- 7 Mart 2011
- 7.395
- 8.068
- 398
- 36
sanırım bende gidince öyle olacamregl im yaaa fazla cikiyo hic gidesim yok heryerim şiş şiş :)
off cok kotu yaaaasanırım bende gidince öyle olacam
ay o okul sonrası açlık krizlerini çok iyi bilirim sanki tüm gün aç bırakmışlar beni o kadar aç oluyodumOnu yemicektim ama okuldan çıktıktam sonra çok acıktım bimden aldım. Yoksa çizi diyetin ortasımda yemezdim.
öyleoff cok kotu yaaaa
Canım seninkide çok güzel bugün menülere maşallah :)Iyi aksamlar kizlar
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
Beyaz peynir
Oglen
Akdeniz salatasi
Aksam
ceyrek porsiyon nohut yemegi
salata
yogurtlu havuc
Ara
Meyve
oglenden sonra bir ara daha yapmam lazimdi ama yogunluktan unutmusum
bence de toparlaniyoruz galiba hepimiz bayram yaramadi bizlereCanım seninkide çok güzel bugün menülere maşallah :)
Benim bebiş diş cikariyo galiba huysuz biraz onla ugrasiyorum yaa
Aynen canım bikaç gün gevşedik hala kendimize gelemedik toparlanmışken tutalım birbirimizi bırakmayalım :)bence de toparlaniyoruz galiba hepimiz bayram yaramadi bizlere
oyy geçmiş olsun kuzum ya 1 yasina kadar ne çekiyor bebeklerBenim bebiş diş cikariyo galiba huysuz biraz onla ugrasiyorum yaa
evet ya ben bayramda 4 kilo aldımAynen canım bikaç gün gevşedik hala kendimize gelemedik toparlanmışken tutalım birbirimizi bırakmayalım :)
Ya simdi 5 bucuk aylik bide yavastan yavastan ek gidaya basliyoruz o da yoruyor bu ara.. şu sira insallah kopmasaydim diyettenoyy geçmiş olsun kuzum ya 1 yasina kadar ne çekiyor bebekler
Vericez inş bütün kiloları hep beraber buna çok inanıyorum :)evet ya ben bayramda 4 kilo aldım
Canım ya Bebişlerle uğraşmak hem çok güzel hem de zor Allah kolaylık versin ama kopmazsın ya diyetten fırsat buldukça girersin bugünkü menünde çok güzeldi inş sütünüde etkilemez böyle güzel güzel gider :)Ya simdi 5 bucuk aylik bide yavastan yavastan ek gidaya basliyoruz o da yoruyor bu ara.. şu sira insallah kopmasaydim diyetten
Insallah tatlim yaaCanım ya Bebişlerle uğraşmak hem çok güzel hem de zor Allah kolaylık versin ama kopmazsın ya diyetten fırsat buldukça girersin bugünkü menünde çok güzeldi inş sütünüde etkilemez böyle güzel güzel gider :)
çok kasma biraz dikkat et abartma yeterYa simdi 5 bucuk aylik bide yavastan yavastan ek gidaya basliyoruz o da yoruyor bu ara.. şu sira insallah kopmasaydim diyetten
inş canımVericez inş bütün kiloları hep beraber buna çok inanıyorum :)
Artık yemekhaneye gidicem aç kalmam ama aclık durumumda kuruyemişay o okul sonrası açlık krizlerini çok iyi bilirim sanki tüm gün aç bırakmışlar beni o kadar aç oluyoduminsanın en tehlikeli anı aç olduğu an öyle durumlarda marketten daha sağlıklı bişeyler almayı dene Canım mesela BİM'in kuru kayısısı çok güzel kuruyemiş filanda var onları deneyebilirsin
Çok iyi fikirmiş canım saol :)Kizlar denedigim ve kesinlikle faydasini gördüğüm bi uygulama geldi su an aklima... bi sonraki günün menüsünü ara ögününe kadar bi gün önceden belirleyin.. o zaman beyin şartlandigi icin hem uygulamak daha kolay oluyo hem de sürpriz cisslar minimuma iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?