normalde sıkı bi vücudum vardır çocukluktan beri kilolu olunca yerleşe yerleşe kilolar bende diyorum acaba hazır spora gidiyorken sıkılaştırıcı krem filan kullansam daha iyi olmaz mı ? bide krem-jel tavsiyeleriniz var mı ?

aslinda en güzel yaslarimizi kilolu bir şekilde geciriyoruz ne kötü
Evet yaa en çok üzüldüğümde bu gencecik bi kızdan teyze gibi gözükmek insanın gururunu o kadar incitiyor ki bu konuda o kadar acı tecrübem yaram var ki düşünün bide ben hep kiloluydum Hemde az buz kilo değil ay dıygusallaştım

Ya pişman olursun ama bn sormaya başladımı susmam :) Çok teşekkur ederim ama destwğin için beraber zayıflıcaz inşaallah sen kaç kilosun ne kadar vericeksin bu arada naaıl hitap edeyim :))
ozel mesaj olarak da yazabilirsin bana hatice nasil icinden geciyorsa oyle de ben hic takilmam o mevzulara benim kilom 80 hedefim 70 akupunktur tedavisi goruyorum 90 kilo idim 2 ay once .doktorumun planladigi yemek listesine uymaya calisiyorum tasinma sebebiyle bu ara programimi aksattim ama uymaya calisiyorum yinede duzene girerim zaten .

canim sikilastirici krem nivea yi tavsiye etmislerdi kuzenlerim ama ben henuz denemedim ve pilates sporunu oneririm tabikide sikilasmak icin cok uygun spor

Canım hoşgeldin aramıza :) ne güzel artk grubumuz hareketleniyor :)

kızlar yaslarimiz kaç yazalim ya ben eciiyi biliyorum sadece
ben ekimde 28 olacam

Benimde yaşım 25.

aslinda en güzel yaslarimizi kilolu bir şekilde geciriyoruz ne kötü

Ne güzel söyledin canım

Verirsin ya bu hafta hakikaten çok dikkat edelim inş diğer gruplarda gördüm ceza veriyolar bizde mesela yaptığımız her kaçamak için 100 zıplama cezası versek Nasıl olur?

Mantıkli bak bu ceza olayi olabilir aslinda. Birde ben dger gruplarda ödev diye her gün uyguladiklari 4-5 hareket gordm. Yarn bilgisayardan girince bulup yazarm size. Ben onu ilk zamanlar uyguladm bi haftada bile karin bolgemde farklilik hissettm. Gobegm o kdr cikmiyrdu sanki. Sonra bayram girdi araya bi biraktm tam biraktm.

Saol Canım bi deneyeyim gittiğim spor salonunda çok az pilates yaptırıyorlar ama olmazsa ben evde Ebru şallı takılayım

Ben 2 yil once hem evde uyguladgm diyet hmde o hatunun videolariyla 64e dustm. Sonrada biraktm durum bu. 71Le buraya geldim

o kadar üzülüyorum ki ben de ....15 yasinda 74 u gordum sonra diyetle 56 a düştüm evlenince 20 yasimda yani 60 kiloydum ilk yıl 55 falan oldum.düşük yaptim ve 1 senede 89 u gördüm .diyet yapip 81 oldum .tekrar aldim 87 yle oğluma hamile kaldim.dogumdan sonra 81 e düştüm diyetle. tekrar aldim ve bir baktim 104 olmusum. diyet yaptim tekrar 81 oldum ve yine 97 derken diyete ve spora başladım. suan 90 kiloyum. insülin direncim var .metabolizmam yavaş ve cok hizli kilo alıyorum
Verirsin ya bu hafta hakikaten çok dikkat edelim inş diğer gruplarda gördüm ceza veriyolar bizde mesela yaptığımız her kaçamak için 100 zıplama cezası versek Nasıl olur?
ben geçen hafta çok dikkat ettim olmadi. ama evet ceza verelim belki daha iyi motive oluruz

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
Sekersz cay

Ara
Sade turk kahvesi

Ogle
4 yemk kasgi makarna

Ara
Sade türk kahvesi

Aksam
1 dilim ekmk
4 yemk kasigi kavurma

Ara
1 dilim pasta
1 kadeh sarap ( dgum gunu vardi cocukluk arkdsimin tutamadm kndimi )

Ellssa kaptanim 2 3 gündür dikkat etmeye calistikca sütüm iyice azaldı hatta bi iki defa mama bile verdim o yüzden artık yemeye başlayacağım ama izine de ayrılmak istemiyorum.. napalım
Canım dilersen izne ayrıl ama takımda kal. 6 aylık olunca bebiş başlarsın tekrar lisyeye. Takımda kalıp kilonu da sabit tutarsın.

canım bence diyetisyene git emziren anne diyeti verir sütün de azalmaz0
Emziren anneye diyet vermezler canım.
Ellssa kaptanım kilo çizelgemi nasıl kaldırabilirim
İmza bölümünden kaldıramıyomusun canım

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…