Ya pişman olursun ama bn sormaya başladımı susmam :) Çok teşekkur ederim ama destwğin için beraber zayıflıcaz inşaallah sen kaç kilosun ne kadar vericeksin bu arada naaıl hitap edeyim :))sormak istedigin birsey olursa cekinme meslektaşımben cok severek okudum ve hala da cok seviyorum meslegimi.sana basarilar dilerim meslek hayatinda.insallah da hedefledigin kiloma saglikli bir sekilde ulasirsin destek olucaz artik birbirimize
aslinda en güzel yaslarimizi kilolu bir şekilde geciriyoruz ne kötüBende 23 yaşındayım
inşallah canim malesefki ben hala bayramda aldığımı veremedimYa bu arada bizim takım 7. Olmuşinş haftaya ilk 3te oluruz
Evet yaa en çok üzüldüğümde bu gencecik bi kızdan teyze gibi gözükmek insanın gururunu o kadar incitiyor ki bu konuda o kadar acı tecrübem yaram var ki düşünün bide ben hep kiloluydum Hemde az buz kilo değil ay dıygusallaştımaslinda en güzel yaslarimizi kilolu bir şekilde geciriyoruz ne kötü
Verirsin ya bu hafta hakikaten çok dikkat edelim inş diğer gruplarda gördüm ceza veriyolar bizde mesela yaptığımız her kaçamak için 100 zıplama cezası versek Nasıl olur?inşallah canim malesefki ben hala bayramda aldığımı veremedim
ozel mesaj olarak da yazabilirsin bana hatice nasil icinden geciyorsa oyle de ben hic takilmam o mevzularaYa pişman olursun ama bn sormaya başladımı susmam :) Çok teşekkur ederim ama destwğin için beraber zayıflıcaz inşaallah sen kaç kilosun ne kadar vericeksin bu arada naaıl hitap edeyim :))
canim sikilastirici krem nivea yi tavsiye etmislerdi kuzenlerim ama ben henuz denemedim ve pilates sporunu oneririm tabikideKızlar bişey sorucam şimdi ben 8 kilo filan verdim ama pek belli olmuyo kilom fazla diye spor yaptığımdan beride cildim gevşedi karnım kollarım özellikle çok sarkık normalde sıkı bi vücudum vardır çocukluktan beri kilolu olunca yerleşe yerleşe kilolarbende diyorum acaba hazır spora gidiyorken sıkılaştırıcı krem filan kullansam daha iyi olmaz mı ? bide krem-jel tavsiyeleriniz var mı ?
Saol Canım bi deneyeyim gittiğim spor salonunda çok az pilates yaptırıyorlar ama olmazsa ben evde Ebru şallı takılayımcanim sikilastirici krem nivea yi tavsiye etmislerdi kuzenlerim ama ben henuz denemedim ve pilates sporunu oneririm tabikidesikilasmak icin cok uygun spor
Bnde katıldım heralde gruba ilk önce kendimi tanıtayım
inşaat mühendisliği öğrencisiyim 4gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydum( düşündümki bu gidişle 100 olcam inşaatların tepelerinden düşerim D şaka biyana 4 gündür isveç diyeti yapıyorum. hala tartıya çıkmadım .korkuyorum. ve çok kararsız bi insanım bnmle yarışcak bi zayıflama arkadaşı arıyordum ama burayı buldum .
Diyet listesini kendime göre yapıyorum ama kahveyi surekli iöiyorum
kızlar yaslarimiz kaç yazalim ya ben eciiyi biliyorum sadece
ben ekimde 28 olacam
aslinda en güzel yaslarimizi kilolu bir şekilde geciriyoruz ne kötü
Verirsin ya bu hafta hakikaten çok dikkat edelim inş diğer gruplarda gördüm ceza veriyolar bizde mesela yaptığımız her kaçamak için 100 zıplama cezası versek Nasıl olur?
Saol Canım bi deneyeyim gittiğim spor salonunda çok az pilates yaptırıyorlar ama olmazsa ben evde Ebru şallı takılayım
o kadar üzülüyorum ki ben de ....15 yasinda 74 u gordum sonra diyetle 56 a düştüm evlenince 20 yasimda yani 60 kiloydum ilk yıl 55 falan oldum.düşük yaptim ve 1 senede 89 u gördüm .diyet yapip 81 oldum .tekrar aldim 87 yle oğluma hamile kaldim.dogumdan sonra 81 e düştüm diyetle. tekrar aldim ve bir baktim 104 olmusum. diyet yaptim tekrar 81 oldum ve yine 97 derken diyete ve spora başladım. suan 90 kiloyum. insülin direncim var .metabolizmam yavaş ve cok hizli kilo alıyorumEvet yaa en çok üzüldüğümde bu gencecik bi kızdan teyze gibi gözükmek insanın gururunu o kadar incitiyor ki bu konuda o kadar acı tecrübem yaram var ki düşünün bide ben hep kiloluydum Hemde az buz kilo değil ay dıygusallaştım
ben geçen hafta çok dikkat ettim olmadi. ama evet ceza verelim belki daha iyi motive oluruzVerirsin ya bu hafta hakikaten çok dikkat edelim inş diğer gruplarda gördüm ceza veriyolar bizde mesela yaptığımız her kaçamak için 100 zıplama cezası versek Nasıl olur?
Tabii canim hosgeldin :)BENIDE ARANIZA ALIRMISINIZ?
Kendinden bahseder misin birazBENIDE ARANIZA ALIRMISINIZ?
Canım dilersen izne ayrıl ama takımda kal. 6 aylık olunca bebiş başlarsın tekrar lisyeye. Takımda kalıp kilonu da sabit tutarsın.Ellssa kaptanim 2 3 gündür dikkat etmeye calistikca sütüm iyice azaldı hatta bi iki defa mama bile verdim o yüzden artık yemeye başlayacağım ama izine de ayrılmak istemiyorum.. napalım
Emziren anneye diyet vermezler canım.canım bence diyetisyene git emziren anne diyeti verir sütün de azalmaz0
İmza bölümünden kaldıramıyomusun canımEllssa kaptanım kilo çizelgemi nasıl kaldırabilirim
Hoşgeldin canımBnde katıldım heralde gruba ilk önce kendimi tanıtayım
inşaat mühendisliği öğrencisiyim 4gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydum( düşündümki bu gidişle 100 olcam inşaatların tepelerinden düşerim D şaka biyana 4 gündür isveç diyeti yapıyorum. hala tartıya çıkmadım .korkuyorum. ve çok kararsız bi insanım bnmle yarışcak bi zayıflama arkadaşı arıyordum ama burayı buldum .
Diyet listesini kendime göre yapıyorum ama kahveyi surekli iöiyorum
hosgeldin aramizaBENIDE ARANIZA ALIRMISINIZ?
HoşbuldukkHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?