- 7 Mart 2011
- 7.395
- 8.068
- 398
- 36
teşekkür ederimÇok iyi canım afiyet olsun :)
Canım ara öğünün biraz olmamış sanki aralarda az miktarda kuruyemiş yaş kuru meyve filan yesen daha iyi olur bence Sabah akşam gayet güzel amaSabah
1-1.5 dilşm kadar ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Çay
Ara 1 paket çizi
Madensuyu
2 mandelina
Akşam 2 kepçe sulu bulgur
biliyoruz da uygulamak önemliSaol Canım yok diyetisyene gitmedim bundan önce çok gittim az çok ne yemem gerektiğini biliyorum ama bi 15 kilodan sonra gitmeyi düşünüyorum yağ oranıma filan baktırıcam inş
evet kesinlikle motive oluyo doktorla hareket etmekbiliyoruz da uygulamak önemlidiyetisyenle daha iyi motive oluyor insan
Onu yemicektim ama okuldan çıktıktam sonra çok acıktım bimden aldım. Yoksa çizi diyetin ortasımda yemezdim.Canım ara öğünün biraz olmamış sanki aralarda az miktarda kuruyemiş yaş kuru meyve filan yesen daha iyi olur bence Sabah akşam gayet güzel ama
hesap vereceğin bir yer oluyorevet kesinlikle motive oluyo doktorla hareket etmek
Aynen canım zaten ben daha önceleri motive olmak için gidiyordum diyetisyene sonra baktım o da çözüm değil beni birinin günü gününe takip etmesi lazım sonra burayı buldum çok şükür burada hiç olmadığım kadar motive hissediyorum kendimi o yüzden şimdilik ihtiyaç duymuyorum ama biraz daha kilo verdikten sonra bi sağlıkçı gözüyle baksın diye gidicem inş bir inceletirim kendimibiliyoruz da uygulamak önemlidiyetisyenle daha iyi motive oluyor insan
onun yerine bir dahakine kuru yemiş alOnu yemicektim ama okuldan çıktıktam sonra çok acıktım bimden aldım. Yoksa çizi diyetin ortasımda yemezdim.
Ayyyyyy teşekkür ederim ☺☺Bugün menüler gayet iyi seninkide güzel olmuş canım tebrikler
bende bayramdan beri gitmiyorum yarin benimkidehesap vereceğin bir yer oluyor
mesela cuma günü gidicem ne hesap verecem bakalım
güzel olmuş menünIyi aksamlar kizlar
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
Beyaz peynir
Oglen
Akdeniz salatasi
Aksam
ceyrek porsiyon nohut yemegi
salata
yogurtlu havuc
Ara
Meyve
oglenden sonra bir ara daha yapmam lazimdi ama yogunluktan unutmusum
Okey...Hiç aklıma gelmedi ...onun yerine bir dahakine kuru yemiş al
Canım 1 çay bardağı bulgurun kalorisi çok az zaten kişi başı bir çay bardağı koyuluyor yağ yok bişey yok bence porsiyonunu bitirebilirsin şekerli içecek ve aburcubur yemediğin sürece keyfine bak canım :)menüler bugün güzel darısı diğer günlerin başına
yarın kardeşlerimle annemde çiğ köfte partisi yapıcaz
nasıl ve ne kadar yesem yada gün içinde nasıl besleneyim sizce kızlar
haklısın burda gayet motive oluyoruzAynen canım zaten ben daha önceleri motive olmak için gidiyordum diyetisyene sonra baktım o da çözüm değil beni birinin günü gününe takip etmesi lazım sonra burayı buldum çok şükür burada hiç olmadığım kadar motive hissediyorum kendimi o yüzden şimdilik ihtiyaç duymuyorum ama biraz daha kilo verdikten sonra bi sağlıkçı gözüyle baksın diye gidicem inş bir inceletirim kendimi
hadi bakalımbende bayramdan beri gitmiyorum yarin benimkide
burda birbirimizden çok şey öğreniyoruzOkey...Hiç aklıma gelmedi ...
regl im yaaa fazla cikiyo hic gidesim yok heryerim şiş şiş :)hadi bakalımne kadar verdin
hım evet öyle yapayımCanım 1 çay bardağı bulgurun kalorisi çok az zaten kişi başı bir çay bardağı koyuluyor yağ yok bişey yok bence porsiyonunu bitirebilirsin şekerli içecek ve aburcubur yemediğin sürece keyfine bak canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?