Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Onu yemicektim ama okuldan çıktıktam sonra çok acıktım bimden aldım. Yoksa çizi diyetin ortasımda yemezdim.
ay o okul sonrası açlık krizlerini çok iyi bilirim sanki tüm gün aç bırakmışlar beni o kadar aç oluyodum insanın en tehlikeli anı aç olduğu an öyle durumlarda marketten daha sağlıklı bişeyler almayı dene Canım mesela BİM'in kuru kayısısı çok güzel kuruyemiş filanda var onları deneyebilirsin

Ya simdi 5 bucuk aylik bide yavastan yavastan ek gidaya basliyoruz o da yoruyor bu ara.. şu sira insallah kopmasaydim diyetten
Canım ya Bebişlerle uğraşmak hem çok güzel hem de zor Allah kolaylık versin ama kopmazsın ya diyetten fırsat buldukça girersin bugünkü menünde çok güzeldi inş sütünüde etkilemez böyle güzel güzel gider :)

Artık yemekhaneye gidicem aç kalmam ama aclık durumumda kuruyemiş

Kizlar denedigim ve kesinlikle faydasini gördüğüm bi uygulama geldi su an aklima... bi sonraki günün menüsünü ara ögününe kadar bi gün önceden belirleyin.. o zaman beyin şartlandigi icin hem uygulamak daha kolay oluyo hem de sürpriz cisslar minimuma iniyor

Çok iyi fikirmiş canım saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…